pátek 3. února 2012

Comfortable.

Příjemný páteční podvečer,

většina z vás má určitě lepší plány na páteční večer, než sedět u počítače, ale já v rámci své "regenerace" a odpočinku od školy plánuji strávit večer v teplé postýlce. Navíc do té zimy mě nikdo jen tak nedostane.. :D Dnes jsem se sice ven do toho mrazu vydala, ale stačilo mi dojít do obchodu a zpátky, na dlouhé procházky to venku moc není.. :-) 

Plánujeme s Ondím vyrazit o víkendu na rybník a trochu si zabruslit, tak uvidíme, jestli se z pelechu vykopeme.. :-) Také plánujeme návštěvu nemocnice, což není moc milé, ale ségru návštěva určitě potěší, tak snad nám nebude v tom mrazu auto stávkovat.. (Mimochodem velice děkuji za to, že i někteří z vás si vzpomněli na moji sestřičku a přejí ji brzké uzdravení. Moc si toho obě vážíme!) A mimo jiné mne čeká víkend plný učení.. Poslední zkouška se obrovskou rychlostí blíží, takže se nedá nic dělat, budu se do toho muset zase na chvíli ponořit.. A co plánujete na víkend vy?

Fanoušci FACEBOOKU už vědí, co se na vás chystá, ale aby jste tu nebyli ochuzeni, řeknu vám to také. Můžete se v nejbližší době těšit na video, které jsem pro vás dnes natočila. Takže koho by to zajímalo, STAY TUNED! A prozatím můžete hádat o čem video bude.. a nebo mi napsat vaše nápady a návrhy na další videa! Docela mě to bavilo, tak bych v budoucnu ráda pokračovala..! :-)

A už jenom pár slov k dnešnímu outfitu. Pohodlnost nade vše, jeden z těch, ve kterých jsem vyrazila do školy, ještě před zkouškovým. Tento svetr jsem dostala k Vánocům a strašně moc jsem si ho oblíbila. Miluju jeho jednoduchost a volný střih, navíc jsem se zamilovala do záplat na rukávech..! Dalším prvkem jsou úzké kalhoty, tyhle jsou moje nejoblíbenější a nejraději bych je nosila pořád.. Oblíbené kotníkové boty, zateplené, na zimu ideální. A posledními kousky jsou šátek, bez kterého nedávám během zimních dnů ani ránu a velká kabela. Do té se všechno vejde! :-) Hnědý kabát jste již mnohokrát viděli a ještě ho mnohokrát uvidíte, takže nemá cenu ho nijak popisovat.. Fotky nejsou nic moc, moc se omlouvám. Nový foťák sice fotit umí, ale chce to dobré světlo... Jenom asi podotknu, že barvy odpovídají těm fotkám s bleskem.. :-)




A jedna z domů, protože venku už se to nedalo vydržet.. :-) 


24 komentářů:

  1. Jen se zavrtej do peřiny :-) My jsme na víkend sami, naši odjeli lyžovat, tak už se těším, až ho proflákáme, kromě toho, že čas od času vylezu něco uvařit :-D Sestřičku pozdravuj, určitě bude ráda, že se za ní jdete podívat :-) A víš co? Ten svetr se mi hrozně líbí, záplaty se mi taky líbí, chtěla jsem Fífoj koupit k Vánocům svetr se záplatama, ale hrozně kousal, tak jsem zvolila jinej, ale on by to možná až tak neocenil, no :-D A moc Ti to sluší, Klárinko! A už se těším na video :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se svetry se záplatama taky strašně líbí, ale jsem asi jediná.. páč Ondí ani ségra je nesnášej :D

      Vymazat
  2. Na druhej fotke ti to moc pristane a už sa moc teším na to video som teda hodne zvedavá o čom to bude hádať sa mi nechce lebo je to urcite vela možnosti takže nemám šancu

    OdpovědětVymazat
  3. Tak hezký víkend. Ty jo, sníh, to my tu nemáme. A mohl by, když už ta zima tak klepe.. Jinak hlavně nezatahovat ruční brzdu v tý zimě :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem zavrtaná v peřině :D V týhle zimě se ani nedá nikam jít. Jinak na fotkách ti to moc sluší!!!Hodně se mi líbí šála a ten tvůj kabát!!! Užij si hezký víkend!

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. krásný svetr,moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kabát je skvělý,sluší ti to ! :))

    OdpovědětVymazat
  7. ta posledni je super, moc ti to tam slusi :))

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný outfit, akorát já moc nemusim ty záplaty na rukávech. Ten kabát je skvělý! A na video jsem zvědavá. My jdeme dnes taky dnes bruslit na rybník. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si to myslím od začátku, ale pro jistotu to radši zopakuju, seš strašně pěkná baba, Klárko ;) Vůbec se Ondímu nedivím. A ta zelená ti sluší. Na videjko se těším a taky sestře přeju, ať je brzo na nohou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, takový milý komentář! :) Ale zase to s těma lichotkama nepřeháněj.. :D :)

      Vymazat
  10. pěkné! taky mě teď čeká jen učení, vždycky s ním zalezu do postele a pak u toho usnu (nečekaně) - snad ti to půjde líp! :D
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucio, věř že já jsem na tom hůř.. Já zalezu do postele a než se vůbec dostanu k učení, tak už spím.. :D

      Vymazat
  11. Zelená ti naozaj svedčí, ide ti k vlasom :) A svetre so zaplátanými rukávmi sú výborné a ešte keď sú aj pohodlné, tak sa v nich dá vydržať aj v škole :) Sestričke tiež prajem čo najskoršie udzdravenie, želám pekný víkend a veľa šťastia na poslednej skúške :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Já mám právě svetry se záplatama ráda, na loktech to nedře a ještě to dobře vypadá ;)

      Vymazat
  12. Děkuju za návštěvu mého blogu a za komentář :-)
    Pokud bys chtěla,Lecithin ti můžu objednat,stojí 219,- Kč a je tam 100 kapslí.
    Jinak moc hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :) Jinak on není volně k dostání? Já myslela, že bych se stavila v lékárně.. ale děkuji za nabídku! :)

      Vymazat
  13. Všem moc děkuji za milé komentáře, moc mne Váš zájem těší! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tie psíky v pozadí :)
    Svetrík so záplatami je zaujímavý. Rozmýšľam, že si podobný kúpim :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tenhle outfit je snad jeden z tvých nejlepších :) Paráda!

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)