pátek 4. května 2012

2 in 1 Eyeliner Pen.

Pěkné páteční ráno!

Dneska zase s jedním výrobkem od Essence. Při projíždění článků jsem si všimla, že jsem tu od nich dlouho nic neměla a tak to musím napravit.. Představím vám výrobek, ke kterému jsem byla hodně skeptická, protože s linkama ve fixu nemám moc dobré zkušenosti.. Ale to jsem ještě neznala tyto od Essence 2 in 1 Eyeliner Pen. Specialitou tohoto výrobku jsou 2 hroty, které fix nabízí. Jeden špičatý na úzké linky a jeden zkosený na silnější linky. Jelikož silnější linky neumím moc nosit, tak jsem se rozhodla testovat nejdříve slabší hrot. A musím se vám přiznat, že jsem celkem přišla na chuť lince ve fixu. Slabší hrot není ani extra tvrdý, ani extra měkký, pro mě tak akorát, takže se mi linka velmi dobře nanášela. Udělá vážně krásně tenkou černou linku, kterou podtrhne každé líčení. Linka drží jako přibytá (i když na gelové linky to nemá) a můžu říct, že se stala mojí oblíbenkyní. Naproti tomu silnější hrot není vůbec nic pro mě. Přijde mi hodně tvrdý a na oku mě přímo škrábal. Navíc nejsem cvičená a neumím s ním pracovat. Linky se mi s ním nikdy pořádně nepovedly.. Takže ten mě vůbec neoslovil. Ale pro zkušené "linkařky" to určitě nebude problém a myslím, že fixu s dvojím hrotem, kde si můžou vybrat tloušťku určitě ocení.. :) Navíc je to na fixu krásně popsáno, takže i s víčkem poznáte na které straně je co.. a určitě je to suprová věc na cesty.. Fixka je skladná a nezabere vám moc místa.. Takže za sebe vám ji můžu doporučit. Pokud máte rády linky ve fixu, určitě se vám tyto neztratí. Cena je 79,90 Kč.



 Používáte linky ve fixu? Popřípadě jaké?


* Linky mi byly poskytnuty na vyzkoušení. Názory jsou však čistě mé.

19 komentářů:

  1. Nene, s linkami ve fixu nemam jeste zkusenosti, momentalne pouzivam gelove od essence a s temi jsem velmi spokojena, akorat malokdy se mi povede, abych mela na oku obe linky stejne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou jsem nějaké doma měla, už ani nevím, co to bylo za značku, ale byly strašně tvrdé, div jsem si nevypíchla oko :-D Ale věřím, že pokud tahle fixka nemá hrot tak nebezpečný, musí se tím linka malovat pěkně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mám je doma, ale nepoužívám je protože prostě nejsou tak černé jak bych si přála :) a to je vidět i na tý ruce u tebe, takže bych si je nekoupila :) ale ví, že někomu to vyhovovat může.. já prostě potřebuju černou, černou černou :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Koupila jsem si jedny z Avonu, ale nakonec jsem je vůbec nepoužívala. Mám jenom tužky. Stejně si umím udělat jen spodní linku. Jinak přeju hezký víkend ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám jedině linky ve fixu a právě od Essence s tenkým hrotem. Nic lepšího jsem zatím nenašla. :) Měla jsem i s tím zkoseným, ale ty mi také moc nevyhovovaly.

    OdpovědětVymazat
  6. S linkami ve fixu nemám vůbec zkušenosti. Já používám tekuté linky od Gabrielly Salvete nebo gelové od essence ;))

    Rozjíždím nový blog protože na tom současném se vyskytli technické problémy, tak budu ráda když se přijdeš podívat. ;))

    http://makesbeliave.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za recenzi :) Tuhle fixu bych ráda vyzkoušela. Zatím si dělám linky jenom tužkou nebo gelovýma linkama, což mi ale trvá věky :(

    OdpovědětVymazat
  8. Nepoužívam ale táto vyzerá celkom dobre :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. linky ve fixu mě lákají už delší dobu a tyhle vypadají vážně skvěle,takže jsem moc ráda za tvou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pro Essence mám slabost, takže určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já měla fixy dvě - Elf a Avon, obě naprostá tragédie a tak už tomu moc nevěřím :))

    OdpovědětVymazat
  12. Já fixu od essence měla už dvakrát protože linka se mi s ní kreslí zkrátka nejlépe, jediný co mě vážně štve je vysychání, ikdyž se tomu nedá vyhnout,čekala jsem že vydrží víc

    OdpovědětVymazat
  13. No já se moc s linkama ve fixu nekamarádím :) Ale zkusím tyhle vyzkoušet ! :))

    OdpovědětVymazat
  14. wow!Sice si linky nedělám, ale vypadá to dobře))
    xoxo T.
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. miniaturní písmem linky mi byly poskytnuty na vyzkoušení, ale názory jsou jen mé :D já si koupím linky ve fixu od catrice anebo si koupím gelové nějaké s těmi se mi pracuje nejlépe :)

    http://pricetobeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Mám úplně tu samou fixu :) A je fajn, hrozně jsem si jí oblíbila:)

    OdpovědětVymazat
  17. Tuhle fixku jsem si kupovala včera, jsem s ní zatím moc spokojená, tedy za tu cenu :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  18. používám fixu od oriflame, gelovky od essence, tužku od dermacolu, záleží na jaký efekt mám náladu a kolik mám času :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tyto linky nedoporučuji! Cenově jsou fajn, asi po týdnu nanášení, se mi totálně osypaly víčka, kůži na víčkách mám hrbolatou, začervenalou a neuvěřitelně to bolí už několik dní. Pátrala jsem tedy po složení, které nebylo ani na peře, ani na internetu, a ani v DM u kosmetiky Essence. Zašla jsem tedy ještě do Rossmanu, kde už složení bokem v knížečkách bylo napsáno a obsahuje to samé parabeny. Myslím že složení by mělo být napsáno na výrobku a ne aby po něm musel člověk pátrat. Parádu sice na týden udělaly, ale za tu bolest to tedy nestálo...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)