pátek 27. ledna 2012

Next Friday.


Na facebooku jsem slíbila ještě jeden článek. Původně jsem měla v plánu jiný, ale s tím přijdu až zítra. Dnes přináším takový mix fotek, od všeho něco. Některé dokonce fotila ségra, ale je škoda je sem nedát.


Když u nás v půlce ledna padal první sníh..


Naše fotogenická Julča. Foto by sister.


Další fotka od ségry. Je to vážně dobrá fotografka. Tak jednoduchá, ale tak hezká fotka!


Dárek pro babičku k dnešním narozeninám. Neodolala jsem a opět zašla do Body Pharm na výprodeje Body Basics kosmetiky. Našla jsem tam takhle krásně zabalené dárkové kazety..


Ukázka jednoho z outfitů. Zkoušela jsem, co nový foťák dokáže.. :-)

A ještě se vám musím pochlubit, že jsem dnes vyhrála další giveaway. Tentokrát u Zuzizuzany a můžu se radovat z gelové tvářenky od Essence z kolekce Vampire´s Love. Ještě, že jsem si ji sama nekoupila, takhle z ní mám daleko větší radost! :-)

Tak a tím pro dnešek končím. Zítra vás čeká další recenze. Tentokrát se můžete těšit na limitovanou edici Crystalliced. :-)

Na FACEBOOKU tohoto blogu najdete i nějaké věci navíc. A na FORMSPRINGU se můžete ptát na cokoliv.. :-)

7 komentářů:

  1. Těším se na článek o Crystalliced, já jsem na tuto kolekci nikde nenarazila, u nás ve městě ji prostě nemají a tak si o ní alespoň ráda počtu :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky a jsem zvědavé na outfitové fotky v té košili. :) Já si z limitky Crystallized kopila ten samý lesk a třpytky na oči. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký fotky :)) Pejsek je krásnej ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)