neděle 6. května 2012

Midnight crawl.

Článek pro dnešní den se ponese ve znamení prvního vyzkoušeného laku ze Sephory.. Původně jsem měla v plánu zrecenzovat ho později, ale pak jsem si říkala, že čím dřív, tím líp.. protože v případě, že by se někomu z vás lak zalíbil, může si ještě během příštího týdne skočit vyměnit starý za nový.. ;) :D

Na úvod řeknu, že po vyzkoušení jejich laků jsem toužila už dlouho. Protože jejich odstíny se mi líbí jeden více než druhý. Ale jejich běžná cena 160 Kč za 5 ml je dost vysoká a vždy mě odradila.. Proto jsem jásala nad touto akcí a rozhodla jsem se využít té 50% slevy.. protože lepší podmínky pro to vyzkoušet je, už asi nebudou.. :) Takže pokud máte někdo taky podobně nesplněný sen a nebo jste lakomaniačky jako já a rády zkoušíte nové laky, tak neváhejte.. 

Já jsem si nakonec vybrala za asistence Gábinky čtyři barvy.. a ač jsem nejdřív měla špatné svědomí z ceny, po prvním lakování už se svědomí neozvalo.. :D Lak je sice maličký, ale ty jeho super vlastnosti! Jako první jsem si vzala na paškál odstín č. 69 - Midnight crawl. Řekla bych, že je barva inspirována Chanelem. Lak má házet různé odlesky, podle toho, z jakého úhlu na něj koukáte. Snažila jsem se to co nejdůvěryhodněji zabrat na fotkách. 

A teď k lakování. Tím, že je lak maličký, tak se s ním dobře manipuluje... Ale pokud čekáte maličký štěteček, tak jste na omylu! Štěteček je naprosto úžasný, je zastřihnutý dokulata a celý nehet nalakujete jedním tahem. Tomu říkám bomba! Kromě toho lak slibuje krytí v pouhé jedné vrstvě.. No samozřejmě jsem tomu nevěřila a co teprve u této světlé barvy.. Opět chyba, on opravdu v pouhé jedné vrstvě skvěle kryje a úplně by jedna vrstva stačila! Já pro jistotu ze zvyku dala dvě, abych zabránila prosvítání. No co vám budu povídat, už při lakování jsem byla nadšená.. Konzistence je super, přesně takovou si představuju u všech laků.. Ani řídká, ani hustá. Nestéká ze štětečku a naopak se lak netáhne.. Prostě přesně tak, jak má být! A jdeme na schnutí.. Po pár minutách budete vysušený až do alelůja. Tak jsem si po nalakování říkala, nějakou chybu ten lak ale musí přece mít.. Tak už zbývá jenom výdrž.. Zase jsem se spletla! Mám ho na nehtech 4 den a je jako nový.. Obstojně drží i na špičkách nehtů.

A tak už si říkám, že jsem se asi úplně zbláznila.. On za tu cenu prostě asi vážně stojí! Jediné mínus, které na něm nacházím, je vyšší cena v porovnání s malým množstvím. Jinak ho prostě miluju!





A teď budu šetřit, abych mohla vykoupit všechny Sephora laky! :D

Máte s nimi zkušenost?


19 komentářů:

  1. nádherný lak :) ze Sephory mám jeden růžový lak a hned se stal mým nejoblíbenějším :)

    OdpovědětVymazat
  2. já mám tento samý odstín od essence a vystačím si s ním :) je ale krásný vid??

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá zaujímavo, ale ja mám radšej matné laky :) Inak z tejto značky ešte nemám žiaden :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavá barva, i když jsem spíš na ty matnější laky:)

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín je to moc hezký, škoda že tyhle mrchy dělaj trošku proužky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, to je úděl takovýchto laků.. ale nějak mi to nevadí. On se zblízka na nehty kouká málokdo.. :)

      Vymazat
  6. zkušenost nemám, ale ta barva je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký, připomíná mi odstín Purple Beach od Nubaru, ten je taky skvělý :) Jinak Sephora lak jsem nezkoušela ani jeden, měla bych napravit...

    OdpovědětVymazat
  8. lovely blog and post!!I want follow u!!hope we can follow each other...kisses

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělá barva ještě jsem nikde takovou neviděla:)

    OdpovědětVymazat
  10. Včera jsem si samozřejmě zapomněla starý lak doma, takže jsem ani do Sephory nešla a pořád se rozmýšlím, jestli tam mám vůbec lézt, ale nějaký ten lak mě taky láká, nooooo :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Lak je moc pěkný :) Jen by to příště chtělo zatlačit trochu kůžičku u nehtů:))

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám jejich laků několik, používám je již nějaký ten pátek a jsem velice spokojená... Nevěděla jsem, že ta akce přines starý výrobek - a dostaneš slevu 50% platí i na laky na nehty...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)