sobota 2. června 2012

Get Big Lashes.

Nafackujte mi, ale já si prostě nedokážu pomoct.. Musím prostě přijít a něco napsat! Ale zase to beru tak, že se nemůžu učit 24 hodin denně a potřebuju občas vypnout a blog mi k tomu pomáhá.. :) navíc mě  baví číst vaše reakce a strašně mě to uklidňuje! Jinak je to divné, ale čím víc se to blíží, tím jsem klidnější, i když vím, že vůbec nic neumím.. Dneska si procházím poslední předmět a zjišťuju, že si z něho vůbec nic nepamatuju, ale i tak mě to nějak nedokáže rozhodit.. Zítra mě čeká trénink na obhajobu, budu si od rána do večera obhajovat svoji bakalářskou práci.. a stejně to vidím tak, že pak budu improvizovat.. :D

Ale zpět k tématu dnešního článku. Konečně jsem se dostala k napsání článku o této řasence od Essence. Get Big Lashes je k dostání ve třech různých variantách. Já mám voděodolnou verzi v modrém obalu (v nabídce je ještě šedivá - řasenka pro objem a tvar, černá - pro větší objem). No, po prvním použití jsem s ní byla strašně spokojená, jako se všema Essence řasenkama, ale čím déle je používáte, tím více chyb nacházíte. Mínusem číslo jedna mi přijde extra rychlé vysychání řasenky. Nevím jak vám, ale mě Essence řasenka vydrží sotva dva měsíce. A čím déle ji máte otevřenou, tím horší jsou vlastnosti. Další mínus je její slepování. Ze začátku se mi to nezdálo tak hrozné, ale teďka slepuje celkem dost. Na mých očích se samo o sobě stkví pár řas, natož když vám řasenka i těch pár chlupů slepí.. Občas se řasenka taky nehezky drolí. To mi celkem dost vadí, protože mít pod očima rozdrolenou řasenku mi nepřijde moc sexy. A jako bonus má mega obrovský štěteček.. To bude asi sporný bod, někomu může vyhovovat. Já než jsem si na něj zvykla, tak jsem měla řasenku všude okolo, jenom ne na řasách.. a namalovat spodní řasy, to je vážně umění!

Ale tak dost kritiky a přejdem na plusy. Řasenka je opravdu voděodolná, když jsem třeba zmokla, tak řasenka vydržela.. (Pořádně to vyzkouším hned v pondělí, až budu brečet nad tím, jak jsem tupá :D). Velké plus má řasenka za výrazné prodloužení řas a její černočernou barvu. Plusem může být také nižší cena.

Tak teď sami porovnejte zda za to stojí.. Myslím, že jako za tu cenu kvalita odpovídající. Nečekejte zázraky a budete spokojené. Cena je 59,90 Kč.



Tak přeji pěkný zbytek víkendu a já jdu ulehnout k posledním několika otázkám správního práva.

Máte s touto řasenkou zkušenosti? 

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

13 komentářů:

  1. Má strašně hezký obal, ale ten kartaček neni nic pro mě:/ Hezká recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. velke kartačiky zbožňujem:) ale tak ked lepí asi to nie je nič pre mna:/
    hladam dalej nejaku dobru vodeodolnu:)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/ giveaway ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem na tom podobně, místo učení na státnice neustále aktualizuji tvuj blog, jestli nic nového nepřibylo :) jen škoda, že řasenka slepuje, jinak bych pro ni hned běžela ;(

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, žes nepřidala fotky - nenalíčená + s touto řasenkou
    Lil

    OdpovědětVymazat
  5. A já jsem si říkala že ty všechny nadšený recenze budou jenom po pár prvních vyzkoušení :D. Super recenze, taky konečně někdo kdo ji testoval dýl než dva dny :D. V pondělí ji otestuj, budeš brečet štěstím že jsi to dala, budu držet palce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Uf, už jsem se bála, že tě tu neuvidím až do pondělka. Nevydržela bych to, prostě k životu tvoje články potřebuju! :) O tý řasence jsem přemýšlela, ale bojím se právě toho štětečku, je fakt obrovskej a myslím, že bych řasenku měla taky všude jen ne na řasách :D
    Držím ti moc pěsti, určitě to v pondělí zvládneš!!! Hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám zkušenosti z touhle řasenkou, ale vypadá skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná recenze. Ať jde učení. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám Essence řasenky moc ráda, ty jejich ceny jsou opravdu bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezká recenze. Držím ti palce, neboj :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Po mé první a poslední zkušenosti s essence řasenkami jsem jim dala navždy sbohem (nebo aspon do doby než se odohodlám znovu nějakou koupit).
    A vidím, že tahle řasenka jen můj názor potvrzuje :(

    OdpovědětVymazat
  12. Super recenze, já mám ráda řasenky od Benefitu, tuhle jsem nezkoušela:-)

    Zvu Tě na VOŇAVOU GIVEAWAY S LUSH:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)