pátek 28. října 2011

Coldplay.

Dnes sem se rozhodla, že zde přibyde nová rubrika. Rozhodla sem se, že vám zde občas zveřejním nějaké interprety, které mi leží v srdci a které ráda poslouchám. Nebo jednoduše písničky, které mi zvoní v uších..

 Dnes to bude srdcová záležitost. Moje ségruše je miluje už dobrých deset let, je jejich věrnou fanynkou od jejich začátků. Já miluju pár vybraných písniček, ale po shlédnutí živého přenosu jejich madridského koncertu sem se do nich vyloženě zamilovala a od té doby mi v hlavě nezní jiné písničky než ty jejich. Ano, mluvím, jak nadpis prozrazuje o Coldplay. Coldplay jsou naprosto dokonalá britská kapela v čele se zpěvákem Chrisem Martinem, dalšími členy jsou Jon Buckland, Guy Berryman a Will Champion. Chris je neuvěřitelně energickej člověk, který jak sem si všimla miluje krátká trička a neumí tančit, přesto je naprosto k zulíbání :D. Neméně úžasní jsou kytaristi Jon a Guy - naprostí cukrouši a za bicími sedí energický Will, který má ty nejúžasnější vokály! Koncert vážně stojí za shlédnutí, jako jejich veškeré desky stojí za poslech. Jedna deska lepší než druhá, každá deska je posouvá dál a dál. Z každé desky mám favority, které jsou srdcovou záležitostí. Celkem vydali 5 studiových alb a 2 výběry. Parachute byla první (s hity Trouble, Yellow), následovala A Rush of Blood to the Head (s hity jako Clocks, In My Place, The Scientist, které zná každý), třetí studiovka nese název X&Y (s hity typu Fix You, Speed of Sound, Talk a jiné), čtvrtou můžete znát jako Viva La Vida or Death and All His Friends (kde nám neunikli hity Viva La Vida, Lost!, Violet Hill) a nově nás nadchli jejich aktuální novinkou Mylo Xyloto ze které bodují s písničkou Paradise. Jsou okouzlující, energičtí a vždycky mě dostanou! Mým snem je stát jednou na jejich koncertě.


Celý koncert v celé své kráse!





A pár mých srdcovek.

5 komentářů:

  1. jojo, u the scientist jsem probrečela hodně kapesníků... taky si je ráda poslechnu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak k tomu není co dodat. Coldplay taky miluju. Těším se až si poslechnu novou desku :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi mě potěšila,že nejsem jediná koho baví zombie :D,já miluju Walking Dead pro mě jeden z nejlepších seriálů vůbec :)!

    OdpovědětVymazat
  4. super rubrika, hudbu mám ráda a coldpay je moje srdeční záležitost

    Zrovna na blogu pořádám giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. :) Těší mě váš zájem, děkuji za komentáře! :) Coldplay jsou prostě kapitola sama pro sebe, jsou úžasní! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)