čtvrtek 11. srpna 2011

Presents.

O mé nej kámojdě sem už psala. Dnes jenom ukážu, co všechno mi ta moje šibalka nadělila. Jelikož sme se neviděly rok, zkloubily jsme dárky za Vánoce, narozeniny i svátky. A já dostala takovouhle hromadu dárečků:






Je to poskládáno z různých  maličkostí, ale i ty velmi potěší! :) A co všechno tam najdete?? Zleva nahoře: alkoholické potěšení, sušené ovoce, náhrdelník + náramek z perliček, růžovou tužku, kartáč(ek) na vlasy, bonbonky svázané do kytičky, lak na nehty, oční stíny, tělový krém, zrcátko, houbu na mytí, čokoládky, čelenky, nádhernej šátek, čaj.

Doplňkama a kosmetikou se strefila do mého gusta, to já miluju! Šátek je opravdu nádhernej a myslím, že ho na mě často uvidíte. Sladké nejím, ale určitě neodolám.. :D Flašku už ste mohli vidět v předešlém článku, do té jsme se společně hned pustily... :D :) Jojo, ta slečna ví, jak mě potěšit..! :*

9 komentářů:

  1. Já chci taky! :D To by se mi taky líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. aj ja chcem?)krasny lak na nechty si dostala:)

    pozyvam ta ku mne na giveaway!!!
    myfuchsia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné dárečky, máš hodnou kamarádku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milé darčeky! :-)
    angienikollfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. já chci taky tolik dárečků:D

    OdpovědětVymazat
  6. Já chci ten alkohooool :-DDDD Ale snad o víkendu si pořádně zařádim :-DD

    thepetras.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsou bezpochybně první letošní Vánoce! Tolik dárků! A je vidět, že všechny jsou promyšlené a takové milé! Máš báječnou kamarádku, která tě má určitě moc ráda. Dneska je to vzácnost, tleskám a fandím ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)