neděle 23. října 2011

Neděle.

Jako poslední den v týdnu by měla být ve jménu polehávání a nicnedělání. Omyl. Pro mě je to (ostatně jako každý jiný den) příprava do školy a snad ještě větší stresy z toho, že zítra budu brzo vstávat a budu muset strávit pár hodin v tom ústavu. Navíc posledních pár dní sem v takovém stresu kvůli bakalářce, že na nic jiného skoro nemyslím. Achjo, přeju si, aby byl podzim příštího roku, kdy budu mít všechno šílený za sebou.

Doufám, že vy si svoji neděli užíváte lépe než já. :-) Co ste o víkendu stihli podniknout? A jak si užíváte nedělní odpoledne/večer?


Poslední dny mám strašnou chuť fotit, už by to chtělo mít pořádný foťák. Nemůžu se dočkat Vánoc! :-)

8 komentářů:

  1. Ahoj, s tou bakalářkou ti rozumím, loni jsem to měla stejně a několik mých kamarádek se s tím potýká letos, ale chce to jen vydržet a nedat se. Určitě to nakonec zvládneš levou zadní ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se jen povalovala a odpočívala:)

    OdpovědětVymazat
  3. držím palce a prajem veľa nervov

    OdpovědětVymazat
  4. ooo ani mne sa nechce a nic nestiham, ja napriklad vstavam o piatej, pretoze musim stihnut prednasku o osmej rano a byvam 60 km daleko od skoly :) juuuj, a dostanes na vianoce novy fotak? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne papučky!! :-) Moja spolužiačka má tie isté Hahah náhoda :-)

    nikolarybarova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skodulko,
    brr, chápu tvůj stres s bakalářkou. Já ji psala během 14 dnů, tak si to dovedeš představit! A nepoučila jsem se a diplomku jsem nechala taky na poslední chvíli. Jedno je ale jisté - nakonec vždycky všechno dobře dopadne!!!
    Hodně štěstí přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto s tebou soucítím...taky jsem si přála, aby už bylo po všem, ale když jsem to zvládla já, tak to určitě zvládneš i ty ;) A diplomka je taky brnkačka .. hlavu vzhůru a ber to jako výzvu...nic není zadarmo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za Vaši podporu! Snad to bude jak říkáte :-)
    Adriana: Snad na mě bude Ježíšek hodnej a foťák bude :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)