pátek 16. září 2011

Matika, nervy a honička.

Omlouvám se svým čtenářům, že včera nepřibyla pravidelná čtvrteční rubrika, ale až vám vysvětlím, co se mi zase přihodilo tak pochopíte... doufám, že dneska večer si budu moci vyhradit chvíli času a dám vám ji sem se zpožděním.. :)

No, jak začít.. o mé nepovedené zkoušce sem už někdy v začátcích asi psala, ale že sem se odvolávala a podala žádost o mimořádný opravný termín (tzv. "děkan") sem asi nepsala.. no nepočítala sem s tím, že by mi ho uznali.. ale ono ejhle, uznali a to je te problém.. včera večer sem se to dozvěděla a nadcházející středu mám tu zkoušku.. takže asi chápete, že naučit se (ne)logickou matematiku, která mi neříká ani ťuk za 5 dní je asi nemyslitelné, přesto se o to alespoň pokusím, ať mám trochu lepší pocit.. strašně mě to od včerejška trápí a leží mi to v žaludku a nevím zda sem ráda, že mi tu možnost dali nebo sem naštvaná... to se asi uvidí podle výsledku.. každopádně mě to zaskočilo a zase mi to změnilo plány... proto se chci omluvit, že v nadcházejících dnech to tu nepůjde tak svižně jako dosud.. zrovna když přibylo pár nových čtenářů a já bych jim ráda dokázala, že to tu trochu žije.. ale nedá se nic dělat.. škola má přednost.. Samozřejmě neodolám a stokrát denně sem vlezu (jako vždy) a přečtu si vaše komentáře a určo se podívám na vaše blogy, jen nevím zda budu mít tolik času všechny blogy důsledně pročítat, komentovat atd... ale doufám, že těch pár dní přežijete, zůstanete mému blogu věrní a slibuju, že ať už zkouška skončí jakkoliv, tak pak to tu rozjedu! :-)

Do té doby čekejte maximálně jeden článek denně a to spíše ve večerních hodinách... A aby článek nebyl takový suchý a jenom samé psaní přikládám moji momentálně nejoblíbenější reklamu.. Jared Leto je k sežrání...! Vždy se mi líbil, ale nikdy tak moc jako teď! :D Neodolatelný! :)




Krásný pátek a především si užijte víkend! :-)

12 komentářů:

  1. Ten parfém jsme koupili taťkovi a opravdu je skvělý :) A ta reklama je božíí :D

    OdpovědětVymazat
  2. tak potom ti moc moc držím palce!!! a Jared Leto je sexóš!! :P

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vsichni chapem!!! Matiku mam uz nastesti za sebou, ale pamatuju si jaky to byly nervy! Takze hodne stesti, drzim palce!

    OdpovědětVymazat
  4. Jareda som nikdy nemala nejako extra v láske ale po vzhliadnutí tejto reklamy sa můj postoj k nemu radikálne zmenil ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tfuj tfuj, ať se ti to nějak na haluz povede zvládnout. Reklamu znám a taky miluju ty Jredovy psí oči :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to ti moc držím palce, ať tu zkoušku zvládneš! A ještě matematika, ta mi nikdy nešla, fuj. :D Ještě, že ji teď na výšce nemám.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky držím palce, matika je mrcha :D

    OdpovědětVymazat
  8. Držím moc palce, ať to zvládneš!!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Držím ti moc palce! Já s matikou taky bojovala a ještě budu mít jako jednu ze zkoušek na doktorském, brr. :( Reklama je pěkná, nicméně Jared Leto není úpněmůj typ.

    OdpovědětVymazat
  10. Jared Leto ♥ :D Budu ti na zkoušku držet palce! Snad to dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)