sobota 28. ledna 2012

Essence Crystalliced

Hezké sobotní odpoledne,

Jsem tu se slíbeným článkem o produktech limitované edice od Essence - Crystalliced. Už jsem se tu o ní několikrát zmínila a v New in jste si mohli všimnout, co jsem si z této edice pořídila. Dnes vám tyto výrobky ukážu blíže. Tato edice mě zaujala za poslední rok snad nejvíce. Nádherné jemné odstíny, zajímavé výrobky, krásný design.. Podle mého se skutečně povedla a já za ní firmě Essence vážně tleskám! Jenomže drogérie Rossmann se rozhodli tuto edici zanedbat a tak je k dostání pouze v síti DM drogérií. Naštěstí mám v Pardubicích hned dvě drogérie DM, takže jsem neodolala a vyrazila na lov. Vyhrály to u mne na plné čáře laky na nehty a lesky na rty, ovšem uvažuji už i o očních stínech, kterým asi neodolám při příští návštěvě. Tedy pokud tam na mě něco zbyde! :-)

Prozatím mám z této edice: lesk na rty v odstínu 03 Ice Crystals on my window a lak na nehty v odstínu 02 Ice Crystals on my window. Tenhle odstín mne zaujal hned na první pohled, lak v této barvě jsem sháněla už dlouho, takže to byla jasná volba a ladící lesk byl prostě "nutnost".. však to znáte.. :-)


Lak na nehty - lak je trochu tekutější kozistence, což mne hned na úvod trochu vadilo, ale to se dá překonat. Barva je krásná, obsahuje jemné třpytky, které ovšem na nehtech nejsou viditelné, patrný je pouze jemný perleťový lesk. Lak kryje ve 2 silnějších vrstvách, spíše ve třech. Na mých nehtech si můžete všimnout, že by ještě jednu vrstvu unesl (nanášela jsem 2 vrstvy), ale to bych nesměla být líná a nesmělo by mi vadit čekání na zaschnutí... :D Barva je krásně jemná, pro tohle období podle mne naprosto ideální, já si odstín skutečně zamilovala. Schnutí průměrné, za chvíli můžete dělat cokoliv. A velice musím pochválit za výdrž! Na nehtech ho mám již asi pátý den a pořád drží jako přibytý! :-) Množství 8 ml, cena 39,90 Kč.



Lesk na rty - Musím se přiznat, že v poslední době jsem si lesky na rty zamilovala. Tenhle momentálně patří mezi mé TOP. Na rtech je téměř neviditelný, patrné jsou malé třpytky, ale v nijak velkém množství, na rtech vypadá přirozeně. Skvěle hydratuje a zjemňuje rty a vůbec nelepí! Navíc skvěle drží. A na závěr musím zmínit, že má sladkou příchuť a krásně jemně voní (jako po žvýkačkách), takže mám co dělat, abych ho neslízala! :D Množství 7 ml, cena cca 49,90 Kč.

Velké plus má ode mne celá edice za nádherné zimní balení!!! Více informací o dalších výrobcích této kolekce najdete tady. Co na tuto kolekci říkáte? Zaujalo Vás něco z této kolekce? Nebo jste již něco ulovily..? :-) 

Případné otázky směřujte buď do komentářů nebo na FORMSPRING. Nebo můžete sledovat tento blog na FACEBOOKU.

12 komentářů:

  1. Ahoj, já jsem si pořídila ty krémový stíny na oči, myslim, že v odstínu 03, nádherná barvička, ale chce to dát primer, bez něj mi vydržely cca 5-6hodin. Máš moc pěkný blog, určitě tě budu sledovat:-)

    A když budeš mít čas nebo náladu, tak prosím mrkni na můj blog, follow nebo milý komentář vždycky potěší :-) M.
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. No teda ku nám ešte nedorazila ale tak ja tieto bledé farby moc nemám rada ...

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť víš, že já mám lesk v tom samém odstínu a třpytky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z této kolekce teda ještě nic nemám, ale zaujal mě ten lak! ...asi ho taky testnu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na ty pastelové lesky jsem se těšila, ale mrzí mě, že jsou průhledné :( Barva je na rtech úplně jiná než v tubě...

    OdpovědětVymazat
  6. Kolekci jsem zatím nikde neviděla. :-/ Ale lesk bych brala! J.

    OdpovědětVymazat
  7. moc se mi líbí ten lesk na rty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si pořídila jen jedny oční stíny, za odměnu za logo :D laků na nehty mám ranec, musim šetřit :D Ale tenhle vypadá moc hezky...

    OdpovědětVymazat
  9. Mně strašně mrzí, že limitované edice se k nám do Rossmanna dostávají šíleně pozdě :// Třeba se bojím, že Crystalized se u nás ani neobjeví ...:( přitom bych chtěla hned všechny laky, které Essence z této limitky nabízí, jsou úžasné ..

    OdpovědětVymazat
  10. ....lak působí tak přirozeně,libi se mi :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)