úterý 22. května 2012

Pera a Essence.

Trochu opožděně, ale přece. Od včerejška mám nějakou nechuť něco přidávat.. Ale tak řekla jsem si, že vás neochudím o článek a tak vám napíšu pár vět k těmto dvěma pomůckám, které jsem si v poslední době pořídila. Jde o Nail Art Pen a Nail Polish Corrector Pencil od Essence. Říkala jsem si pero jako pero, tak to sfouknu najednou.. 

Nail Art Pen - narazila jsem na něho ve slevách za 9,90 Kč a tak jsem neváhala a na zkoušku si jedno vzala v zelené barvě. Byla jsem zvědavá co to umí. Jde o pero s barvou, kterou jakoby zatlačením na špičku vymáčknete, pero má dobrou a pevnou špičku, takže s trochou cviku můžete nadělat zajímavé ornamenty. Já jsem zkoušela pár takových základních věcí jako čárky, tečky.. Docela mi to po nehtu ujíždělo, takže to bylo pěkně křivě. Navíc to musíte tvořit na stoprocentně zaschlý lak, jinak si ho zničíte. Nevím zda pero nějak zvlášť využiju, ale tak chtěla jsem to vyzkoušet, že jo. Jinak jsem čekala že to bude jakoby lak v peru, ale je to spíš taková barva. Vůbec to nesmrdí jako laky na nehty a navíc se to smývá a odírá, takže to s lakem moc společného mít nebude. Je třeba po ozdobení zafixovat top coatem. Ale na druhou stranu je to hned suché! Takže pro slečny, které si rády s nehty hrají a zdobí, by to mohla být užitečná pomůcka. Pro slečny, které mají rády jednoduchost, nemají nervy na hrátky a na ozdobičky si moc nepotrpí, to asi moc nebude.. 



Nail Polish Corrector Pencil - konečně jsem dala na některé z vás, které mi radily pořídit si korekční pero. Sakra, nechápu jak jsem bez něho mohla být! Perfektní pomůcka, obzvlášť u dovedů jako jsem já, kteří si nalakují kromě nehtu půlku ruky.. Velmi dobře se s ním manipuluje, rychle odlakuje opravdu všechny přebytky laku. Plusem je i krásná vůně, odlakovač moc příjemně voní po žvýkačkách. Dalším plusem jsou  náhradní hroty z druhé strany pera, které můžete použít, až budete mít první hrot zašpiněný. Náhradní hroty jsou 3 + 1 v peru, což myslím nějakou chvíli vydrží. Já jsem s ním lakovala asi 4x a pořád mám první hrot. Cena je 64,90 Kč.



Máte s těmito výrobky nějaké zkušenosti? Podělte se! :-)


23 komentářů:

  1. jé, tu fixu si chci zkusit sehnat)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odlakovač v peru, nad tým som dlho rozmýšľala, už len tým, že som si nebola istá či to je naozaj odlakovač alebo niečo iné :D ...ale po tomto článku, si to musím kúpiť, keďže ja patrím medzi tých, ktorím občas ujde ruka, a potom je to také škaredé, takže niečo také sa mi určite hodí :)

    OdpovědětVymazat
  3. S odlakovacím perem mám..:) Měla jsem jedno z avonu, to už je pryč a pak jsem ho objevila u Essence a bylo levnější a má navíc ty vyměnné hroty a dobře odlakovává..:) Akorát jsem s ním odlakovávala velké plochy, levou mi to prostě nejde..:D Takže už budu muset použít jednu náhdradní tužku. Ale jsem jim moc nadšená.:)
    To zdobící pero zní dobře, ale s tím, že tou levou mi to nejde, by to pro mě byly asi vyhozené peníze...

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledem ke své šikovnosti už o korektoru taky uvažuju, ale ještě jsem se nějak nedokopala ho pořídit...ale přesvědčila jsi mě, že ho určitě nutně potřebuju :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten odlakovač v tužce jsi chci koupit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten korektor je super. Mam ho cca 3 tydny a nemuzu si ho vynachvalit. Podle me nema cenu kupovat drazsi (treba Sephora za 400 kc nebo kolik stoji), tenhle pekne voni a udela co ma :). Mela jsem Oriflame a tenhle mi prijde lepsi, vic nacucanejsi :). Velka spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten korektor vypadá doost dobře, ale s mou šikovností bych zas kromě laku vedle odlakovala i nehet s lakem :D

    OdpovědětVymazat
  8. korektor na nehty musím mít!!!! problémy s lakováním moc nemám, ale sem tam mi to steče až ke kůžičce :( děkuju za typ

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Mně přijde, že ten korektor má hrozně velkej hrot. Taky už jsem o něm uvažovala, ale nakonec vždycky jsem ho kvůli hrotu zavrhla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se hrot zdát taky strašně velkej, ale to je klam.. právě že se s ním pracuje fakt dobře! :)

      Vymazat
    2. naprosty souhlas, hrot se zda velky, ale i takove nemehlo jako ja to zvladne perfektne :D

      Vymazat
  10. Korektor mám od nějaké jiné značky, ale super. :) Nad tužkou jsem uvažovala, ale po přečtení tvé recenze do ní nepůjdu a raději si i tak tu malou částku pošetřím na něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  11. to pero na nechty by som uvitala... :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten první mám a nad druhým jsem přemýšlela :)
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. taky jsem to zelený viděla v drogerce ve slevě, chtěla jsem ho vyzkoušet, ale měli tam všechny vyschlý

    http://moni-loves-sunshine.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono nebylo vyschlé.. :) Ono se to musí pořádně proklepat a pak několikrát hodně zmáčknout ten hrot, aby se z toho ta barva dostala ;)

      Vymazat
  14. tak to fakt nechápu na co potřebuješ to druhý pero, ten lak se z ruky za chvíli sám sloupne, to jsou vyhozený peníze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že některé laky jdou sloupnout.. ale bohužel ne všechny (třeba laky ze Sephory nesloupnu) a navíc jsou místa (u mě třeba kolem kůžičky) kde se to blbě sloupává.. takže pro někoho blbost a pro druhého nutnost.. :)

      Vymazat
  15. to druhé pero som mala a bola som celkom spokojna ...to prvé sa mi zdá dosť nepraktické a nemotorné

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za vaše příspěvky..! :)

    OdpovědětVymazat
  17. To opravne pero na lak som aj ja rozmyslala, ale myslela som si, ze hrot pouzijes len raz a bude to treba vymenit. Je dobre vediet, ze sa da vyuzit na viackrat... Dakujem, skusim ho :)

    OdpovědětVymazat
  18. to druhé pero jsem měla a spokojená jsem s ním nebyla,ale to je jen věc názoru :) jinak krásná recenze! inspirovala si mě k nákupu Nail art pen :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)