sobota 24. září 2011

Nakupování/Nenakupování.


Nevím proč, ale poslední dva dny mám co dělat, abych se přinutila něco na blog přidat.. Asi je to tím, že mám tvůrčí krizi a žádné dobré téma článků mě nenapadá, fotit se mi taky nechce a v neposlední řadě tomu nepomáhá ani to, že blog beru poslední dobou spíše jako povinnost než zábavu.. ale tak to být nemá, navíc mám teď tolik věcí na práci, že nevím co dřív.. takže pokud se tu nějaký den neobjevím, tak se neděste.. Ale najednou, co mám za sebou všechny zkoušky a spadlo z mých beder to tíživé břemeno, mám takových věcí na práci, že na počítač ani chodit nestíhám.. začla sem zase po dlouhé době číst a nemůžu se od toho odlepit, začla sem po dlouhé době stahovat seriály a chystám se všechny resty dohnat, neustále chci být venku, dokud nám počasí přeje a v neposlední řadě si chci užívat s Ondínkem společných chvil, než nám zase začnou školní povinnosti.. Takže mě prosím pochopte.. :-)

A abych vás tu dnes nezatěžovala nějakýma moc duchaplnýma článkama, tak tu mám poslední přírůstky do mé skříně/šperkovnice... 


 Nutnost v podzimním/zimním šatníku! Silné punčocháče a silonky, které se jen tak neroztrhnou! Koupeno v Lidlu! :D


 Další položka z mého podzimního wishlistu - spousta svetrů a svetýrků! Tenhle sice není moc tlustej, ale nějaký slabší v šedivém odstínu sem musela mít. Koupeno na Omlazeni.cz. Značka C&A, cena 115 Kč vč. poštovného! :-)


Nejdůležitější "must-have"! :D Chtěla sem si ji koupit v H&M za 599 Kč.. Jenže den na to sem na ní narazila na Omlazeni.cz za 310 Kč vč. poštovného! No nekupte to! :D Velká taška se do školy vždycky hodí! :-)


 Dárečky od babičky z lázní.. :) Na náušnice sem blázen, takže mě strašně potěšila..! Ty černo-měděné jsou naprosto úžasné!


 Další položka z mého podzimního wishlistu...! Kdo by ji neměl, že jo? :D Moje vysněná taška..! Jestli sem něco na podzim musela mít, tak tuhle tašku! :D Camaieu, zakoupeno na Net Shopping Area, cena i s poštovným 310 Kč!


 ELLE si koupila snad každá z nás.. :-) Konečně sem se k ní taky dostala a přelouskala sem ji jedním dechem, jako vždy... Jediný co mě naštvalo - místo vzorku parfému sem měla katalogy..! :D Stalo se mi to už podruhé! :-/


A když už nemám černé sáčko, pořídila sem si alespoň bílé..! Amisu, zakoupeno na e-shopu u Joll Burr za 150 Kč (vč. poštovného)... :-)

Některé z věcí na mě hodně brzy uvidíte! :-) A jinak víte co sem zjistila...? :D Že to poštovné je kolikrát dražší než ty samotné věci.. To je k vzteku! :D

14 komentářů:

  1. Pěkné věci, ta růžová kabelka je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  2. Super věci, hlavně ty kabelky a za ty ceny - paráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja jsem u ELLE mela i katalogy i parfem :))

    OdpovědětVymazat
  4. ta černá kabelka<33 ježííšš

    OdpovědětVymazat
  5. these items,love..simple but feel great..
    romwe streetfashion

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, na to Omlazeni.cz se musím taky podívat, vypadá to, že tam mají dobré ceny. Jinak to uvolnění po zkouškách chápu. Po dokončení státnic jsem to měla stejné. Ať se daří ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty tašky ti závidím, obě jsou úžasné! Taky už si chci sehnat nějakou velkou do školy, musím s tím už máknout :D
    Víš co, takhle to být nemá. Neber blog jako povinnost. Dej si třeba od blogu pár dní pauzu a napiš sem jen, když se ti opravdu bude chtít.. to by pak nemělo smysl tohle.. jak napsala Danča, reálný život by měl mít přednost před tím virtuálním ;)

    OdpovědětVymazat
  8. jé tu druhou kabelku mám taky (no, asi to víš vid? nosím jí totiž pořád =D) a ta první kabelka je naprosto úžasná =)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju všem! :) Jak mě vždycky srdce zaplesá, když mám něco, co se líbí! :D
    Terry: Vím, že to tak být nemá, proto o tom stále přemýšlím a snažím se s tím něco dělat.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. JEDIKATS: Jakto, že jsi měla obojí..? :D No teda! A tohle je fér..? :)

    OdpovědětVymazat
  11. áá zavidím velké nákupy!
    Ten svetírek a naušničky jsou super a na punčochy se taky už chystám:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)