úterý 13. prosince 2011

Xmas?

Z vánoční nálady jsem vyléčená. Do školy toho mám tolik, že na myšlenky okolo Vánoc mi nezbývá čas. Letos sem poprvé měla chuť něco upéct.. ale bohužel, čas mi to nedovolí. Takže budu ráda, když během příštího týdne stihnu vyluxovat a trochu poklidit. Ve škole je to šílené, učím se jako blázen na zápočtové testy, které mě během příštího týdne čekají. Nedávám si moc nadějí na úspěch. Kromě toho mě vyčerpává bábina, která mě nenechá chvíli v klidu. A zítra se vrací babča z nemocnice. Jo, mám o vzrůšo postaráno...!

Jediné plus - včera sem stihla dokoupit dárky. Už jenom ve čtvrtek zajistit lístky na koncert a mám vše z krku. Jo a taky vlastně budu díky tomu na mizině. Amen.


Ale co mě těší je vaše přízeň! Opět se zvýšilo číslo pravidelných čtenářů a to mi dělá obrovskou radost! Doufám, že se vám tu bude líbit! Později odpoledne čekejte další článek. Přeji pěkné odpoledne! :-)

7 komentářů:

  1. Hezká fotka a jsem zvědavá na další článek. :) Každopádně, když toho máš do školy tolik, tak proč se o babičku nepostará někdo jiný z rodiny?

    OdpovědětVymazat
  2. Nápodobne...ja ani ešte neviem že idú Vianoce ...vôbec nemám upratané ani napečené ani vianočnú výzdobu ...všetko to chcem stihnúť na budúci týždeň lebo tento nemám čas ...asi ma z toho odvalí ...
    PS: Inak mám zmenené meno pre to že som si prepojila blogger s google+

    OdpovědětVymazat
  3. tak držím moc palce, ať to všechno zvládneš, jak školu, tak babču!

    OdpovědětVymazat
  4. No tak jejda, však tvůj blog je super, tak aby ne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám taky testů až nad hlavu. Příští týden už to bude fajn, v pátek volno a ve středu školní turnaj ve volejbale.. jenom mi učitelka odložila zkoušení z politologie, takže mi to ten týden bude trošku kazit :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za podporu! :)
    Veronique: Verunko o babču se nemá kdo jinej postarat, takže je to na mě.. :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)