sobota 24. března 2012

Hot Pink.


Pěkný sobotní podvečer,

původně jsem myslela, že dnes nic nepřidám, ale jsem tu. Mám nějakou blogovou krizi. Né že by mě blog vyloženě přestal bavit, to se snad jen tak nestane, ale došla mi slina.. a ač mám připravených asi milion článků, tak nějak nemám chuť je přidávat. Nevím co se děje.. Měla bych být spokojená, protože čtenářů je stále více, ještě pár lidiček a bude nás 300, je to možný..?! Ale stejně.. Jsem z toho asi trochu unavená.. Ale i tak jsem tu, protože vás nemůžu nechat ve štychu, že jo! :D Dneska přidávám čtvrteční fotky. Ukecala jsem ségru, aby mě vyfotila.. Moc se jí nechtělo, ale nějaké fotky vznikly.. :)

Stává se vám někomu, že když stojíte před zrcadlem, líbí se vám kombinace oblečení a jste se svým vzhledem v rámci možností spokojeni.. ale když máte fotky, je to hrůza a děs? :D Mě se to stává čím dál tím častěji, takže se asi brzy přestanu fotit..

Jinak jsem vytáhla na cestu oba nové kousky ulovené v Praze - jak halenku, tak tašku. Taška je ta nejúžasnější věc, co jsem si v posledních několika měsících koupila - něco tak úžasně prostorného a pohodového jsem dlouho neměla! Kalhoty jsou také z nedávných nákupů a jen tak je asi nesundám, lepší totiž nemám.. Kromě toho to byla jedinečná šance jednou za rok provětrat tyhle tenisky, nemám moc věcí, ke kterým bych je mohla nosit.. A už je asi na nohy nikdy nevezmu, jsou mi trochu menší, takže mám pěkně otlačené nohy! :D Toť asi vše k mému oděvu, tak teď už zbývá jenom pár fotek.





Přeji pěkný sobotní večer a hezkou neděli! :-)


14 komentářů:

  1. nádherná kabelka :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší- Ta růžová tě krásně rozsvítila a taška je opravdu super. Větší kabelky mám ráda, vejde se mi do nich i oběd nebo svačina do práce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně případ, který popisuješ, důvěrně znám, ve spěchu na sebe něco naházím a s výsledkem v zrcadle jsem v celkem spokojená, ale pak jen žasnu, jak to kurňa zase vypadám na těch fotkách?! :-D Ale tohle není rozhodně Tvůj případ, moc Ti to totiž sluší, v růžové to je nezvyk, ale moc příjemná změna :-) A tašku jsem dneska sháněla podobnou, protože už mě nebaví tahat pořád těch svých milion věcí do školy v těch debilních kabelkách, co mám doma, ale nic, co by vyhovovalo mým finančním nárokům :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit! (: Máš krásnou tašku. (:

    OdpovědětVymazat
  5. Ako ti to náramne pristane tá ružová ti sekne a k tomu tie roztomilé botičky rovnakej farby krásna si
    Ja mám tiež inak občas tieto pocity momentálne teraz tiež aj keď mám čo pridávať ....ale nejak v tom nevidím zmysle

    OdpovědětVymazat
  6. tuhle tašku jsem taky držela v ruce, že si ji koupím, ale odradila mě cena :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi krásně sladěná, sluší ti to :) A to s těma fotkama znám, u mě velice častý jev :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky :) Taky potřebuju takový kalhoty a tričko vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  9. blogová kríza sa dá prekonať napríklad aj tým, že budeš ešte viac písať, ľudia budú ešte viac reagovať a teba to bude najviac tešiť :) a outfit je výborný- ružová+čierna+pohodlné botičky=dosť dobrá kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super outfit, ty corversky jsou fakt krásné :))¨

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Růžová ti náramně sluší, určitě nos častěji. Nějaký takový svršek si chci taky pořídit, myslím v téhle barvě :)

    OdpovědětVymazat
  12. Růžové tričko je fakt super, moc se mi líbí ta barva! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Aká si zlatá v tej ružovej :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)