pátek 2. března 2012

Apple & Melon Lip Balm.

Pěkné páteční odpoledne,

po delší odmlce jsem opět tady. Dnes s náhradním plánem, původně tu dnes mělo být video.. ale to by nebylo ono, kdyby všechno fungovalo jak má.. po několika hodinách uploadu videa mi youtube napsalo, že je moc dlouhé a nejde spustit. Takže zase nic. Mám chuť se na nějaká videa vykašlat. Občas mě to přijde jako zbytečná práce. Abych mohla nahrát ty dvě delší co mám, musím předtím natočit a uploadovat minimálně 3 do 15 minut. Takže máte-li tedy nějaké nápady nebo vás něco zajímá, napište mi třeba na e-mail nebo na formspring. A také pokud máte nějaké otázky a rády byste něco věděly, napište mi a zkusila bych z toho udělat video. Dotazy jsou vítány!

Ještě dodám, že už je mi lépe. Dnes jsem nafasovala antibiotika, která hned zabrala, takže můj stav už je lepší. Zato jsem zjistila, že mám problémy s nízkým tlakem, takže další starost navíc. Nemůžu mít prostě ani chvíli klid.

A už k dnešnímu článku. Mám tu pro vás recenzi na jeden z nejlepších balzámů na rty, který jsem objevila nedávno v BodyPharm. Balzám je od Body Basics, příchuť jablko a meloun. Je to taková průhledná vazelína. Na rtech velice příjemná. Moc hezky voní, ale nijak nechutná, takže nebudete mít tendenci balzám hned slízat.. :-) Množství je15g a vydrží vám strašně dlouho! Já ho používám měsíc a půl bez přestávek a neubylo ani trochu! Obvyklá cena je 199 Kč, což se mi zdá celkem hodně, ale po zkušenostech s ním bych byla ochotná to za něj i vypláznout. Já měla to štěstí, že jsem ho sehnala ve slevě za pouhých 35 Kč! Ale nebudu váhat koupit si po vypotřebování další, tato investice se vážně vyplatí. Ze všech balzámů se mi teď v zimě osvědčil nejvíce. Nevýhodou může být kalíšek, já moc nabírání prstem nemusím, takže to mi trochu vadí. Ale jinak je to balzám bez chybičky.



Znáte? Máte?

Ještě chci moc poděkovat všem čtenářům. Moc mě těší, že nás je tu stále více.. :-) Už se těším až nás bude 250! :-)

26 komentářů:

  1. tak tenhle balzám mám už hrozně dlouho, asi něco přes rok, používám ho denně a pořád je ho dostatek :) krásně voní a funguje tak, jak má :)

    OdpovědětVymazat
  2. přesně tenhle mám doma a jsem s ním spokojená :) 250 čtenářů určitě rychle přibyde,jsi skvělá blogerka a zasloužila by sis tisíce čtenářů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem několikrát jahodový a byl to nejlepší balzám, co jsem kdy měla. Bohužel u nás už Body basics není a jinde jsem ho neviděla. Já jsem si ho jednou kupovala za těch 199,- a za tu cenu podle mě opravdu stojí!
    S nizkým tlakem si nelámej hlavu, já mám běžně 90/60. Když ucítíš, že ti není dobře, dej si panáka něčeho - ideálně becherovka, fernet. :D Opravdu to pomáhá, mluví za mě zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já jsem zapřísáhlý abstinent.. :D ale prý stačí i kafé nebo černý čaj, tak snad se to časem srovná.. :)

      Vymazat
  4. Tak tenhle neznám, od BB vlastně snad ani nic nemám.
    Já naopak s kalíškovými balzámy moc problém nemám, stejně je používám jen doma, na venkovní patlání mám ty klasické.
    A je fajn, že už je ti o tolik líp :)

    OdpovědětVymazat
  5. apple melon hmm to môže byť dobré

    OdpovědětVymazat
  6. mam presne ten samy, ale uz jenom zbytecek... ale patlala jsem ho asi rok, nez jsem ho dopatlala :) kupovala jsem ho kdysi za nejakych 79 myslim a ve sleve uz jsem bohuzel na zadny nenarazila, jinak bych si urcite koupila dalsi :)

    OdpovědětVymazat
  7. aj ja želám skoré uzdravenie a na ten nízky tlak si dávaj pozor, aby si si neuhnala anémiu! železo s vitamínom C pomohlo mne. vďaka za tip na balzám, takéto malé voňavé vazelínky zbožňujem :)
    www.runthisworldgirls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za radu, porozhlédnu se po nějakých vitamínech! :)

      Vymazat
  8. Měla jsem, kdysi byl u nějakého časopisu, myslím, že to byl Glanc. :) Byl dobrý, za těch 35 kaček bych si ho taky koupila. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám jahodový, krásně voní a je prostě úžasný. taky m vadí jen to chmatání prstem, a asi nejsme sami, ale to se na to, jak je jinak výborný dá přežít :)) S tou cenou se máš štígro, taky bych to brala, ale nelituju, jelikož já ten svůj dostala :P :) Jnak jse mi škoda toho videa, ale i tak všechno, co zveřejníš je super ;-). A gratuluju k tolika čtenářům, těším se s tebou, až jich bude 250, a věřím, že to touto číslicí nebude rozhodně končit.=D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Skodulko,
    tak to jsou dobré zprávy, že už začínáš být fit. Antibiotika vždycky zaberou hrozně rychle, takže za chvíli už po nemoci nebude ani památky. ;-)
    Melounový balzám jsem měla kdysi dávno, překrásně voněl a byl moc fajn. V poslední době používám spíš "tyčinkový" balzámy, vyhovuje mi, že nemusím prstama sahat do kelímku (ne vždycky mám možnost umýt si někde ruce a ve městě je špinavo). Ale pro tenhle balzámek si asi zajdu, minimálně z nostalgie!
    Hodně zdravíčka přeje Viv

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám pořád jen levné balzámy, ale tenhle bych hodně chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  12. nikde v Praze v Body Basicu uz ho nemaji :(( uz davno jsem po nem patrala protoze jsem slysela samou chvalu, ale nikde neni no..tak treba casem na nej narazim :)

    www.wingedsquirrel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tyhle balzámky jsou super, já mám taky jeden:-)

    OdpovědětVymazat
  14. po delší odmlce? vždyť přidáváš téměř denně :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám ho a mě se tedy velmi osvědčil :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá výborně. Moc pěkná recenze:)

    OdpovědětVymazat
  17. Mám dvakrát broskovový a je to ten nejlepší balzám, jaký znám. Mám ho z časopisu Glanc, koupla jsem tehdy dva :)). Kde jsi ho koupila ty? Bohužel jsem je nikde neviděla :( Děsím se až mi dojdou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sehnala jsem ho v drogérii/lékárně BodyPharm, která s Body Basics spolupracuje a nebo je k dostání na e-shopu BB. ;)

      Vymazat
  18. taky ho mám z časopisu glanc :) stálo to snad 30-40 kč, takže super koupě. a je faaakt moc dobrý :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)