neděle 27. května 2012

Miss Selene.

Pěkné nedělní ráno!

Dáme si jednou zase lakovací post, hm? Tyhle fotky se mi nějak zatoulaly v počítači, jsou už pár dnů (možná týdnů) staré.. Ale jelikož tu ještě žádné laky Miss Selene nemám, tak to musím napravit.. 

Laky dostala ségra od své kámošky, ale že si je tak různě vyměňujeme, tak jsem je musela vyzkoušet taky. A proč nepoužít oba najednou, pěkně na střídačku? Moc často to nedělám, ale občas mám chuť na změnu a jednobarevné nehty mě nudí..


Když o tom tak přemýšlím, tak odstíny vám bohužel nepovím, protože je nemám u sebe. Ale jde o světlý lila a výraznou perleťovou žlutou. Jsou krásně maličké a stojí pár korun. Lakovaly se moc dobře, štěteček je menší, takže se vyhnete nějakým velkým přetahům. Konzistence mi přijde trochu řidší, ale lakování bylo bez problémů a lak nijak nestékal. Schnul asi tak průměrně rychle, chvíli se teda čekat muselo, ale nic co by se nedalo vydržet. U fialkového stačily 2 vrstvy k plnému krytí, u žlutého by to sneslo ještě třetí. A jsme u výdrže, tam teda nemůžu moc chválit, bez odlupování mi lak vydržel asi den, maximálně dva.. Takže nečekejte nic s dlouhou výdrží. Ale tak co byste za těch pár korun chtěli..? Stačí že jsou roztomile maličké, velká škála barev a jejich nákup vás nezruinuje.. :)


Máte zkušenosti s nějakými laky Miss Selene?


26 komentářů:

  1. Krásné barvy. měla jsem jich taky několik, ale časem jsem zjistila, že jsou mi k ničemu a vyházela :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé. To jsou krásné barvy:). Gratuluju ke skorem 400 čtenářum;)♥

    OdpovědětVymazat
  3. laky od Miss Selene mám tiež nejaké.Mám ich taktiež rada kvoli tomu že sú tak maličké a výber farieb je tiež fajn. Tá zlatá sa mi veľmi páči :-)

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle laky miuju, mám jich něco kolem šedesáti :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fialková barva je vážně moc pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten fialový se mi líbí víc!!;)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobré barvy, oba se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten fialkový som niekedy dávnejšie používala.Rada si kupujem také malé laky na leto kedy si nechty častejšie lakujem...Aj tá sýto žltá stojí za povšimnutie! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten fialkový som niekedy dávnejšie používala.Rada si kupujem také malé laky na leto kedy si nechty častejšie lakujem...Aj tá sýto žltá stojí za povšimnutie! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám doma jeden se srdíčkama, vyhovuje mi že je maličkej, nemusím moc obr laky nad 10 ml, ale příjde mi že dost smrdí acetonem nebo čím. Prostě víc jak ostatní.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám tyhle laky prostě ráda, za těch 18 kaček, co si je kupuju, to neobrečím a tak se mi líbí všechny ty jejich barvičky. S výdrží jsem taky celkem spokojená, nevydrží sice týden, ale co, viď :-) pár dní určitě... to mi připomíná, že už jsem si dlouho žádný nekoupila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, nevíte, zda se ještě někde v kamenném obchodě dají koupit ty malé laky Miss Selene, nejlépe v Praze? Narazila jsem na Vaši reakci ohledně nich, ale z května 2012.
      miluse.janovova@seznam.cz

      Vymazat
  12. Vypadají hezky, mám slabost pro fialkovou :D:D

    OdpovědětVymazat
  13. z touhle značkou nemám žádné zkušenosti, protože jsem na ni ještě nikde nenatrefila :D jinak bych určitě nějaký lak zkusila:) ten fialkový je moc hezký

    OdpovědětVymazat
  14. ten fialkový je super,moc mám tu farbu rada!!:)

    OdpovědětVymazat
  15. já tieto laky zbožnujem, i ked slabšie kryjú, ale sú tak krásne mini, a ta paleta farieb sa mi tiež páči :)

    OdpovědětVymazat
  16. Very nice combination!!!

    http://themadcreationist.blogspot.it/

    Kisses from Italy

    Giuseppe

    OdpovědětVymazat
  17. Ten fialový mám taky. Už jsem ho na nehtech teda neměla dlouho, ale pamatuju si, že jsem s ním byla docela spokojená a hodně lidí mi ho chválilo.

    OdpovědětVymazat
  18. Nejsem si jistá, ale možná jsem měla 1 od te značky:) a ten fialový je krásný:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta kombinace obou laků je prostě DOKONALÁ! Miss Selene vůbec neznám, ale vidím, že barvičky mají opravdu vychytaný odstíny ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná kombinace, ta fialková je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  21. ja po pravde tuto znacku nemusim...

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji za všechny vaše připomínky, postřehy, pochvaly... :)

    OdpovědětVymazat
  23. tak to se ti hrozně povedlo, moc krásná kombinace :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)