čtvrtek 12. dubna 2012

Syoss suchý šampon.


Pěkný čtvrteční podvečer,

dneska jsem nějak mimo a vůbec nic nestíhám.. ráno jsem nestihla vůbec nic... když jsem se vrátila domů zmoklá jak slepice, protože jsem zapomněla deštník, tak jsem se vrhla na finální úpravu bakalářky.. no a teď jsem docvičila poprvé Level 2 od Jillian.. No, jsem úplně hotová a to mě ještě čeká kupa práce. Achjo.. 

Dneska přináším info o Syoss suchém šamponu. Šampon mi na vyzkoušení zapůjčila Gábinka s tím, že ho nepoužívá a je to zbytečnost.. A tak jsem zkoušela a zkoušela... Po prvním použití jsem se naprosto zděsila a odmítla jsem ho použít znovu.. Ovšem jsem zvídavá, nedalo mi to a zkusila jsem ho znovu.. to už jsem byla trochu  méně zděšená.. a potřetí mi zachránil tenhle šampón kůži.. :D Šampon je sice ve spreji, ale je jakoby pudrové konzistence, takže když si nastříkáte šampon do vlasů budete je mít hodně bílé (u blondýnek to nebude vidět, ale u černovlásky to bude síla). Poprvé jsem se opravdu zděsila.. ale v návodu stojí, že je poté třeba vlasy vyfénovat.. když vyfénujete převážná většina "pudru" zmizí... ale jak můžete vidět na fotce, ne všechno... takový ten pocit pudru ve vlasech budete mít pořád a miniaturní částečky vám tam zůstanou.. Z dálky to vidět není, ale pokud se vám do hlavy někdo podívá zblízka, není to nic moc.. :D Musím teda uznat, že mastnota vlasů je pryč (místo ní je ten pocit pudru v hlavě, pochopte!).. Mám z něho takové smíšené pocity, spíše negativní pocit. Ale musím uznat, že v případě nouze (kterou jsem opravdu zažila) se mi to hodilo.. Na běžné situace to ovšem podle mě není, raději si hlavu normálně umeju.. (stejně budete muset fénovat tak jako tak). Šampon je pouze na pár použití.. ač se zdá, že ho je hodně, tak velmi rychle mizí... Takže nouzovka, kdyby náhodou ano, na běžné používání ne... Kromě toho vám šampon vlasy pěkně zacuchá, měla jsem opravdu problém je rozčesat. Navíc jsem mohla zapomenout na nějaký objem, vlasy byly pěkně úlízaný.. Cena je kolem 100Kč. Souhlasím s Gábinkou, podle mě je to též zbytečná investice a bylo by mi líto peněz.



 Před a po



 Nezkoušela jsem tedy jiný suchý šampon, takže nemám s čím porovnávat.. Ale pro mě to tedy opravdu není..

Používáte vy nějaké suché šampony?


P.S. Takhle mastné vlasy obvykle nenosím.. To bylo opravdu jen kvůli zkoušení toho šamponu! :D

17 komentářů:

  1. Tento som mala, je to úplne blbosť (prepáč) použila som ho raz a hneď bol prázdny a zbytočne veľa peňazí.. tak som si kúpila nový ale v prášku tuším v lekárni AMICA.. je o 100x lepší a fakt funnguje! :) inak kedy bude koniec giveaway?

    OdpovědětVymazat
  2. podobnou recenzi na stejný výrobek jsem udělala také :) jestli chceš,mužeš moje a tvoje názory porovnat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já také jednou nějaký zkoušela a byl to děs a hrůza :-D zlatý "mokrý" šampon :-D

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem používala...už ani nevím co to bylo...taky nechával vlasy jakoby zaprášené,ale máš pravdu, že v případě nouze ideál...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Klárí.. jmenuješ se Klára ne?? :D. Strašně mě baví tvůj blog. Pokaždé když jsem na počítači, tak se honem koukám, jestli už jsi nenapsala nový článek..=) Jen tak dál..=).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi děkuji, to mě těší :) A ano, jmenuji se Klára :)

      Vymazat
  6. Teda moc velký rozdiel tam nevidím ...to by si mala vidieť mňa keď si neumyjem vlasy je to strašné ...
    Ale asi by som si ho nekúpila ...to ja si radšej umyjem vlasy trebárs aj o jednej ráno a idem spať z mokrými ako by som si mala na hlavu dať toto ....

    OdpovědětVymazat
  7. Neslyšela jsem o něm nic dobrýho.. já bych do něj nešla :D:) ale supr post:)

    OdpovědětVymazat
  8. mám doma jeden obyčajný balea a ten vôbec nevytvára ten pocit púdru na hlave, je tiež v spreji a som sním celkom spokojná. Používam ho väčšinou keď ráno nemám čas a vlasy už nie sú bohviečo. A nie je ho nutné ani fénovať, iba nastriekať trochu prejsť uterákom a je to :) potom rozčešem a idem :)

    OdpovědětVymazat
  9. také mam suchý šampon Balea a ten je teda super :) v létě na festivalech to byl můj nejlepší přítel :D a i doma ho občas používám, když je potřeba...vždycky nastříkám, prodrbu starym ručníkem a učešu...žádný pocit pudru ve vlasech, naopak docela pěknejch pocit skoro jako čerstvě umytých vlasů :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná recenze, rozhodovala jsem se mezi Syossem a Baleou, kteá nakonec zvítězila a jsem celkem spokojená. Je fakt, že umyté vlasy nic nevynahradí. A Syoss jsem nebrala, protože jejich klasické šampony ani vlasový styling mi nevyhovuje. Ale chtěla bych vyzkoušet ještě suchý šampon od Tigi.

    OdpovědětVymazat
  11. Na tuhle recenzi jsem se těšila... A nezklamala jsi, moc se ti povedla! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. keď som videla prvý krát v telke reklamu na suchý šampón,myslím že ju robila dokonca Heidi Klum, tak som si hovorila, že to musí byť poriadna hovadina, ale žena je tvor zvedavý...takže som rada, že som tu našla túto tvoju recenziu a že si ma v tom, aká je to zbytočnosť len utvrdila :) tvoje recenzie nikdy nesklamú :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já zkoušela ten modrý a byla jsem hodně zklamaná. Tak dobrého výsledku jako ty jsem rozhodně nedosáhla. Ale zase musím uznat, že šampon aspoň hezky voněl :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mám doma suchý šampón AMICA. Vlasy sa mi hrozne mastia, takže ich musím umývať každý deň. A keď som celý deň doma (napr. keď sa učím), tak sa mi nechce umývať vlasy klasicky. Použijem suchý šampón a je to ok. Tento sa len vysype na hlavu a vyšúcha uterákom. Žiadne fénovanie. A mne teda dosť pomáha. Dokonca mi vytvorí aj objem :D Jeho nevýhodou je nie práve najpríjemnejšia "vôňa" a zostávajú po ňom trochu zaprášené vlasy (som čiernovláska).

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)