pátek 27. dubna 2012

Balea Professional Serum.

Dneska se podíváme na zoubek kosmetice Balea. A to na vlasovou péči, přímo na řadu Professional a její Sérum na suché a roztřepené konečky (Repair Anti-Spliss Serum). Sérum má pomáhat na roztřepené konečky, které jsem ještě nedávno vážně měla a tak mi Gábinka (které děkuji za půjčení :*) poskytla toto sérum na vyzkoušení. Jde o olejíček, který se nanáší v malém množství přímo na konečky. Já jsem ho nanášela po umytí ještě do mokrých vlasů. Nepoužívala jsem ho pravidelně po každém mytí, ale jenom tak 1 - 2x týdně. Nečekala jsem žádné zázraky, ale světe div se! Ono mi to celkem pomohlo.. Za těch pár použití mi to minimálně konečky vylepšilo. Vlasy sice nebyly jako nové, ale třepily se o poznání méně. Otázkou tedy zůstává, zda to bylo díky tomuto přípravku.. nebo díky šamponům a masce na vlasy.. Každopádně jestli to byl účinek tohoto produktu, jakože nejspíš ano, tak se vyplatí za těch pár šupů koupit a vyzkoušet.. a když to nebude fungovat, tak z toho určitě nebudete tolik zklamaní, jako kdyby se jednalo o produkt za stovky... 

Četla jsem na toto sérum hodně různých názorů.. Jedni ho chválí, druzí ho haní.. Tak kdo ví, kde je pravda.. Někomu to prostě asi pomůže, jinému zase ne.. Mě to částečně pomohlo, i když šly vlasy za pár dní stejně dolů.. :D


Máte s ním zkušenosti?


Přeji všem pěkný prosluněný víkend!

P.S. Omlouvám se, že to tu posledních pár dní flákám.. bohužel mě teď čekají dost náročné 2 měsíce. Snažím se přispívat denně a stejně "kvalitně" jako vždy, ale asi se mi to moc nedaří.. Tak vás prosím o trochu trpělivosti. Za měsíc a něco to skončí a pak už se vám budu zase naplno věnovat.. :)

9 komentářů:

  1. Ja mam toto serum tiez doma, zatial som ho pouzila asi dvakrat, lebo mi staci len ked si vlasy rozcesem a potom umyjem. A pomaha, nemam ich take krepovite, ake byvaju po cesani inokedy :) Takze ja som spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tenhle olejíček používala docela dlouho a v podstatě mu taky nemám co vytknout. Akorát se s ním dají docela snadno zmastit vlasy, člověk s ním musí fakt opatrně. Ale jinak dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som si zrovna kúpila z tejto rady balzam na vlasy ...pred tým som balzam nepoužívala vôbec občas masku na vlasy ...ale teraz som si kúpila nejaký vraj z efektom proti rozlietaným vlasom ...mám s tým problém furt my elektrizujú a je to na nervy a musím povedať že to celkom funguje zatiaľ

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze a neomlouvej se, že nemůžeš přispívat. To je přeci na tobě, jak často. ;)
    Já používám na konečky olejíček od Biosilku a nevím, jestli půjdu do něčeho jiného. Konečky se mi po něm hodně zlepšily (používám také 1-2x týdně) a vlasy po něm krásně voní. Sice patří mezi dražší výrobky, ale účinek můžu za sebe říct, že je 100%-ní. A olejíčků na konečky není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
  5. měla jsem ho a vůbec mi nevyhovoval :/ někdo je s ním spokojený,někdo ne,ale moc pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nechci ti kazit radost, ale konečkům to pomoci nemohlo pokud už byly roztřepené, těm pomůžou jen nůžky :). I když věřím že na pohled možná vypadaly lépe :). Já jsem dřív věřila (oblbnutá reklamou) že konečky se dají "vyléčit", no, nedají :D. Je dobře že sis je nechala šmiknout :) S časem si nic nedělej, přispíváš i tak často :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já už si chci pořídit nějakou péči na konečky strašně dlouhou dobu, ale pořád se nůžu rozmyslet, který z přípravků zvolit, takže děkuji za recenzi, která mi určitě usnadní výběr :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já s ním nemám zkušenost, ale asi si ho koupím, protože něco takového potřebuju. Akorát jsem se tě chtěla zeptat jestli si žehlíš vlasy nebo ne ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem měla dlouhý vlasy tak jsem nežehlila, teďka co to mám sestříhaný tak musím.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)