čtvrtek 25. srpna 2011

Some News.

Krásný podvečer, milí návštěvníci!

Ráda bych vám oznámila, že sem se rozhodla pro pár úprav a novinek na blogu. Že bude giveaway sem vám slíbila, jenom co počet pravidelných čtenářů bude na určitém čísle (rozhodla sem se, že to bude nejspíš 55), můžete se těšit! Už pomalu, ale jistě přemýšlím, co pro vás přichystám za výhru. Co byste uvítali?

Ale zpět k těm momentálním novinkám, 55 návštěvníků je možná ještě daleko.. Rozhodla sem se pro pár nových rubrik, rozhodla sem se pro tohle: každou NEDĚLI vám napíšu shrnující deníček za celý uplynulý týden, každé ÚTERÝ pro vás budu mít připravené inspirativní obrázky (nejspíš týkající se módy) a ve ČTVRTEK, čili i dnes se můžete těšit na Star Fashion - rubrika o tom, jak se oblékají různé celebrity, pokaždé si vezmu na mušku někoho jinýho. Často se inspiruji stylem některých oblíbených hereček. Dále se budu snažit minimálně jednou týdně dát dokupy Random fotky, uvidíme, jak to půjde... :-) A o dalších nápadech přemýšlím. Samozřejmě nepřijdete o nic, co tu bylo doposud.. Tak doufám, že změny a další nápady uvítáte, ráda bych, aby to tu trochu žilo a jak už ste si možná všimli, snažím se minimálně jeden post denně přidat. Snad to tak půjde i nadále.. 

Krásný zbytek dne!

3 komentáře:

  1. super nápady :) Taky jsem se chystala udělat takový nějaký "plán", jak to bude chodit na mém blogu..nějaké jakože pravidelné rubriky...zatím jsem se akorát tak dostala k mým pravidelným večerním kecům :D

    OdpovědětVymazat
  2. she has such a nice skin!

    visit me too?
    xx

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)