středa 11. dubna 2012

Essence studio nails.


Pěkné středeční ráno,

protože tu byla žádost o recenzi na výrobky o péči na nehty Essence z řady Studio Nails, rozhodla jsem se dnes vyhovět a napsat pár slov o dvou výrobcích z této řadu a to: Fast cuticle remover (odstraňovač nehtové kůžičky) a 24/7 nail base (báze na nehty). Nějakou péči o nehty jsem opravdu už potřebovala, a tak jsem se moc radovala, když jsem dostala na vyzkoušení tyto dva výrobky. 


Fast cuticle remover - jelikož si moje kůžička dělá co chce, dlouho jsem přemýšlela, že si na ní pořídím nějaký výrobek, protože co si budeme povídat, kůžička všude okolo není moc hezká.. a tak jsem se zaradovala, když se mi do rukou dostal tenhle výrobek.. Navíc slibuje jednoduché odstranění za 15 sekund s profi aplikátorem.. No, nejdříve jsem z něho byla nadšená, to nepopírám.. po prvním použití  se kůžička jakž takž umoudřila a ustoupila z nehtu i když ten zabudový hrot na zatlačení kůžičky byl na nic (klasické špachtličky by byly lepší). Po druhém použití se kůžička jakoby rozleptala a kromě ní se začala leptat i kůže okolo.. Po třetím použití už to byla hrůza (můžete vidět na fotce dole, jak z ní mám zničené okolí nehtů). Od té doby jsem to už raději nepoužila. Obsahuje alkálie, takže je třeba si po aplikaci ruce umýt, ale i když jsem to dodržela, kůži mi to stihlo rozleptat a okolí nehtu, kam se odstraňovač dostal vysušil. Možná to jenom neumím správně použít a chyba je ve mě, ale už se celkem bráním používání této pomůcky a použiju ji asi jen tehdy, když to bude nezbytně nutné, do té doby budu svoji kůžičku přehlížet.. :D Cena je 49,90 Kč.


Báze na nehty 24/7 - zato tento výrobek můžu opravdu vychválit. Jde o podkladový lak, který má vyživovat a chránit nehty při lakování. A musím řici, že to splňuje. Vážně jsem si ho oblíbila, nanáším ho před každým lakováním barevnými laky, na nehtu vytvoří takovou ochrannou matnou vrstvu (vidíte na fotce). Nehty se mi po jeho používání opravdu výrazně zlepšily. Přestaly  se mi třepit a je na první pohled vidět, že jsou na tom lépe. Také se díky ochranné vrstvě tohoto laku přestaly obarvovat od barevných laků, takže to hned vypadá lépe.. Velmi rychle báze zasychá, takže to nepřidává žádnou práci ani čas navíc. Za 49,90 Kč je to podle mě dobrá péče o nehty. A navíc se dá použít i jako vrchní lak a vytvoří vám matující efekt. ;)


 Škoda že jsem nevyfotila nehty předtím, než jsem začla bázi používat.. rozdíl je opravdu patrný na první pohled..


Máte někdo s těmito výrobky zkušenosti? Používáte při lakování nějaký podlak? A jak odstraňujete kůžičku?


17 komentářů:

  1. Jeej, naozaj dakujem za tento clanok, prave aj ja potrebujem daku dobru podkladovu bazu, ktora moje nechty dostatocne ochrani, lebo sa mi zacali velmi stiepit. Dobre vediet, ze Essence pomaha, hned si ho pojdem kupit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek. Ta báze vypadá opravdu dobře, já požívám bělící péči od P2 a pak hedvábný zpevňovač od Dekore. Asi ji vyzkouším. :) A dotaz - spolupracuješ přímo s Essence nebo s nějakým e-shopem?

    OdpovědětVymazat
  3. ani jeden nemam, myslim ze u nas su len v 2. stojane a k tomu nemam pristup, co je skoda :/

    OdpovědětVymazat
  4. pekna recenzia,ja som si chcela kupit essence ten vrchny lak s vysokym leskom ochranny a teraz zvazujem aj tu bazu:))

    OdpovědětVymazat
  5. Já ten odstraňovač kůžičky mám a dost mi pomáhá :-O Kůžička je krásně měkká a jde lehce odstranit, žádné poleptání nebo vysušení okolní kůže jsem rozhodně nezaznamenala.. to je fakt divné :(

    OdpovědětVymazat
  6. Pravý čas si tieto výrobky zaobstarať. Doteraz som mala už všelijaké odstaňovače, ale nič mi dobre nepomohlo :) Len neviem či ich u nás nájdem :/

    OdpovědětVymazat
  7. Kůžičku při manikůře a nebo doma pomerančovým dřívkem a vazelínou :) A tu bázi pod lak mám podobnou jen v jiným obalu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to vypadá opravdu výborně, půjdu si to určitě koupit, taky nesnášim, když mi zoranžový nehty po barevných lacích :-DD

    Jinak tě zvu na svojí první Giveaway!! :-DD

    OdpovědětVymazat
  9. Povedená recenze, ta báze vypadá skvěle :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. krásný článek,chtěla bych vyzkoušet tu bázi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skodulko, ty jsi mě zase navnadila! Moc zajímavé produkty. Rozhodně teď nehtíky vypadají krásně. Já používám meruňkový krém na kůžičku od Alverde a musím říct, že je taky báječný! Doporůčo ;-).

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělá recenze! Taky už delší dobu přemýšlím, že bych s těmi svými nehty měla něco dělat, takže super tip:)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hned jak někde uvidím "druhý" stojan Essence asi neodolám. Teď používám zpevňovač nehtů od Four seasons, ale jak je chválený, tak na mě asi nějak nepůsobí :( Nehty se mi třepí pořád. Tak zkusím Essence, vypadá to moc dobře a za tu cenu :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)