neděle 13. listopadu 2011

I´m Sailing.

Úplně sem zapomněla přidat recenzi na tuto rtěnku zavčas. Proto se moc omlouvám. Ale jelikož by na ní třeba ještě někdy někdo mohl narazit nebo by se někdo rozhodoval pro jinou rtěnku od Essence, rozhodla sem se tuto recenzi přidat. Jde o rtěnku z kolekce 50´s Girls Reloaded, odstín 02 - I´m Sailing. Když sem ji uviděla, musela sem si ji hned koupit, i když původně sem pošilhávala po rudé, nakonec sem zvolila tuhle korálovou barvu. A nějak nevím, jestli sem udělala dobře. Rtěnka vypadá krásně, dokonce voní po pomerančích, ale tím asi její klady končí. Na rtech moc nedrží, pořádně nebarví, jak můžete vidět na fotce a navíc zalézá do vrásek. Spíše ji používám jako balzám na rty, protože vcelku dobře hydratuje. Asi bych si ji znovu nekoupila, proto celkem váhám, jestli mám od Essence zkoušet nějakou jinou rtěnku. Spíše zůstanu věrná E.L.F rtěnkám, se kterými sem vážně spokojená. Máte vy nějaké zkušenosti s Essence rtěnkami? :-)





Asi nejspíše vám bude tato recenze k ničemu, tak mě za to prosím neukamenujte! :-)
P.S. Věřte, že vyfotit správný odstín rtěnky byl téměř nadlidský výkon! Strávila sem u toho nejméně hodinu!

13 komentářů:

  1. Essence rtěnky mám ráda, krásně voní! Pigmentace je jak u které slušná...já mám tuhle třeba ráda (i když rtěnky moc nosit neumím) právě proto, že není zas tak výrazná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od essence dvě rtěnky a jsem s nimi spokojená. Navíc si myslím, že ti sluší a je vidět. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám rúž od catrice a ten je fajn ...tieto nepoznám...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín vypadá vážně hezky :-) Tahle barva ti sluší. Já mám od essence rtěnku z výprodeje a jsem s ní celkem spokojená, ale ta zase nehydratuje skoro vůbec, takže ji používám na balzám a výdrž nic moc...
    Jinak nechápu, co se ti zdálo nepochopitelné na mém postoji :-D A s vdavky mě asi předběhneš :-))))

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá moc hezky, tak decentně, spíš jako lesk :) já mam z té kolekce tu rudou, ale trochu lituju, že jsem si spíš nekoupila tuhle

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee tuhle mam taky, sehnala jsem ji dokonce ve vyprodeji za petikacku :D A fakt je super ta barvicka. Akorat mi prijde, ze mi vic slusela v lete kdyz jsem byla opalena, ted uz je na moji bledy pleti takova moc do oranzova.)
    A taky presne vim co myslis, tim focenim realnych odstinu....to je pro me fakt nerealne, vzdycky se u toho vztekam :D

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tento odstím rtěnky jsem přes časem sháněla a u nás byl všude vyprodaný! Mě se líbí jak výrazné rtěnky, tak jemné. Sluší ti. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Barva je pěkná, ale máš pravdu, že na rtech už tak pěkná není..

    OdpovědětVymazat
  9. tu rtěnku bych si koupila už kvůli tomu obalu! :D jinak essence není sice bůhvíjak kvalitní, ale je to levné a pěkné pro oči, tak proč ne? ;)

    www.frozen-mammoth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)