pondělí 21. listopadu 2011

Červená v mém šatníku.

Ano prosím, toto je můj první červený kousek v šatníku.. Nikdy sem červenou moc nemusela, přišla mi moc výstřední a jako k blondýně se ke mě nehodila. Ale časy se mění, z blondýny je bruneta a výstřednosti mi už nevadí, takže je to tady. Červený kabátek za pár kaček. Je naprosto úžasnej, strašně pohodlnej, díky střihu mi schová i velkej pupek :D :-) Fotky jsou z procházky, asi dva týdny staré, nějak sem chtěla zkusit něco jiného a tak sem blbla v lese, skákala a chovala se jako blázen :D Kdyby mě někdo viděl, tak ho z toho odvezou! Leopardí legíny jste již mohli vidět a ještě je určitě mnohokrát uvidíte, legíny jsou prostě nejpohodlnější! :-) 

Bonusovka :D







A co vy a červená? Máte tuto barvu rádi? Nosíte ji?

9 komentářů:

  1. kráásnej! Taky mam jeden červenej kabátek :) ale tenkej. Jinak já mam červenou čim dál tim radši, věci v této barvě jsem ale nikdy dřív nějak neměla, maximálně jedno tričko. Ale teď jí miluju, hodlám jí rozšířit ve svém šatníku :)

    OdpovědětVymazat
  2. i plesový šaty si nechám šít červený, což by mě asi nikdy dřív nenapadlo :D

    OdpovědětVymazat
  3. kedysi som červenej nosila hodne ...teraz už mám len jednu mikču ...som teraz skorej na čiernu sivú bielu a ružovú

    OdpovědětVymazat
  4. Blázínku :-))) Ten kabátek ti moc sluší, o tom nemůže být pochyb!

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo Klárko, moc ti to sluší :) Já jsem červenou taky moc nenosila, protože jsem si myslela, že jako k zrzce se ke mně nehodí, ale mám jedno bordó triko a to můj názor komplet změnilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Červená ti moc sluší a myslím, že sluší i blondýnám. :) Vypadáš skvěle, tyl egíny jsou opravdu super. Já červenou v šatníku taky mocn neměla a můj názor na červenou si můžeš udělat podle posledního postu. :)
    A zajímalo by mě, kde schováváš ten pupek. Já ho totiž nikde nevidím, ať koukám, jak koukám. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za milé komentáře.. :) Koukám, že s červenou to je všude stejné... :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla vždycky za to, že červená sluší hlavně blondýnám, bo jsem bruneta a vždycky si řikám, že mi nesluší :D Kabát se mi moc líbí, má pěknej střih :) ale v legínách bych zmrzla jen co bych vystrčila nos z baráku :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)