neděle 18. září 2011

E.L.Fí recenze - Rty.

GIVEAWAY najdete zde.

Milé slečny, mám tu pro vás druhou část velké ELF recenze, protože v pátek Elfík naskladňoval, možná by vám mohla tato recenze přijít vhod. Tentokrát se zaměříme na výrobky rtů,  které sem si koupila. Těch je podstatně méně, než v předešlé recenzi  výrobků na oči, ale věřte, že některé fotky nafotit byl skutečně výkon..! Foťák, který pořádně nezaostřuje je prostě naprd.. :-) Tak směle do toho, mám tu pro vás tyto 4 výrobky:
Essentials rtěnky, Ultra zářivý lesk - efekt skla, Výživný balzám na rty.


Essentials rtěnky - myslím, že nevadí, že jsou na fotce obě najednou. Při své objednávce sem sáhla po odstínu Classy 7702 a Charming 7708. Musím říct, že odstíny sem si vybrala perfektní, jedna je taková světlejší růžová a druhá je tmavší, trochu do hněda. I když musím říci, že odstíny moc nesedí paletce na e-shopu, takže na to trochu pozor. Ale jinak sem naprosto spokojená a za 39 Kč tuto rtěnku doporučuji všem! Na rtech je velice příjemná, nevysušuje rty, naopak je hydratuje a vcelku i dlouho vydrží na rtech! A navíc je sladká, mňam :D Opravdu sem si je zamilovala a při další objednávce si jich objednám asi tunu! :D Takže za mě: jednička s hvězdičkou!


 Další věcí je Ultra zářivý lesk s efektem skla. Jelikož mám raději rtěnky než-li lesky, tak sem si vzala pouze jeden na zkoušku. Mám ho v odstínu Blossom 9012, což je jemně růžová barvička. Je v takovém fixu a nanáší se štětečkem. Musím říct, že je velmi příjemný na rtech, zase mě překvapila i výdrž a je zase sladký, takže mám co dělat, abych ho neslízla! :D Efektu skla sem si žádného nevšimla, ale za 39 Kč nemůžete čekat zázraky... :-)


 Výživný balzám na rty se stal mojí jedničkou, bez které už nedám ani ránu! Je naprosto perfektní! Mám ho v odstínu (nebo spíše příchuti) Strawberry Creme 8001, což je světle růžová, prodává se v dalších 3 odstínech. A proč je tak úžasný? Skvěle hydratuje, dlouho na rtech vydrží a je na rtech moc příjemný. Mažu si jim rty každý večer a ještě ráno ho na rtech mám..! Opravdu už na něj nedám dopustit. Opět ze základní řady s cenou 39 Kč!


Pro srovnání: rtěnky a lesk. Zleva: Classy, Charming a Blossom. Dalo práci to zabrat a není to nic moc, ale snad to pro srovnání bude stačit.. :-)


A navíc nezapomeňte!!! Momentálně má E.L.F. 30% slevu na ESSENTIALS řadu ze které všechny tyto výrobky jsou! Takže kdo váhá, neváhejte a objednávejte! :-)

7 komentářů:

  1. Díky, zas jsem přidala jednu věc do seznamu kosmetiky, kterou si chci z elfu objednat :D měla jsem v plánu objednávat zítra, ale jsem na tom finančně teď bídně, tak budu muset ještě aspoň měsíc čekat :/ Achjo. Do té doby bude ale můj seznam mít milion věcí :D

    OdpovědětVymazat
  2. paráda!!musím aj ja vyskúšať túto kozmetiku!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na všech blozích vidím na elf jenom samou chválu, tak asi taky něco maličkého vyzkouším :) Takže děkuji za recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji :)
    Terry: Já pomalu ale jistě taky zaznamenávám, co si příště objednám.. zatím odolávám, ale až to přijde, tak to bude bomba! :D

    OdpovědětVymazat
  5. mmm hezke shrnuti. tu classy jsem taky chtela, ale nez jsem presla k dokonceni objednavky, ostatni holky je vybraly a rtenka mi zmizela z kosicku.
    mam teda jednu jinou, odstin si nepamatuju, ale spokojena moc nejsem, prijde mi, ze se s rtenkou spatne pracuje a ze vysusuje:(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)