sobota 25. února 2012

Hezké vlasy, pleť a nehty.

Pěkné sobotní odpoledne!

Dnes tu jsem s trochu jiným článkem, který vás asi všechny nebude zajímat, ale rozhodla jsem se s vámi podělit o své zkušenosti s tímto výrobkem - Biosilem Plus. Některým z vás by se to možná mohlo hodit... Protože i já jsem byla nedávno v situaci, kdy jsem byla zoufalá z padajících a zhoršujících se vlasů a sháněla jsem nějakou rychlou, levnou a účinnou pomoc... Rady se mi dostalo právě tady na blogu, kde mi některé z vás poradily ať na padající vlasy vyzkouším právě Biosil. Takže jsem hned zamířila do lékárny a tyto vitamíny si pořídila. Biosil Plus je doplněk stravy, který obsahuje důležité vitamíny (B6, H) a minerální látky. Účinnými složkami tablet Biosil plus jsou biotin, kyselina pantothenová, zinek a oxid křemičitý.

Biosil jsem začala polykat 2x denně (ráno a večer) po dobu dvou měsíců. Není to přípravek na dlouhodobé užívání, užívání by se mělo občas přerušit nebo snížit dávkování. Já jsem si teď dala na měsíc pauzu a poté začnu Bisoil užívat 1x denně. 

A jaké jsou výsledky? Jsem nadmíru spokojená, skutečně mi tento přípravek pomohl a po těch dvou měsících užívání jsou výsledky skutečně patrné! Vlasy přestaly v takové míře padat, přestaly se mi lámat a třepit. Začaly mi růst nové vlasy a vlasy jsou celkově pevnější. Co se nehtů týče tak se mi přestaly dělat záděry, nehty se zpevnily a také se přestaly lámat. U pleti jsem na tom také o něco lépe, dělá se mi méně pupínků. Co se trávení týče, tak s tím mám problémy už hromadu let a je pravda, že po užívání těchto tablet se to také zmírnilo a zlepšilo.

Jsem vážně spokojená, že existuje tak lacinný a účinný prostředek. Biosil seženete v každé lékárně, čili je dostupný naprosto všem a jeho cena se pohybuje v rozmezí 50 - 60 Kč (záleží na lékárně). Balení se prodává po 60 tabletách - čili vám vydrží na jeden/dva měsíce.

Já vám mohu tento výrobek skutečně doporučit. Pokud něco takového potřebujete a nechce se vám hned dávat jmění za supervýrobky, tak prvně vyzkoušejte Biosil. Slyšela jsem na něj jenom samé pozitivní ohlasy.

A jaké zkušenosti máte s Biosilem vy? Slyšeli jste o něm? Užíváte nebo užívali jste ho? 



Omlouvám se, nafoceno je to bez krabičky, tu už jsem dávno vyhodila... :(

Pokud máte jakékoliv dotazy, tak pište (ať už do komentářů, na formspring nebo do e-mailu). Ráda vám odpovím!

P.S. A nezaručuji že pomůže všem.. Samozřejmě je to individuální. Mě opravdu pomohl a lidem v mém okolí též.. Ale četla jsem i o případech, kdy nezabral... Zase se od toho nedají čekat zázraky, že jo... :-)

24 komentářů:

  1. Mně pomohl jen na nehty a spoustě lidem, kterým jsem ho doporučila, nefungoval vůbec.. Takže je to dost subjektivní ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě netvrdím že ne... :) v mém okolí teda většině pomohl, ale je to hodně individuální záležitost a netvrdím že musí zabrat na sto procent.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. podle toho,co píšeš,vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. za tú cenu sa určte oplatí vyskúšať ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevyplatí, jsou to vyhozené peníze :-( vůbec nefunguje. Ani bílé tečky z nehtů mi nezmizly a o vlasech ani nemluvím. Potom jsem si kupovala Donu Hair, je sice dražší než Biosil, ale funguje. Vlasy rostou a taky mi přestaly tolik krepatět z melíru jako dříve, takže jsem spokojená.

      Vymazat
  5. Uz jsem ho dvakrat zkousela a nikdy jsem zadne super vysledky nezaregistrovala, ale j pravda, ze jsem ho vzdycky po cas zapomela uzivat pravidelne.. tak treba to je tim :)

    OdpovědětVymazat
  6. Cetla jsem o nem uz na hodne blozich a asi ho teda vuzkousim.. Za tu cenu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Slyšela jsem o něm, myslím, že ho jedla mamka. Zatím jsem ho nezkusila, ale nějak se mi teď začaly lámat nehty, takže si asi dojdu do lékárny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně funguje spíš na pleť, na vlasy a nehty bohužel skoro vůbec :(

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. ja mam dost problémy s vlasmi ... hmm žeby osm vyskúsala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju za tip! Určitě to vyzkouším, jelikož mám problém s vlasy :( Myslím, že pokud to funguje tak to bude super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky asi vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten mám taky, již druhé balení. A taky jsem měla mezitím pauzu. Řekla bych, že opravdu funguje, vlasy mi rostou rychleji a už jich moc nevypadává. Ke všemu se mi i pleť zlepšuje a nehty jsou pevnější. Je to hotový zázrak.

    OdpovědětVymazat
  13. Úžívala jsem jej a rozdíl nebyl vůbec, ale vůbec žádný :-/

    OdpovědětVymazat
  14. Já ho mám taky, a nestěžuju si, naopak. Od té doby mi vlasy tolik nepadají, rostou rychleji a jsou hustší, prostě kvalitnější.Vlasy mi za poslední dobu lidi často chválí( akorát ted přez zimu zase njesou nejvíc v kondici). Na nehtech vidím výsledek celkem dost, rostou mi nyní vážně rychle a netřepí se, ani nelámou. U pokožky jsem zatím nic moc nezpozorovala, ale je trochu vypnutější a hladší. Řekla bych, že je biosil super, a taky je fajn, když k němu připočtete další body, jako je správná strava a přípravky na určité části těla. Za těch 60Kč je to zázrak a mamka ho od té doby, co si všimla změny na mě taky bere. :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za tip, nejspíš ho zkusím:)

    OdpovědětVymazat
  16. Na mě mnohem lépe působí "Biosil H" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se zeptat, jaký je v tom rozdíl ? :)

      Vymazat
  17. už ho používám celkem dlouho a nemůžu si vynachválit :) je totiž super

    OdpovědětVymazat
  18. Vůbec s ním zkušenosti nemám, ale vypadá to dobře takže snad vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  19. Tobě to pomohlo fakt hodně. Mě to pomohlo pouze na vlasy, na jejich růst, jinak je mám kvalitní i normálně. Na nehty to mělo velmi malý vliv a na pleť žádný.

    OdpovědětVymazat
  20. vlasy se ti nemohly přestat lámat a třepit, protože biosil působí jen na nové vlasy/odrosty, je to logický....vlas jakmile opustí vlasovou folikulu (tzn. vyroste nad pokožku hlavy) tak je mrtvý a není schopný vnitřně přijímat jakékoliv živiny.

    OdpovědětVymazat
  21. Mi biosil taky moc nepomohl. Asi má těch vitamínů málo. Dávala jsme ho i příteli na bílé skvrny na nehtech a taky nic. Kupuju teď donnu hair na vlasy a přítele nutím jíst donnu nails na nehty a je to fakt mnohem lepší. Já mám hezké vlasy a on nemá ty strašné čárky.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)