neděle 15. dubna 2012

Balea Young Deospray

Pěkné nedělní ráno,

abych vás tu neustále nezahlcovala jenom kosmetikou Essence, rozhodla jsem se, že si od ní dáme na chvíli pauzu a podíváme se na zoubek něčemu jinému.. Tak dneska to budou Balea Young Deospraye. Určitě je většina z vás má nebo je alespoň viděla v regálech v DM. Já patřím mezi ty, kteří neodolali.. a vzala jsem si hned dva. Já jsem si při nákupní horečce obstarala Hrdličky a Divokou kočku. Koupila jsem si je hlavně kvůli obalu, protože ty se teda Balee opravdu povedly! :D Z těch jsem naprosto unešená.. Jinak Hrdličky je příjemná sladká vůně kokosu, vanilky a pižma. Zato Divoká kočka je s ovocnou exotickou vůní. Spreje mají chránit před potem a jsou vhodné pro citlivou pokožku. Neobsahují alkohol. No s tím tak úplně nesouhlasím, protože mě tyhle spreje dost pálí a z jednoho jsem měla už i malou vyrážku.. Co se vůní týče.. Hrdličky mi voní celkem pěkně do dneška, zato Divoká kočka se mi zprotivila po prvních několika použitích... Jak se mi vůně zdály prvně příjemné, tak teď se mi zdají šíleně umělé.. V boji s potem opravdu moc neobstojí.. Jsou spíše pro parádu, účinek veškerý žádný... Takže já si je znovu určitě kupovat nebudu, i když cena (30 Kč) je vážně lákavá, že... 

Zleva: Divoká kočka, Hrdličky.

Máte svojí vůni Balea? Jste s nimi spokojené?


17 komentářů:

  1. hrdličky jsem měla jako sprcháč a byla jsem s ním spokojená :) voňavé deodoranty nemám ráda, takže tohle nebude nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  2. vůni od Baley nemám a po tvojí zkušenosti mít ani nebudu, i když... asi bych se taky nechala nalákat na obaly, ty jsou fakt vyvedené :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ,,hrdličkové" tělové mléko, ale používám ho jen proto, že se mi nechce vyhodit. Ta vůně je na těle docela nepříjemná. Ale hydratuje pěkně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tiež som ich mala a sprotivili sa mi, ale pravidelne si kupujem balea-pure minerals, a ten je teda super, síce používam aj driclor, ale chráni pred potom aj bez neho ;)

    OdpovědětVymazat
  5. v obchodě jsem čichala jejich vůni a taky mě okouzlila,ale četla jsem více negativních recenzí a tak jsem si koupi rozmyslela :/


    PS: Zvu tě na svou giveaway o parfémy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Po těchto deodorantech jsem už dlouho pokukovala.. ale pokud nefungují, nekoupím :) díky za recenzi :)

    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám doma Balea - Pitaya vôňa 8P
    mám rada vôňu, ale inak nič moc

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím snad se vším. Kočka se mi taky po pár použitích zprotivila, nicméně jsem ji stejně dodělala. Aktuálně používám Zucker Schnute a taky mi přijde nic moc. Myslím, že všechny tyto sladké deoše stojí za prdlačku.

    OdpovědětVymazat
  9. hrdličkový obal je nádherný a už len kvôli tomu krásnemu obalu som si chcela kúpiť telové mlieko, ale nakoniec som si to po prečítaní zloženia rozmyslela. škoda, že nie je táto rada lepšia aj obsahom:)

    OdpovědětVymazat
  10. I když nic moc nevydrží, jsem s Balea deospreji docela spokojená. Přijde mi, že na to všední přestříkání jsou fajn... Ale nadruhou stranu s tebou sohlasím. Každopádně bych je úplně neodsuzovala :)
    Ale moc pěkná recenze! ;)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. divokou kočku jsem měla jako sprcháč...a nechápu, co mě na té vůni v drogerii tak upoutalo, že jsem si ji vůbec koupila! Asi hlavně balení :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já taky používám Baleu, ale Sensitive. Ostatní na můj vkus mají moc výrazné vůně a to já nemám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. řekla bych že Balea moc dobře ví,že první dojem dělá hodně a snaží se obaly upoutat pozornost,což se jí moc daří a vylepší to ještě vůní:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám také jeden deosprej od Balei, ale nějak ho nemusím :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Tak divkou kočku už chci delší dobu, ale u nás je pořád vyprodaná nebo jí vůbec nemají. :( Co mi ale pěkně voní od Balea jen tělový sprej Pithaya, to se ti podle mě neovoní. ;) Jinak mám nejraději z deodorantů Niveu a Adidas.

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za komentáře, koukám že se většinou všichni shodneme.. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)