pondělí 30. ledna 2012

Magazine ANNETTE.


Už jste o tomto časopise slyšeli...? Já myslím, že ti, kteří se nějaký čas už pohybují v blogovém světě, tak určitě ano. Ani já nejsem výjimkou a každý díl tohoto časopisu, který vytváří nadaná a velmi šikovná Annette Krubner, čtu jedním dechem..!

Přečíst si můžete rozhovory s českými i zahraničními bloggerkami, o módních hitech této sezóny, články věnované šperkům, články plné inspirace, apod. Najdete tam od každého něco.. Magazín vychází každý měsíc v elektronické podobě a tak vždy po vydání nadšeně "prolistovávám" a pročítám časopis, od začátku do konce...

O to větší překvapení mne včera čekalo, když jsem ho otevřela a na jedné ze stránek jsem objevila svojí fotku!! Páni, lidi, nedovedete si představit můj šok a později, když jsem se vzpamatovala z toho šoku, moji obrovskou radost..! Nemohla jsem tomu (vlastně doteď nemůžu) uvěřit..! Samozřejmě mě to moc potěšilo, zároveň se cítím v rozpacích.. :D :-)

Pro ty, které by to zajímalo přináším odkaz:


Určitě se podívejte, Anetku určitě potěší každá návštěva..! Její časopis si zaslouží co nejvíce čtenářů! :-) Znáte tento magazín? Čtete jej?

Pro dnešek spíše takový informativní článek, já vím. Zítra už přijdu s nějakou recenzí či podobně. Ale ještě mám na vás pár otázek. Máte nějaké speciální přání na články? Nebo zajímá vás něco? Prozatím pár nápadů a témat na články mám, ale kdyby vás zajímalo něco jiného, neměl by být problém vyhovět vašemu přání.

A teď mi nezbývá nic jiného, než vám popřát hezký podvečer. Zítra vyrážíme s Ondínkem do kina, tak nevím, jak na tom budu časově, ale určitě tu něco přibyde.. :-)

Najdete mě i na FACEBOOKU či na FORMSPRINGU.

12 komentářů:

  1. viděla jsem,gratuluji,ta tvá kabelka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teeeeeeeeeeeda!! Děkuju moc, krásně si to napsala!!! :))) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač Anetko! Přeju spoustu čtenářů a úspěchů s magazínem! :)

      Vymazat
  3. Hezký :) Znám, občas čtu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Magazin znam a autorku obdivuju za to, kolik prace si s nim dava, ale prijde mi skoda, ze jsou tam casto gramaticke chyby nebo jsou vety tak nejak divne postavene, coz casopisu bohuzel hodne ubira a me jako ctenari neni "precteni jednim dechem" pro krkolomnost textu umozneno...

    OdpovědětVymazat
  5. ten magazín mám fakt moc rada!!:)...a dúfam,že dlho dlho niečo také bude robiť a že bude mať čím viac čitateľov:)

    OdpovědětVymazat
  6. neznam, ale urcite kouknu :) diky za tip

    OdpovědětVymazat
  7. Magazín znám, ale nějak mě neoslovil...

    OdpovědětVymazat
  8. chyby dela kazdy ne? celkove se mi libi, autorka je velice sikovna..

    OdpovědětVymazat
  9. Teda velká gratulace!:-) Časopis jsem neznala, ale určitě si ho ráda přečtu:-) M.

    OdpovědětVymazat
  10. Magazín znám, je fajn a tobě gratuluji - sluší ti to! :) Akorát mi taky trochu vadí gramatické chyby. chápu, že každý dělá chyby, ale když člověk vede časopis, tak by si na to měl dávat pozor. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já tedy tento časopis neznám a to už bloguju rok

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)