středa 26. října 2011

Špatné a ještě horší.

"Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.." Jo, tak už tomu vážně věřím. Jestli mi včera bylo mizerně tak dneska, po náročné noci strávené na záchodě se střevní chřipkou mi je ještě hůř. Cítím se jako po ráně palicí a sem ráda, že vůbec ležím. A to sem měla jít do školy, hm.. tak už sem měla možnost vybrat si první absenci, vážně super. Jestli to půjde s mým zdravotním stavem takhle dál, tak nevím co přijde příště.. Moje tělo mě vůbec neposlouchá. Že by to bylo těma neustálýma nervama..? Škola mi vážně dává zabrat, už přemýšlím o tom, zda by se mi nehodil roční odklad. To nejhorší má totiž teprve přijít. Achjo. Není to jednoduché. Omlouvám se, za to vylévání srdce, já to někde potřebuju ventilovat.. Taky už se mi stýská po Ondínkovi, už 3 dny jsme se neviděli a minimálně ještě den se neuvidíme (ani nevíte, co to je, když jste s tím člověkem denně! :D). Ale jedna věc mi dnes udělala radost. Přišel mi balíček s krásným tričkem a leopardíma legínama. Jupí. Chcete je vyfotit? U předešlého shopping postu mi pár z vás psalo, že má shopping posty rádo. Mám vám věci fotit dál? Je to jenom na vás! :-) A také mě napadlo, zda byste třeba časem chtěli založit facebook tohoto blogu? Já vím, že je to současný trend, ale třeba by se tam mohlo objevovat více fotek, upozornění na článek, a tak dále..

Moje nedělní zábava - ekonomika veřejného sektoru a oříšková pomazánka.

Dnes vám přidám ještě jeden článek, nějak se mi tu nakupily fotky jak outfitů, tak věcí na recenze.. A chci se vás zeptat, co děláte s časem, když jste nemocní..? Já se dnes chvílema nudila. Buď sem spala, četla, koukala na filmy (Až tak moc tě nežere, Velmi nebezpečné známosti) a seriály, ale i tak sem pořád chvílema nevěděla, co dělat.. :-)

7 komentářů:

  1. spanek, filmy, blogy, knizky, uprava nehtu :D, serialy.. ale taky se nudim no..
    tak at je ti brzo lip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky ráda fotky nákupů :))
    Jinak když jsem nemocná tak jen ležím a nic nedělám

    OdpovědětVymazat
  3. Ať se je ti brzy dobře! Já když jsem nemocná, tak ležím, koukám na filmy, čtu si a hlavně spím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. moje tak sa rýchlo uzdrav viem aké to je mať ťažkosti a bolesti žijem s tým denne ...nech ti je lepšie a ti leopardie leginy vyfoť ...ta pa

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je mi moc líto, taky mám nějaký harakiri v břiše, ale je fakt, že se mi to pomocí prášků povedlo nějak trochu dostat pod kontrolu. U doktora jsi byla? Ať se ti brzo uleví a pro Shopping posty jsou určitě i když nejradši mám od tebe asi oufitovky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsme na tom podobně, jenže já si kvůli práci ani nemůžu dovolit zůstat doma, a i kdyby jo, tak mi tady máma stejně nechá zase takový práce, že by mě to z toho kleplo, takže ono je to jedno :( Ale doufám, že budeš v pořádku, určitě je to i z těch nervů, já to mám teď taky občas, je to naprd ten stres :( Jinak já se v módě nevyznám, ale tak ráda se podívám, co je asi "in" :D A nudila? Jeden den doma a nudila? Ježiš já bych věděla, takových věcí, které bych dělala být jeden jediný den doma a mít volno od všeho :D Ale ono je to tím, jak člověk celý den někde lítá a něco dělá, tak je to najednou divný nic nedělat, co? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za vaše komentáře a podporu! :)
    Eve.H: U doktora sem právě nebyla a moc se mi k němu ani nechce.. :( teď je to zase chvíli dobrý, tak uvidíme za pár dní, jestli se to zase rozblázní nebo to ustojím.. :)
    Bára: Jenom ležet je divný, vážně sem nevěděla, co dělat.. :) Ale ustála sem to. Věřím, že bys taky potřebovala svůj čas pro sebe a pořád bys měla co dělat. Máš to vážně těžký, zlato! :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)