pondělí 13. února 2012

Fairwind.

Tak jsem tu dnes již s druhým článkem. Kupí se mi tu fotky laků na nehty a nějak je nestíhám prezentovat.. :-) Dnes tu jsem s nově vyzkoušenou značkou a to se značkou Fairwind. Narazila jsem na ní při obchůzkách, kdy jsem poprvé zamířila do Schleckeru. Našla jsem tam tuto značku a u ní spoustu zajímavě barevných výrobků. Na první pohled mne zaujaly barvy laků na nehty, zejména tenhle - odstín č. 57. Je barvou velmi podobný jednomu laku od Catrice. ALE, bohužel mě velice zklamal. Jak si můžete všimnout ani ve třech vrstvách nekreje.. také je dost řídký, taková trochu hustější voda.. :D na druhou stranu schnul docela rychle.. ale kdo by se patlal s (nejméně) pěti vrstvama, které by tento lak potřeboval..? Já teda rozhodně ne! Takže pro mě nic moc, i když barva vážně krásná, dokonce se barva na světle mění.. chvíli je fialový, chvíli spíše zelený.. ale i tak, příště raději přidám pár korun a koupím si jiný.. Cena byla 29,90 Kč, takže koupě nemusím litovat.. 




Máte s touto značkou zkušenosti? 

12 komentářů:

  1. škoda toho krytí, barva vypadá zajímavě...

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  2. Já celkově nemám ráda Schleckra, byla jsem tam sice jednou, ale přišlo mi to jako hrozně divná drogérka. Ale v pátek jsem si v Ch. koupila dva pochybně vypadající laky, tak jsem zvědavá, jaké budou, stály po dvacce, jeden z Tety a druhý od vietnamců, takže žádné zázraky taky nečekám :-D

    OdpovědětVymazat
  3. ten je podobný tomu, co mám v giveaway, ale co jsem koukala tak tenhle je hustší (tedy jen co jsem zkoumala v obchodě)

    zase ale není tak výrazný a nevypadá to vyloženě špatně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec to nevypadá na 3 vrstvy ty jo, škoda..

    OdpovědětVymazat
  5. Barva vypadá opravdu dobře, ale to krytí je na nic...

    OdpovědětVymazat
  6. Barva vypadá hezky, ale to krytí je teda děs. A tuto značku zatím neznám.
    A Klárko děkuji za ocenění v minulém článku! :* Všimla jsem si toho, až teď. :)

    OdpovědětVymazat
  7. zkus dát první nějaký jiný lak a na to až tento... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Barva je hezká, ale krytí je teda hrůza. Tuto značku neznám.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem na tento lak koukala, do té barvy jsem se přímo zamilovala. Otřevřela jsem ho, abych zjistila, jak vypadá, ale jeho řídká konzistence mě odradila, řekla jsem si, že asi nebude moc dobře krýt, ale že ani po třech vrstvách? To mě vážně nenapadlo.. Jsem ráda, že jsem si ho nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezká barva, ale asi bych dala víc vrstev, aby byl lak neprůhledný.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)