čtvrtek 19. dubna 2012

Avon Naturals

Pěkné čtvrteční ráno,

než vyrazím do školy, napíšu vám pár slov o tomto krému. Aktuálně ho používám ještě se zeštíhlujícím gelem (ale o tom zase jindy) a pomalu se blížím na dno kelímku. Jde o hydratační tělový krém s vůní vanilky od Avonu z řady Naturals. Myslím, že většina z vás tyto výrobky bude znát. Hned na úvod musím říci, že vůni vanilky mám moc ráda, takže tahle vůně je něco pro mě. Celkově mi přijde řada Naturals velice povedená a ráda se k těmto výrobkům vracím. Ale teď již ke krému. Krém je mastnější konzistence nebo se mi to alespoň zdá. Do pokožky se vsakuje velmi rychle. Dobře se roztírá, příjemně provoní kůži a skvěle hydratuje. Díky němu nemám vysušené nohy, ale krásně hydratované a jemné. V kelímku vypadá, že je perleťový, ale na kůži to není znát. Musím teda říci, že strašně rychle ubývá, ale pro  mě je to plus, protože jsem člověk co nevydrží dlouho u jednoho výrobku, ráda výrobky obměňuji.. Běžná cena je kolem 80Kč, což je podle mě velmi příjemná cena za tak příjemný krém. Ráda se jím nechávám rozmazlovat a každé mazání si vážně užívám.



Čím se aktuálně mažete vy?


16 komentářů:

  1. Naturals mám taky moc ráda a nedám dopustit na tělové spreje z téhle řady, obzvlášť citron a bazalka a nebo granátové jablko. To jsou prostě moje srdcovky ;) Pěkný zbytek týdne přeju ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som myslim z avonu naturals mala len jahodovy sprej a ten my smrdel ale tak mozno preto ze tie jahody su take vselijake u viacerych vyrobcov,inak teraz sa natieram kakaovym bio maslom a je to narez :D

    OdpovědětVymazat
  3. No já se mažu momontálně máslem z Manufaktury :) a taky je moc příjemný, ale tyhle krémy od Avonu jsou vážně dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já momentálně používám tělové mléko od Fa Nutriskin, ale vůbec mi nevyhovuje, po chvíli se mi opět dostaví pocit suché pokožky, příště sáhnu raději po něčem jiném.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám momentálně kakaové máslo od Ziaji a musím říct, že nic lepšího jsem ještě neměla, moje suchá pokožka je totiž docela dost vybíravá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem kakaové máslo měla, je úžasné a krásně voní! :)

      Vymazat
  6. já používám levandulové krémy z oriflamu, nemám k avonu velký přístup a oriflame mi vyhovuje :) .. ale pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych se nechala rozmazlovat něčím s opojnou vůní vanilky, hmmm :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky používám těl. mléka z avonu miluju je:)

    OdpovědětVymazat
  9. to vazne?? hahaha tak to asi aj anna nie?:D:D:D to je mega vtipne

    OdpovědětVymazat
  10. Ja stale dufam a cakam, ze konecne znovu bude v ponuke telovy sprej s vanilkou, kedysi davno, este ked som chodila na ZS, som ho mala a teraz je uz aj telove mlieko aj krem, tak dufam, ze na telovy sprej nezabudnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Já jsem ten tělový sprej měla taky a div jsem nebrečela, když ho zrušili.. :D

      Vymazat
  11. Děkuji všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  12. aktuálně se "mažu" vodkou s džusem, ne dělám si srandu :D
    momentálně mám od balea kokos a třpytivý. A klasiku niveu a červený garnier

    OdpovědětVymazat
  13. Tak mi právě přineesla kolegyně tohle vanilkový potěšení a jsem úplně hotová :D Namazala jsem si ruce, voním jak ovanilkový rohlíček a nejradši bych ten krém sežrala :D To tak krásně voní!!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)