pondělí 28. listopadu 2011

Napětí, únava a výhra.

Chtěla sem dnes přidat něco pořádného, ale nemám na to. Omlouvám se. Jeden den ve škole, ale sem vyždímaná jako citrón. Nesnáším, když si někdo myslí kdovíco. Nesnáším tu školu, kam už víc jak dva roky docházím s nadějí, že letos školu dokončím. Ale nějak se ty naděje vzdalují a sny hroutí. Mám chuť s tím praštit a začít konečně žít jako normální člověk, ne jen jako uzlíček nervů. Nebaví mě žít s neustálou myšlenkou na školu, s neustálým trápením, které nemá konce a s obavami, kdy se co zase posere.. (omlouvám se, jinak to říct nelze)

A tak místo nějakého pořádného článku vám tu ukážu pouze výhru, která mi přišla během minulého týdne. Jak sem psala - vyhrála sem giveaway u Foly D. Sante. A v pátek mi přišly poštou ty nekrásnější náušničky ručně vyráběné slečnou, kterou můžete najít tady. Má vážně nádherné a jedinečné kousky, určitě byste si vybrali a když se blíží ty Vánoce, třeba by to potěšilo i někoho z vašich blízkých! :-)



A jak jste vy prožili pondělní den? Doufám, že lépe než já! Mějte se krásně! :-)

11 komentářů:

  1. To zvládneš! :) Jinak náušnice moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jsi stistko, na ty vyhry, to snad neni mozny :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mě moc mrzí, Klári :-( Já se do školy půjdu ždímat až zítra, dnes jsem si udělala studijní volno... A gratuluju k moc hezké výhře, jak ty to děláš :-) Někdo vyhrává, druhý zase nachází v rossmannu kouzelné krabičky se zbytky za pět korun :-D a rozkaz, příště pár zbytečností vezmu i tobě :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za moc moc milý komentář :) Jsem se úplně červenala. Se školou tě naprosto chápu, neboj se, už to brzo skončí ;)

    OdpovědětVymazat
  5. to me mrzi s tou skolou..a taky desi, protoze jsem se na vejsku docela tesila, ale kolem mne si ted vsichni jen stezujou a nezvladaj... jinak nausky super, to je vazne neuveritelny, kolikrat uz jsi vyhrala v nejakych giveaway, ja jeste to stesti nemela :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jeeej, som rada že prišli v poriadku:)) A díky za reklamu!

    Mary
    facebook.com/strawberria

    OdpovědětVymazat
  7. No ten pocit dobre poznám ale aspoň ti urobili radosť tie naušnice

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za komentáře :)
    Jedikats: No musím uznat, že ve výhrách mám trochu štěstí, zato štěstí pokulhává tam, kde bych ho nejvíce potřebovala.. :D
    Téra: No já abych se hodila do klidu, tak bych potřebovala tak rok studijního volna.. :D :)
    Yusuwinka: Já se na vejšku těšila - každý mi tvrdil, jaká je to pohoda a jakej je studentskej život fajn.. No, doteď sem nepochopila, kdy mám ten studentskej život žít, když pořád dělám jenom něco do školy, za ty dva roky, co tu sem sem tak zničená, že budu ráda až to skončí.. :D
    Mary: Dorazily v naprostém pořádku a jsou opravdu nádherné! Jsi vážně moc moc moc šikovná! :) Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné naušnice :) Určitě Ti budou moc slušet. Chápu jak se cítíš, u mě se zase po... úplně všechno a i ta škola už je mi asi hedno :( Ale neboj, jednou to bude za námi a bude to všechno fain, přeci to teď nevzdáme. Držím Ti palečky Klári.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)