čtvrtek 8. prosince 2011

Blue Addicted.

Na úvod se vám musím pochlubit! :D I když některým se to opět nebude líbit :D, vyhrála sem giveaway! :-) Tentokráte mě obdarovala úžasná Kockandy! :-) Vyhrála sem úžasné černé oční linky. Podívat se můžete tady. Mám radost! Aspoň v něčem mám štěstí :-)

Jsem tu s další kosmetickou recenzí. Opět volím po nějaké době lak na nehty. Tentokrát ten nejlepší, co ve své sbírce mám. Poprvé sem si o něm přečetla u krásné Péti, kde se mi zalíbil na první pohled, o pár dnů později sem ho viděla u LaMarianaMia. Tam už mi bylo jasné, že tenhle lak musím sehnat, i kdyby mě to mělo stát nevímco! :D A tak sem se v Pardubicích vydala po drogériích. Obešla sem Rossmanny, zavítala sem do Shleckera a DM a nikde nic.. Už sem s ním vůbec nepočítala, ale pak... sem zašla do DM, které je takové zapadlé na konci města a on.. byl tam! Ihned sem ho popadla a doma vyzkoušela. Zamilovala sem si ho! Ta barva je úžasná. U holek si o něm určitě přečtete, nebudu to tu opakovat. Kvalita opět jako u Essence. Možná lepší. Upozorním na horší lakování, ty velké třpytky mohou dělat problémy. Však si na fotkách určitě všimnete toho nerovného nalakování. Navíc je v tomhle případě potřeba i top coat, aby nebyl povrch tak nerovný. Problém by mohl nastat i při odlakování. Ale já se musím přiznat, že sem ho normálně sloupala.. :D i když to není nic moc, tak to bylo rozhodně jednodušší, než odlakovávat třpytkový lak! :-) I když s ním jsou menší problémy, miluju ho a budu ho nosit celou zimu! :-) Cena obvyklých 29,90 Kč.





Odpoledne přijede po dlouhé době ségra, takže budu mít o zábavu postaráno. Další článek už dnes asi nestihnu. Tak snad zítra. Mějte se krásně :-)

10 komentářů:

  1. gratuluji k výhře :) Jinak krásný lak,wow! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak mám taky, je úžasnej! Ale hůře se odlakuje. :D

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji k výhře :) pěkný lak

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k výhře! Jinak Petra psala i návod na odlakování třpytkových laků. :) Já na něj taky koukala, ale přemýšlím, že zainvestuji a koupím si Dior nebo Chanel. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nice articles. I'm just blogwalking and very happy to stop here. And also give you some comment here and FOLLOW your blog.

    Dont forget to give us some your comment into my blog and FOLLOW my blog too.

    THANKS

    OdpovědětVymazat
  6. Nice nails, you should check my blog out and if ur interested in following each other let me know :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za komentáře! :)
    Veronique: Jojo o tom návodu sem u Péti taky četla, tak příště ji plánuji vyzkoušet.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. mmm tenhle lak.. mam taky:-).
    nejdriv nadseni, pak tak nejak.. smisene pocity.
    jednak se mi teda hodne spatne odlakovaval (a ze uz jsem se neco naodlakovala trpytek) jednak mi pak na nehtech prisel takovy lehce fadni..
    (lakovala jsem pres tmave modrou bazi, fotky jsem ani nezpracovala, jak me to rozladilo:DD)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)