pondělí 10. října 2011

Nakupování při příležitosti nového semestru...

Heh, tak musím si nějak ty nákupy odůvodnit.. nebo ne? :D Můj podzimní šatník má velké mezery, proto je potřeba důkladně doplnit, abych při těch cestách do školy nezmrzla.. No a tak hnedka v pondělí sem začala a ve čtvrtek sem skončila... :-) Takže tady jsou mé nové úlovky:

První den nakupování:


 Poštou mi dorazili knížky a to Až tak moc tě nežere a Gossip Girl - Lhala bych ti.


 V C&A sem si koupila tyhle černé legíny (199 Kč) a hnědé válenky (250 Kč), které jsou úžasně teploučký!



Tělové mléko sem dostala od babči.


 Druhý den nakupování:

Zastavila sem se po dlouhé době také v Rossmannovi, kde stále probíhají výprodeje určených výrobků Essence, kde sem si vybrala tmavě zelenou řasenku, mono oční stíny a lak na nehty ze série Multi Dimension. K tomu sem přihodila lak na nehty z nové kolekce a pleťovou čistící vodu.


 A v New Yorkeru se mi zalíbilo tohle tílko v růžovo-hnědé barvě, 79 Kč.


 Třetí den nakupování:

Konečně sem ze svého wishlistu mohla škrtnout položku oxfordky..! Sehnala sem je.. Sice sem je chtěla v černé, ale těmto stříbrným sem nemohla odolat, navíc za 237 Kč! Objevila sem je v Tescu, zn. F&F.


 Skinny džíny sem měla vyhlídlé v New Yorkeru, za 369 Kč.


 A po dlouhé době sem navštívila Takko, kde sem našla tenhle krásnej náhrdelník za pouhých 29 Kč! No řekněte, není úžasný...? :)


Čtvrtý den nakupování:
 A čtvrteční nákupy sem završila opět v C&A, kde sem byla mrknout na svetry a zalíbil se mi tento. Navíc za cenu 275 Kč!


Z úlovků mám radost, některé položky z wishlistu úspěšně vyškrtnuty, ovšem stále jich tam kupa zbývá... :-) No, snad příště..

10 komentářů:

  1. Až tak moc tě nežere jako kniha? Tu musím mít!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy je příležitost k nákupům. :D Líbí se mi ty válenky a oxfordky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty oxfordky jsou úžasné! Mám jedny na podpatku, ale chtěla bych i nějaké bez a tyhle jsou fakt super :) Ještě se mi líbí ten svetr, ale všechno jsou to parádní úlovky ;)

    OdpovědětVymazat
  4. parádne vecičky!!a tie čižmy!!no tie ťa budú krásne hriať v zime:P...a film až tak moc ťa nežere je skvelý!!proč nevolá!!vždyť slíbil,že zavolá:Dnemám mu zavolat??pecka!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi teda neúnavná nákupnice :) A souhlasím, k nakupování se důvod vždycky najde, podobně jako k oslavě. Kousky jsou moc pěkné, obzvlášť ty válenky a to pletené tričko/vestička z CA. Přeju, aby se ti v tom dobře snášely ty studené dny, co jsou před námi ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to si ten semestr zahájila opravdu velkolepě :-) Tyjo a v Tescu jsem procházela boty celkem důkladně, ale takovýhle poklad jsem teda přehlídka, jak je to možný? :-D Ale taky mám jedny oxfordky tam odsud.. A mám stejný džíny, taky jsem je za tu cenu brala hnedka

    OdpovědětVymazat
  7. páni takovejch věcí?, :) já nebyla nakupovat ani nepamatuju...a ten poslední svetr je moc hezkej :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju za komentáře! :)
    Annette Krubner: Pozor, knížka není jako film! Já sem si to naivně myslela a knížka jsou pouze dopisy scénáristovi, který na ně odpovídá.. vůbec to nemá žádný děj, natož tak krásný jako ten film.. :(
    Téra: No, Terinko, tak asi si neprocházelo Tesco tak důkladně! :P a nebo to mezitím vyprodali :D

    OdpovědětVymazat
  9. Klárko, ty jsi teda lovec pěkných věcí! Ty legíny a válenky vypadají moc dobře. Já poslední dobou moc nenakupuji, ale šetřím. Jenže jakmile vlezu někam do nákupního centra a půjdu si jen pro jednu věc, tak odejdu zase s kupou tašek. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)