neděle 15. ledna 2012

Blue H&M.


Zkouškové v plném proudu, většina zkoušek přede mnou. Hned zítra mě jedna čeká, tak začínám mít obavy. Kéž by to vyšlo. Zjistila sem (teda už to vím pěkně dlouho, ale opět sem si to uvědomila), že zkouškové je pěkně na nic. Nejen, že se člověk neustále nervuje a život si nervama zkrátí o několik let. Ale navíc nemá čas ani na úpravu a nějakou péči o sebe. V posledních dnech mě není možné vidět jinak než v teplákách, s vlasy v culíku, nenamalovanou a s kruhama pod očima. No je to vážně hnus, velebnosti! :D Už aby to skončilo. 

Pro dnešek jsem tu s lakem na nehty, který sem koupila ségře k Vánocům, ale dovolila sem si ho hned po Vánocích vyzkoušet. První lak od H&M. Bohužel vám nenapíšu, jaký odstín to je, protože ho nemám u sebe, ale ani nevím, zda je ještě k sehnání. Každopádně mají spoustu jiných odstínů.. :-) Lak je fajn, dobrá konzistence, dobře se nanáší. Hodně rychle schne! To má velké plus. Krásná sytá barva. Co se výdrže týče tak po dvou dnech se mi začal od krajů loupat.. bohužel. Prodejní cena laků H&M je tuším 49 Kč? Já ho kupovala ve slevě za méně. Jo a na fotkách sem obyčejný jednobarevný vzhled doplnila jedním odlišným nehtem, na ten sem použila tenhle.



A jak se máte vy? Jak jste strávili víkend? :-)


21 komentářů:

  1. Pěkný, taky si to takhle občas laukuju jen si ten jinej lak dám na prsteníčky :D:))

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná barvička :-) A co se týče mé atraktivnosti v posledních dnech, nebudu na tom o moc lépe :-D Včera bratr prohlásil: "fůůůj Teri, ty máš ale mastný vlasy" :-D takže asi tak...
    Zítra tfuj tfuj tfuj! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. presne takýto by som chcela,krásna farba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, ať všechno dobře dopadne! Lak má krásnou barvu, ale pro mě spíš takovou letní :) inak taky oživuju nehty jedním jiným, ale taky většinou spíš na prsteníčku (jako S.) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Prodejni cena HaM laku je 129,- (coz me osobne prijde dost, protoze si nemyslim, ze by byli nejak lepsi, nez ty drogerkove kolem 50 korun)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik? Já mám pocit, že sem ho tam viděla za 49 Kč a za 129 Kč takové ty sady.. nebo ne..? :) Já ho teda kupovala za 20 Kč.. :D takže to sem musela za tu cenu prostě koupit :D

      Vymazat
  6. Pěkná barva a máš krásné nehty. Já pátek strávila na lyžích, včera jsem trochu uklízela, dnes žehlila, koukala na filmy a relaxovala. :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je barvička :) Držím palce Klári, já mám taky zkoušku, zase ve stejný den, tak si budeme navzájem pomáhat :)

    OdpovědětVymazat
  8. No osobne by som chcela vyskúšat laky z HaM ...celkom sa mi lúbia
    mi sme strávili celí vikend v posteli ...:) a bolo nám super :)
    pre to že vonku sa nedalo ísť celí víkend je u nás fujavica

    OdpovědětVymazat
  9. já ti tak závidim ty tvojr dlouhé a pevné nehty :) a ta barva je nádherná, taková hezky krémová

    OdpovědětVymazat
  10. mě se víc líbí ta malíčku, ale obecně bych laky z h&m jedině vyzkoušela! a uplně vím co myslíš, když nikam nemusím, ležím zahrabaná v testech na přijmačky, nohy oholený, neoholený :D at ti to zítra vyjde! +)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víkend bohužel taky studijně, ať se ti zadaří ;) Mě čeká v úterý moje první vážnější ústní zkouška na ekonomce... Lak vypadá dobře, má to šmrnc :)

      Vymazat
    2. Tak to zítra budu držet palečky o sto šest..! :)

      Vymazat
  11. Vypadá skvěle, chtěla bych někdy nějakej lak z H&M vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za vaše komentáře, moc mě to těší.. :) barvička je spíše letní, ale byla to celkem příjemná změna po těch podzimních tmavých barvách..!

    OdpovědětVymazat
  13. ta světle modrá je moc pěkná =) i když ta tmavší na malíčku je ještě hezčí! =)

    OdpovědětVymazat
  14. Bože dievča, hovoríš mi z duše. Ja nemám čas ani nalakovať si nechty! BTW, ja som nedávno dostala od muža lak z H&M, tiež modrý len v tmavšom odtieni - čoskoro uverejnim na blogu recenziu. Dnes som spravila skúšku z genetiky a to ani sama neviem ako sa mi podarilo - a dokonca na déčko! Som na seba hrdá! :D Inak s tými teplákmi, neupravenou tvárou a vlasmi to mám podobne. Navyše sa nestíham ani poriadne najesť či skočiť do obchodu a to ma prosím pekne čakajú ešte 4 skúšky! Keď sa z toho nezbláznim tak budem rada.

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem s laky z HM moc spokojená, mají pěkné syté barvy, stačí jedna vrstva a docela i vydrží...
    Tenhle modrý je vážně pěkný:)

    OdpovědětVymazat
  16. Jé úžasný :O :) ♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)