pátek 22. června 2012

Bronzující pudr.

Zbývá posledních pár dní do ukončení GIVEAWAY! Tak se zapojte!

Pěkné páteční dopoledne!

Tak pomalu, ale jistě se vracíme zpátky ke kosmetice. Před pár dny jste na facebooku některé psaly, že byste se rády dočetly o bronzeru, tak jsem se rozhodla o něm dnes konečně napsat.

Asi před dvěma měsíci jsem v DM drogérii narazila na výprodeje kosmetiky a mezi nimi byl i tento Bronzer od Essence. Stál tuším ve slevě 30 Kč a tak jsem neváhala a sáhla po něm. Dosud jsem žádné zkušenosti s bronzery neměla a tak jsem to chtěla vyzkoušet. No, musím říct, že účel bronzeru mi dosud zůstává celkem neznámou, nějak jsem si k němu cestu nenašla. Občas po něm sáhnu, ale nanáším ho trochu jinak - spíš ho využívám (ve velmi malém množství) místo tvářenky nebo do výstřihu místo pudru. Bronzer je matující a já ho mám v odstínu 02 - love to be matt. Je to taková oranžovohnědá barva, určitě to není ten nejtmavší odstín, proto je v malém množství možné využít ho i jinak. Má velmi jemnou strukturu, skoro vůbec nepráší a velmi dobře se nanáší. Výdrž je průměrná, po pár hodinách je třeba přepudrovat. Velké plus dávám za design - strašně se mi líbí jednoduchý průhledný obal a vyražené obrázky na pudru! :-) Běžná cena je 79,90 Kč a seženete ho hned v několika odstínech a navíc mají dvě provedení (matující nebo třpytivé).



Používáte bronzer? Jestli ano, jaký?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

21 komentářů:

  1. Já místo bronzeru používám tmavý pudr, stejně v tom nevidím rozdíl... A nanáším si ho jakoby pod linii tvářenky, mám pocit, že jsem hned o nějaký ten gram v obličeji hubenější :-D Ale až mi dojde, možná už bude čas ho nahradit "opravdovým" bronzerem, na tenhle jsem nejednou koukala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja ho tiez mam a som s nim spokojna :) este mam aj gulocky od avonu a tie pouzivam ked potrebujem vyraznejsie licenie ;) a ako pise Tera, tiez nanasam pod liniu tvarenky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Bronzer nepoužívám, zatím jsem nepřišla na to, proč bych ho musela mít. Ale možná se nechám inspirovat Térou a přece jen to zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá dobře, ale bronzery používám jen výjimečně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám bronzer od Not Soap Radio
    (http://www.mishastyle.blogspot.cz/2012/06/dovolenkovy-special.html), ale používala jsem i od Avonu a Dioru. Používám ho na líce jako konturu. Na celý obličej jako klasický pudr určitě nepatří. Já mám na léto radši třpytivější verzi, vypadá moc hezky když je člověk opálenej.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam dva bronzery, oba jsou mozaikove. Jeden je od E.l.fu a druhy je drogerkovy. Pred tim jsem bronzer vubec nepouzivala, ale od te doby co jsem ho zkusila, tak ho vyuzivam, protoze po naneseni mam vizuelne hubenejsi oblicej :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám bronzery dva - jeden od Sephor a pak od ELFu a oba jsou třpytivé. Ten od ELFu je hodně světlý, takže ho používám jako rozjasňovač i v zimě a co mi vadí, že trochu práší. Ten od Sephory je skvělý, nepráší má krásnou barvu, vydrží nějakých 8 hodin určitě a hezky rozjasní pleť. Jinak bronzery používám spíš v létě a na opálené pleti vypadá moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám bronzer jenom v létě, v zimě jenom tvářenku. A nanáším ho pod linii lícních kostí, aby mi trošku vytvaroval a zeštíhlil obličej. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Bronzer skoro vůbec nepoužívám!!;)

    OdpovědětVymazat
  10. Používám právě ten třpytivý od Essence a jsem na něm celkem závislá :-D Hrozně jsem si na něj navykla a když vyjdu bez něj,připadám si tak nějak "málo barevná" :-D

    OdpovědětVymazat
  11. přijde mi z fotky celkem dost oranžový :X takže by to nebylo asi nic pro mne ... já musím s bronzery jen velmi lehce (osvědčil se mi řady STUDIO od ELF) a pak jeden Calvin Klein ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ja pouzivam bronzer tiez celorocne, ale kedze som bleda, tak bud gulicky z avonu, pripadne nieco v jemne zlato-bronzovej farbe. Ako pisu ostatne baby, tiez som si na to zvykla,hoci viem,ze by som sa bez toho obisla :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ja by som zase viac potrebovala vyzerať v tvári plnšia takže skorej používam rozjasňovač ...

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý typ :) Já s bronzery též nemám zkušenosti.. ale snad si brzy nějaký pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá hezky, ale jak říkáš, i já s bronzery moc nemám zkušenosti a raději používám tvářenky. Na bronzer si zatím netroufám :-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. pěkná recenze, vypadá skvěle!)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. ..bez bronzeru ani ránu:)..střídám dva od YSL....M*

    OdpovědětVymazat
  18. ja ho nepoužívam,pretože mám problematickú pleť a bojím sa,že by sa mi zhoršila,ale ty určite ukáž potom ako vyzerá na živo:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja používam tiež od essence, ale ja mám essence sun club bronzer 01 ! Ja vážne skvelý je to taká prirodzená naturálna farba. Doporučujem a navyše je veĽký a vydrží veľmi dlho. Milujem ho :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Jé ten vypadá moc dobře!!..Ty hvezdičky tam..:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)