úterý 31. ledna 2012

Studio Paletka 32 stínů

Přeju vám hezký úterní večer,

dnes trochu opožděně, jak jsem psala - byli jsme s Ondínkem v kině. Už dlouho jsme se chystali na Sherlocka Holmese: Hru stínů, ale jelikož jsme měli v poslední době plno zkoušek, odložili jsme to.. Dnes konečně nadešel čas. No, oba jsme se shodli na tom, že na první díl to ani zdaleka nemá, spíše nás to zklamalo... :( Na čem jste byli v poslední době v kině vy?

Ale zpět k tématu dnešního článku. Uvědomila jsem si, že jsem vám ještě nepředstavila jednu z mých nejoblíbenějších kosmetických vychytávek. Pokud mě sledujete už déle, mohli jste ji postřehnout ve vánočních dárcích. Od té doby je to můj každodenní pomocník. Jde o Studio Paletku 32 očních stínů od ELFu. Vybrala jsem si schválně paletku hnědých a více přírodních odstínů, protože mám ráda jemnější a přirozenější líčení. A teď k vlastnostem paletky: paletka má krásné barvičky, je zde široká škála různých odstínů, takže se dá skvěle stínovat. Většina barev má třpytky, což mám ráda, na očích vypadají skvěle a jsou syté. Zbytečně nepráší a na očích dlouho vydrží. Jedinou maličkou nevýhodu spatřuji v černém obalu na kterém jsou strašně vidět všechny šmouhy.. Ale to je jediná chybička. Za mě má tato paletka rozhodně velké ANO! A za 119 Kč podle mě nesmí chybět u žádné parádnice! Pokud by vás zaujala, více informací najdete zde. Já určitě plánuji vyzkoušet ještě nějakou v jiných odstínech.. :-)



Jaké stíny jsou vašimi favority..? Dáváte přednost jednotlivě baleným stínům nebo velkým paletkám..? Pište mi vaše zkušenosti! :-)


21 komentářů:

  1. Ty barvy vypadjí fakt parádně, taky bych je využila, ale musela bych někdy překonat svou nechuť k nakupování přes internet :-D Ale až se toho dočkám, tak elf rozhodně nenechám ležet ladem, protože už jsem si tam toho tolik vybrala, jéjej :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají krásně, taky mám raději přírodnější stíny než něco extravagantního...

    OdpovědětVymazat
  3. je toto normalne???????? krasa!!!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já nad ní uvažovala a i po přečtení tvého článku nejsem rozhodnutá. Mám teď objednané pigmenty od NYXu a pigmenty mám v poslední době raději než klasické stíny. Tak uvidíme časem, ale pokud bych objednávala, tak tyto barvy, co máš ty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na môj vkus je tam až príliš ruzovej farby

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám hodně podobnou paletku a odstíny jsou krásné, ale trochu mi vadí, že nejsou příliš pigmentované a celkem práší. Ale jinak jsou fajn a za tu cenu je to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kamarádka na tom byla taky v kině a říkala že super :D Tak sem si říkala že bych taky zašla ale nevím teda.. My jsme byli na filmu Láska je láska a paráda :))
    Jinak pěkný barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna paletka :) Ale ja uprednostňujem výraznejšie farby alebo dymové líčenie čierna+šedá+biela.

    OdpovědětVymazat
  9. Naposledy sme boli na.. Sherlockovi Holmesovi :-)
    ..paletky mám rada, najmä ak sa ponáhlam..a najviac zbožňujem tie od Sleek!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadají úžasně!:) A za tu cenu...:D

    OdpovědětVymazat
  11. závist! strašně dlouho si chci koupit paletku ale nějak mi to nyvchází =) tahle má suprové barvy =) Palec hore! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám přesně tuhle samou paletku a nadšená z ní moc nejsem. Podobně jako dost jiných holek mám problémy s malou pigmentací těch stínů, hrozně práší a opravdu prd vydrží (s bází i bez ní). V podobné cenové relaci jsem si koupila paletku Catrice z limitky, ve které bylo na výběr tuším 6 různých paletek pojmenovaných dle světových metropolí. Vybrala jsem si Berlin, kde jsou odstíny podobné těm v téhle paletce, je jich tam jen 6 a k tomu dva odstíny tvářenky (či bronzer a tvářenka) a tužka na oči, ale kvalita je někde úplně jinde než u toho Elfu.

    OdpovědětVymazat
  13. také vlastním tuhle paletku..barvy jsou opravdu nádherné! ale většina odstínu je málo pigmentovaných a je pravda, že práší..

    OdpovědětVymazat
  14. Vážně vám tolik práší..? Podle mě teda oproti jiným jejich stínům (např. rozjasňující stíny - 4 barvy) tyhle práší o dost méně.. nebo alespoň mě.. :) a používám je s bází a mám je na očích celý den.. právě že jiné stíny mi takhle dlouho nevydrží.. :) tak nevím, asi mám nějaké jiné balení či co :D

    OdpovědětVymazat
  15. mně práší jak které..a ty co nepráší, tak nekryjí:D ale myslím, že v porovnání s cenou a krásnýma barvičkama to je dobré:)

    OdpovědětVymazat
  16. to macinkag: barvičky jsou opravdu hezké, ale k čemu? abych na ně jenom koukala, za to se mi zdá i těch 120,- (nebo kolik stály) dost.

    Skodulko, já bych řekla, že tyhle stíny práší všem stejně, jen každý má jiné nároky. Pokud srovnáváš tu prašnost s těmi quatro rozjasňujícími stíny, nedivím se, že se Ti zdají lepší. Já jsem docela zastáncem té levné dekorativky typu essence, Catrice apod., ale musí to plnit svůj účel (což tyhle dvě značky docela plní). Z elfu jsem byla zpočátku nadšená, takový výběr a ty super ceny!, ale po zkušenostech vím, že to takové terno není, zvlášť ta základní řada a tyhle paletky, to jsou pro mě až na výjimky vyhozené peníze.

    Jo, a Tvůj blog čtu moc ráda, i když anonymně!;-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  17. Prosimtě kdes to koupila akolik to stojí?? Dík Síma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je z: http://www.elfkosmetika.cz/, ale jak tak na to koukám, tak už v nabídce asi není.. :( ale určitě se dá najít něco jiného a hodně podobného :)

      Vymazat
  18. moc promiň tam je napsáno kolik to stojí

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi líbí tvůj blog, tve rady mi moc pomohli. "Narazila" jsem na tva videa na youtube.com vse je skvele moc byhc si přála, aby muj blog mel take tak velkou navstevnost :) ale to je zatim jen sen

    OdpovědětVymazat
  20. tuhle paletku mám a jsem z ní nadšená tak napůl- nějaké stíny práší jiné ne. nějaké pigmentované jsou a další zas ne.:D každopádně mám v těch barvách favority, které mi vyhovují.:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)