čtvrtek 2. února 2012

Báze pod oční stíny.


Tak dlouho jsem s touto recenzí otálela, až mě spousta blogerek předběhla.. :-) ale i tak vám ji přináším.. Jde o bázi pod oční stíny, opět od firmy Essence - I Love Stage. Než jsem začla číst blogy, neměla jsem o bázích ani potuchy.. Poté jsem pokukovala po bázi od ELFu, ale nakonec jsem zvolila tuhle.. přečetla jsem si na ní pár recenzí, takže jsem neodolala.. (Nezdá se vám, že se někdy necháváme až moc snadno ovlivňovat ostatními blogy..? :D)

Tak a teď k ní pár slov.. Musím říci, že se báze stala mojí každodenní pomůckou. Nejdříve jsem tomu moc nevěřila, ale testovala jsem stíny s ní a bez a opravdu je to s ní lepší. Barvy jsou sytější a podstatně déle vydrží. Nejdříve jsem se lekla barvy, je taková do žluta.. trochu jsem měla obavy z toho, aby se ztratila, ale obavy nejsou třeba, po rozetření není vůbec znát. Nanáším to nejdříve tou houbičkou a poté roztírám prstem. Dávám si ji jak na horní, tak většinou i na spodní víčko. Jak jsem již psala, stíny vydrží podstatně déle, na očích je mám celý den, ale samozřejmě po pár hodinách stíny ubývají na sytosti, žádné stíny nevydrží věčně, že.. Ovšem s bází je ta výdrž tak dvojnásobná.. Navíc se stíny nerozmazávají a drží na svém místě. A barvy jsou podstatně sytější a barevnější.

Jednoduše řečeno myslím, že za těch pár korun (tuším 89 Kč) je to praktická věc. Množství je ve 4 ml, ale postačí to na pár měsíců (alespoň mě). Seženete ji v každém stojanu Essence (Rossmann, DM drogérie). Rozhodně doporučuji!



Máte s touto bází zkušenosti? Nebo používáte nějakou jinou? Jakou? :-)

Jinak ještě pár informací: Výherkyně giveaway se ozvala, takže zítra posílám balíček. Včera jsem měla z blogu obrovskou radost a zároveň trochu zlost. Radost mi udělalo téměř 500 návštěv za den! Naprosto úžasné. A naopak trochu mě popadla zlost po zjištění, že hned po tom, co skončila giveaway ubývají čtenáři.. trochu mě to mrzí.. :( ale na druhou stranu, dalo se to čekat.. a jsem strašně šťastná z toho dosavadního čísla.. :-) Navíc dnes celková návštěvnost překročila 20.000 návštěv! Páni! Děláte mi obrovskou radost!!

Také přemýšlín o novém designu.. Ale vůbec nemám žádný nápad, jak by měl vypadat.. Napadá vás něco..? Mě se strašně líbí, jak mají některé blogerky v záhlaví krásné kresby, ale na to, abych něco podobného vytvořila, jsem naprosto nemožná.. :D :(

Tak a teď vám popřeji krásný večer!



P.S. Moje milovaná sestřička dnes byla na operaci slepého střeva.. :( Celé odpoledne mě provázely nervy a trnula jsem strachy.. Naštěstí už mám zprávy, že je v pořádku po operaci a je unavená po narkóze.. Díkybohu! Strašně nemám takové situace, kdy je někdo blízký nemocný..! :(

23 komentářů:

  1. Před objevení blogového světa jsem na tom byla asi podobně, o žádné bázi jsem neměla ani páru (ale jako i o jinných věcech) :-D... A teď jsem už zase vážně načnutá, že bych si ji možná i pořídila, když je to taková paráda, je pravda, že mi totiž stíny moc dlouho nevydrží, no...
    A snad už žádní čtenáři neubudou, protože by byli jen sami proti sobě, já mám Tvůj blog tak ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No nemusíš nič kresliť najdi niečo na nete daj tam malími písmenami meno autora aby to trebárs nebola krádeš a pak to len nejak dotvor
    Som rada že sestre je už lepšie nech je rýchlo doma prajem

    OdpovědětVymazat
  3. Sestřičku pozdravuj a ať je brzy zase doma :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já měla vyčíhnutou bázi značky E.L.F., tam je ale věčně vyprodaná, takže nejspíš vyzkouším tuhle, když píšeš, že svou funkci plní :)
    jinak já blog sleduju i nadále a je mi jedno, že je po giveaway :)

    http://newlifeaccepted.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle bázi jsem si pořídila taky teprv nedávno a používám ji pořád. :)
    Co se týče úbývání čtenářů po giveaway - to je jeden z důvodů, proč je nedělám, nechci obdarovávat někoho, koho můj blog nezajímá a jde mu jen o "kosmetiku zadarmo".
    Ať je sestřička zdravá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mě toto taky trochu štve.. :( ale zase na druhou stranu chuť obdarovat někoho je silnější.. :)

      Vymazat
  6. já si plánuju koupit ještě jeden krém, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  7. No samozrejme ...nebudem sice písať článok na ktorý som dostala nápad u teba bez toho aby som spomenula že od koho ten nápad vzišiel :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná recenze. Já mám bázi od Catrice a jsem s ní spokojená. Místo stínů používám pigmenty a ty vydrží celý den (12 hodin určitě), takže ke klasickým stínům je už budu jen těžko vracet. :)
    Hlavní je, že je ségra už v pořádku! Ta moje si tím prošla loni a museli jí ještě reoperovat (má jizvu skoro přes půlku břicha, ale hodně jí na to pomohly lázně).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, tou poslední větou jsi mě moc nepotěšila! :D :) Ale naštěstí ségře to udělali dobře a vypadá to, že je to v pořádku.. :) Jinak já už o pigmentech taky uvažuju, ale nějak nevím jak se používají.. stejně jako stíny.. nebo je nanášení jiné? :)

      Vymazat
  9. tuhle bázi mám taky, zlákala mě cena a že je jí HODNĚ !!! :DD nicméně jako báze pro mě bohužel nemá využití, přijde mi, že nefunguje:(

    používám ji občas místo korektoru pod oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O využití místo báze jako korektor jsem také hodně četla.. :) ale to zas nějak nepomáhá mě.. alespoň se mi to zdá.. :(

      Vymazat
  10. kouknu se po ní v drogérce :))

    OdpovědětVymazat
  11. užitečný článek! a moc pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem přemýšlela, že si jí koupím.;)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrá recenze. Essence je skvělá značka. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělá recenze škoda že nepoužívám stíny hned by se mi to hodilo, ty nemusíš vůbec smutnit, že budeš mít málou návštěvnost protože u tebe to nehrozí máš strašně skvělý blog a určitě ho má každy rád jako já ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za vaše miloučké komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  16. já pořád váhám, kterou tu bázi pořídit...:D ale možná se teda taky nechám ovlivnit :D

    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Bázi nepoužívám, protože stíny nenosím.. Ale teď uvažuju, že by to bylo dobré si ji pořídit, linky by s ní taky držely lépe, že? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Essence mám moc ráda a po této bázi pokukuji už déle. Momentálně používám Elf.
    Sestřičce přeji ať se brzy uzdraví.

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)