pondělí 21. května 2012

Sunset on the beach + Glamorous Life

A máme tu zase pondělí. Doufám, že vám nový týden začal příjemně. Mě po probuzení stanuly oči na kupě skript a materiálů, které je třeba se naučit a mám zase po náladě.. Tak jsem zavítala mezi vás a podělím se s vámi o další mé zkušenosti.

Dneska to bude o dvou lacích na nehty. Proč rovnou o dvou? Protože tihle krasavci jsou si velmi podobní. Nevím jak je to možný, ale sešly se mi dva hodně podobné laky. Jedním je velmi známý Glamorous Life (č. 91) od Essence a druhým je méně známý lak ze Sephory odstín Sunset on the beach (č. 66).

Náhoda tomu chtěla a já jsem si nalakovala nehty těmito laky hned po sobě a zjistila jsem, že ač v lahvičce se moc nepodobají, na nehtech jsou si hodně podobné. Glamorous Life je více do červena už od pohledu, zato Sephora v lahvičce vypadá jako pěkná perleťová oranžová, ale na nehtech je o něco tmavší. A tak přináším oba kolegy najednou.

Glamorous Life - lak se třpytkama do stříbrna, růžova a červena. Lakovala jsem ho dvěma vrstvama a u tohoto laku by jistě nebyla k zahození ani třetí. Trochu hůř kryje oproti jeho kolegům. Lakoval se mi dobře, schnul perfektně, jako vždy. Co se výdrže týče, tak tentokrát vydržel méně než jeho kolegové. Cca 2 dny bez ošoupaných špiček. Ale v klidu to postačí a za 29,90 parádní.


Sunset on the beach - v lahvičce vypadá hodně oranžově se stříbrnýma, oranžovýma a červenýma třpytkama. Na nehtech už je o něco tmavší a hází odlesky podle úhlu pohledu, chvíli vypadají třpytky stříbrně, pak zase zlatě.. to se mi strašně líbí. Oproti Essence je o odstín světlejší a obsahuje více třpytek. Lakovalo se s ním perfektně, štěteček nalakuje nehet jedním tahem. Schnutí bylo také celkem rychlé, stačí pár minut. Co se krytí týče, tak tady jsem celkem zklamaná. Laky slibují krytí při jedné vstvě (čemuž vážně nevěřím), ale tady u toho nestačily vstvy ani 2, v klidu by snesl ještě třetí, ne-li čtvrtou.. A co se výdrže týče tentokrát se zázrak nekonal a výdrž bez ošoupaných špiček též asi 2 dny. Vypadá vážně dobře, ale na lak 5ml za 180 Kč to není bohužel nic extra.



Nevím proč, ale na fotkách se Sephora tváří opravdu oranžově, přitom ve skutečnosti jako by Essenci z oka vypadl.. :)


18 komentářů:

  1. Krásné odstíny!!! Mám je jeden dotaz: jak jsi spokejená s laky Sephora? já kterýkoliv jsem od ní měla tak se mi do hodiny od nalakování začal ošoupávat a odlupovat. Mají sice hezký barvičky, ale kvalita na výdrž nula. I na to chystám recenzi, protože mi to přijde až neuvěřitelný jak nic nevydrží.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je napsáno výše cca 2 dny u tohoto, u předešlého laku o kterém jsem psala to bylo více.. Jinak myslím že to ujde, ale není to žádná extra pecka.. ;)

      Vymazat
    2. Ajo, jsem to nějak přehlídla promiň:-) po ránu ještě moc nevnímám:-)

      Vymazat
  2. Sunset on the beach se mi líbí daleko víc. Já vydrž u laků až tolik neřeším, protože se mi na nehtech na rukou začnou olupovat kvůli mým třepícím se nehtům. Spíš mi jde o to, aby mi tak týden vydržely na nohou. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na léto je podobný lak nutnost! Píšu si na seznámek "letních nezbytností" a zítra vyrážím na kosmetický zátah do DM ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Sephora se mi líbí o hodně víc :) na druhou stranu jejich laky zas až tak nemusím...

    OdpovědětVymazat
  5. Máš úplne krásne nechty .. dlhé :D

    OdpovědětVymazat
  6. tiez sa mi viac sephora paci, ale cervenych mam tolko, ze som si ich zakazala uz kupovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. krásný odstín,laky ze Sephory mám nejradši! :)

    OdpovědětVymazat
  8. ten od Sephory je nádherný! nebo alespon na fotkách se mi líbí o mnoho více než ten od Essence..

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné oba laky :) Mě se tedy víc líbí ten od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  10. Oba vypadají suprově :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Oba jsou bombový! :)

    OdpovědětVymazat
  12. bez třpytek by byly hezčí (ale to je jen moje subjektivita, nemám v poslední době ráda laky se třpytkami)

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasný lak:) Ale souhlasím s přechozím komentářem, víc by se mi asi líbil bez třpytek :)

    OdpovědětVymazat
  14. Oba jsou moc hezké... Už nějakou dobu mám doma ten od Essence, ale nemůžu se pořád dokopat k tomu, abych ho konečně nalakovala :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)