úterý 20. března 2012

Balea Maska.


Dobré ráno!

Dneska stíhám článek už po ránu, takže další budete moci očekávat ještě večer. Prozatím jsem tu s recenzí na pleťovou masku od Balei s mlékem a medem. Byla to pro mne jasná volba, protože miluju všechny možné výrobky s příchutí medu. Ale že to nebyla šťastná volba, jsem zjistila až později..

Poté, co jsem si masku přivezla domů, chtěla jsem ji hned vyzkoušet a tak jsem neváhala a  napatlala si ji na obličej. Přečetla jsem si návod, který se mi zdál teda pěkně divný, v návodu stojí, že po čtvrt hodince máte masku pouze setřít ubrouskem (nebo vatovým tamponkem). To je na masku divné, vždycky jsem měla masky, které bylo třeba smýt, pokud nešly sloupnout... Ale tak mávla jsem nad tím rukou, a udělala to tak, jak stálo v návodu. No prostě jednoduše - pro příště s tím jdu rovnou pod vodu. Počkat! Vlastně ono žádné příště nebude! Tuhle masku si znovu už nikdy nekoupím! Celou dobu, co jsem měla masku na obličeji, jsem cítila, jak se mi tváře zalívají horkem. Ale i tak jsem vydržela. Poté co jsem masku sundala, nestačila jsem se divit. Moje tváře úplně hořely a byly hrozně zarudlé, navíc to začalo štípat. Takže jsem neváhala a šla si obličej ještě opláchnout a pak jsem to pro jistotu postříkala termální vodou. No co vám budu povídat. Nikdo mě už nedonutí tu druhou půlku masky na obličej napatlat! Balení se skládá ze dvou částí - maska je na dvě použití, což jsem ze začátku oceňovala. Ale teď to leda tak někomu přenechám a nebo pro jistotu raději asi vyhodím! Nikdy více!

Toť moje poslední zkušenost s Baleou. Určitě jsem na tuto značku nezanevřela, ale trochu mi to otevřelo oči.. občas se prostě vyplatí více ušetřit a trochu více investovat. Obzvlášť do pleti.

Ale tedy musím na ochranu této masky říci, že jsem o ní četla už spoustu recenzí a spousta kamarádek ji běžně používá.. a je to bez problémů.. Proto mě velmi zarazilo, že já s tím měla takový problém, protože pleť citlivou nemám. Nebo jestli jenom špatné balení.. kdo ví?



Máte s touto maskou zkušenosti? Podělte se se mnou!


25 komentářů:

  1. Hmm.. já Balee nevěřím a nemám ji moc ráda :D Takže mě recenze nepřekvapila :))

    OdpovědětVymazat
  2. Práve túto masku mám ešte nepoužitú v skrinke. Chcela som si ju dnes dať ale po tomto...uff...asi to najskor vyskúšam na malej časti pleti a uvidím. Inak s týmito maskami som celkom spokojná až na to, že ma pri niektorých občas štípe tvár :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Touto recenzí jsem tě samozřejmě nechtěla odradit..! ;) třeba na tobě bude fungovat jak má.. :)

      Vymazat
  3. Já jí zkoušela asi před měsícem a nestalo se vůbec nic.. Hezky voněla, ale to je tak asi všechno. Za týden sem vyplácala i tu druhou půlku, ale sem si jistá, že pro další balení si už nepůjdu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ja som mala od Balei tiež nejakú masku, nepamätám si už presne akú, ale keď som si ju dala cítila som presne to čo ty. Strašné pálenie hlavne na lícach, hneď som si ju musela dať dole a mala som dosť podráždenú pleť z nej. Druhá časť tej masky letela rovno do koša... takže asi máme nejakú podobnú pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vážně nejsem sama.. je to teda pěkně nepříjemné, už si od nich masku asi kupovat nebudu.. :(

      Vymazat
  5. Ha ha ja masky nepoužívam ...o nie pardon jednu doma mám a celkom som spokojná ...ale tak že by som ich kupovala na kilá tak to nie ....

    OdpovědětVymazat
  6. Já od Balea přípravky na obličej nepoužívám. spalila jsem se u očního roll-onu, krému na obličej i pleťové vody. Takže za mě od Balea pouze tělová mléka a deodoarant (ten ale jen kvůli vůni). Já masku stále hledám, ale krém na obličej, oční roll-on a peeling už bych neměnila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na masky na obličej moc nejsem, takže po této zkušenosti asi dlouho žádnou hledat nebudu.. :D :)

      Vymazat
  7. já všechny masky od balea které jsem měla, tak jsem byla spokojená. vyzkoušej například dvě čistící, obě mají modrý obal, jedna je se zinkem a ta druhá obsahuje nějaké bahno nebo co.. ta tmavší modrá bahenní je pro mě úplně super. pak jsem ještě měla vanilku a malinu, pro hydrataci a ta se též stírala, ale nijak to nevadilo, měla konzistenci krémovou totiž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy :) ale už to s Balea maskama raději nebudu riskovat, zkusím asi něco jiného..

      Vymazat
  8. Po té medové opravdu bývají alergické reakce, já používám čistící se zinkem, nebo zklidňující s tea tree olejem a jsou výborné, nicméně všeobecně u mě vedou masky Freeman.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  9. Tak přesně tahle tu na mě už od minulého týdne čeká, ale teď se mi do ní nějak moc nechce :-D No tak uvidíme

    OdpovědětVymazat
  10. Mám sice jinou masku, ale taky od Balei a přesně to co popisuješ! Hrozně mě ,,hřál" obličej a bylo to šíleně nepříjemné... druhá půlka se mi tu válí a mylsím, že ji nepoužiju :DS

    OdpovědětVymazat
  11. U mňa úplne totožná reakcia! Hrôza, na ten pálivý a horúci pocit asi nikdy nezabudnem!
    Nikaveri

    OdpovědětVymazat
  12. Masky od Baley jsem nezkoušela, ale mám šampon na hnědé vlasy a s tím jsem nadmíru spokojená... Každopádně jsem ráda, že jsem si recenzi přečetla, protože jsem po téhle masce několikrát pokukovala :-) Máš nějakou oblíbenou, kterou bys mi doporučila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampon mám také a s ním jsem taky moc spokojená! :)

      Vymazat
  13. Já jsem měla podobný problém. Nebyla to sice přímo tahle medová, ale nějaká s aloe vera. Potom jsem měla celý večer příšerně rudé tváře a maska letěla do koše.

    OdpovědětVymazat
  14. Zrovna dneska jsem na blogu psala o příšerné slupovací masce. Já už do žádné masky Balea opravdu nepůjdu!

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za všechny vaše ohlasy a názory! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Tuto masku jsem teda nevyzkoušela, ale za to jsem vyzkoušela masku, taktéž od baley tuším s levandulí a je naprosto skvělá. Měla jsem po ní obličej jako dětskou prdelku.
    A když už jsme u těch masek, používám taky z avonu s rýží a ta je taky skvělá. Navíc je slupovací, takže další plus :)

    OdpovědětVymazat
  17. no sakra,s tíhmle názorem jsi jako moje dvojče.já si tuhle masku koupila asi před půl rokem,a myslela jsem,že bude dobrá,ale bylo to příšerné.myslela jsem,že se to stalo jen mě,ale když to vidím i u tebe,tak s tebou soucítím! já měla celý obličej zarudnutý,vůbec to nechtělo zmizet,nevyšla jsem z domu no prostě děs.možná že ostatní výrobky balea jsou moc dobré,ale tohle se jim nepovedlo!

    OdpovědětVymazat
  18. asi před 10ti minutama sem si ji sundala a byl to teda porod:-d děsně to bolelo:-D au druhou pulku balení vyhodím:-D

    OdpovědětVymazat
  19. Právě jsem jí take sundala a radši i vodou.Nikdy více! červené tváře a štípání,par pupinku navic,které normálne moc nemívám:/

    OdpovědětVymazat
  20. Pleťové masky na tvár Pôsobia!!! Preto sa nejaká reakcia objaviť musí.
    Začervenanie pleti je úplne normálne a ak ju dotyčná (hysterická) osoba nebude hneď v záchvate drieť vodou, po niekoľkých minútach to samo zmizne a pleť zostane hladká.
    Takisto veľmi veľa žien preferuje "nechať si masku trošku (často aj trošku viac) dlhšie" a potom sa diví, že má pleť podráždenú.
    A na záver... každá pleť potrebuje inú masku. Na suchú si teda nenaplácam bahennú a na citlivú medovú (pretože ak neviete, med je dosť intenzívna a agresívna zložka tejto masky). Svoje spraví. Vyhladí, prekrví, hydratuje... ale po medovej maske je úplne normálne, že je pleť začervenaná.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)