pondělí 5. září 2011

Summary Diary 2

Tenhle článek měl být už včera, ovšem já si tento víkend jaksi opravdu užívala a byla v jednom kole, že sem nestihla přidat ani ťuk, takže mě prosím omluvte a přináším tento článek s několika hodinovým zpožděním! 

  • v PO od 8 hodin začal boj s rozvrhy. Musím říct, že horší boj sem nezažila a tohle byl fakt nejhorší zápis (zažila sem jich už 5).. 10 minut před začátkem zápisu exnul systém a sestavit rozvrh si mohli jenom někteří šťastlivci, někteří smolaři, jako já, se dostali do systému až po 2 hodinách, kdy byly všechny dobré termíny plné... ovšem já mám tak úžasného přítele, že mi po telefonu rozvrh zapsal a mám ho přesně tak, jak sem chtěla... 2 dny cvičení a další 2 dny přednášek, na které neplánuju chodit.. takže chodit do školy 2 dny v týdnu? Paráda! :-)
  • tento týden sem prožívala menší existenční krizi, kdy sem smutněla nad svým dosavadním životem.. tato krize se dotkla i blogování, kdy mi přišlo, že to tu zůstává na mrtvém bodě a neposouvá se to kupředu.. přibývá spousta krásných komentářů, toho si samozřejmě vážím i 43 pravidelných čtenářek, díky vám ten svůj nicotný život rozdejchávám, ale občas mě napadají i chmurné myšlenky, jestli má mé blogování nějaký smysl..,
  • začala sem se učit na středeční zkoušku, hm, učit, spíše sem do toho začla čumět aspoň na chvíli denně, neumím nic a vidím to bledě,
  • začala sem pravidelně cvičit (především cviky na břicho), držet dietu a jíst zdravě! Ano, už to bylo neodkladné a mé tělo to potřebuje, jen doufám, že to se svojí slabou vůlí vydržím! Sbohem hamburgery, hranolky a coca-coly..
  • počasí nám přálo a nás čekal nádhernej teplej víkend, kterého sem využila v rámci možností na 100%! V sobotu sme si dali s Ondínkem a psíkama procházku k rybníku a naposledy jsme je toto léto vycachtali, dále se slavilo, opékalo, grilovalo, užívala sem si sluníčka a pořád se ho nemohla nabažit a včera jsme s dědou opět navštívili babču v lázních. Fotky můžete očekávat.. :-)


    The End, pokračování příště...

    7 komentářů:

    1. Taky hubneš ? Tak to máme společné ;) a neboj, blog se rozjede !!

      OdpovědětVymazat
    2. Jojo, tyhlety problémy se zápisem znám...hlavně, že se to povedlo :) Blogování má cenu, pokud tě to baví. A já myslim, že tebe to baví :) S tím cvičením - taky se snažím...ale nic moc teda :D A navíc mi došlo zrní...:D

      OdpovědětVymazat
    3. Tak to máš super rozvrh! Já měla vždy taky skvělé rozvrhy. Ale letos mám 13 předmětů, takže budu chodit do školy každý den.
      Jinak hubnout se snažím taky a hlavně aspoň trochu pravidelně cvičit. Jsem strašně líná. :) A navíc miluji nezdravé jídla! :)

      OdpovědětVymazat
    4. Jááj problémy s rozvrhem. To znám dobře. Já budu muset do školy bohužel snad každý den včetně pátku :( Bohužel. Jinak hodně štěstí s dietou a hubnutím. ;) Já taky, jako ostatně asi jako každá holka, řeším svoje nedostatky a moc se těším až mi začnou všecky cvičení, už pro ten pocit. :)

      OdpovědětVymazat
    5. taky mam občas ohledně blogování pocit, jestli to má nějaký smysl, ale hlavní je přece, že nás to baví ne? :) aspoň mě stále jo

      OdpovědětVymazat
    6. no jo, problém s rozvrhama naprosto znám :)
      hodně štěstí s dietou, taky se dost snažím, ale nějak mi to nejde :(

      OdpovědětVymazat
    7. Všechny Vaše komentáře mě moc potěšily! :) Doufám, že tentokrát mi dieta chvíli vydrží, stejně jako píše Dasdusha - miluju nezdravá jídla.. takže taková převýchova není nic jednoduchého :-) a už kvůli vám mě blogování baví, děkuju za vaši přízeň! :)

      OdpovědětVymazat

    Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)