pondělí 15. srpna 2011

Mascara.

Možná se tak narodila.. a možná taky ne... :D Protože sem člověk, kterej bez řasenky nemůže ani vyjít z baráku (na fotce uvidíte proč), rozhodla sem se postnout recenzi na mé řasenky, pro mě naprosto nepostradatelnou věc. Musím říct, že za těch let, co si řasy líčím sem jich vystřídala spoustu. Možná se to dá spočítat v desítkách, stovkách zatím snad ne.. Ale to určitě přijde, i když svůj poklad už sem našla, takže moc často další nové nezkouším. Přináším aktuální 4, které používám:

1. Wonder Lash Mascara - Oriflame.


Tohle je můj poklad mezi řasenkami! Jak sem již psala, vyzkoušela sem jich spoustu, ale až s touhle sem si všimla nějakého patrného účinku. Protože mám krátké a řídké řasy, používám řasenku na zhuštění a prodloužení řas. A tohle je ta pravá. Neříkám, že bych po ní měla řasy až do nebes, jako Eva Longoria nebudu mít řasy nikdy - leda umělé, ale u téhle fakt vidím pokrok a cítím se s ní skvěle. Měla sem jich snad už 5 a teď mám další a dokud nevyvinou lepší, tak ji neopustím! :D

2. Wonder Lash Mascara Waterproof - Oriflame.


 Tahle by měla být stejná, jako klasická Wonderlash, akorát je zde navíc ta voděodolnost, ovšem přijde mi, že stejná není. Myslím, že nemá tak prodlužující účinky jako klasická. Ale na léto a do bazénu je pro mě naprosto ideální!

3. E.L.F. Prodlužující řasenka.


 Na to, jak mám ráda ELF kosmetiku, mě tato řasenka trochu zklamala.. Kromě nevyhovujícího štětečku je také dost hustá a celkem špatně se nanáší a když už ji nanesu, tak nijak mým řasám nepomáhá, kromě načernění mi s řasama nic "neudělá". Takže pro mě naprosto nedostačující.

4. Super Full - Avon.



Tuhle mi dala mamka, že jich měla dost a nepoužívala by ji, tak sem ji zkusila. Musím říct, že jeden čas sem ji používala pořád. Měla perfektní štěteček a vcelku mi vyhovovala. Byla trochu hustší, takže se mi celkem špatně nanášela a brzy seschla, ale dala se vcelku dobře používat. Omlouvám se za přebranou fotku, ale asi před týdnem sem ji vyhodila..


 Pro ukázku štětečky - Wonder Lash Oriflame x E.L.F. Na své krátké řasy potřebuju ten umělohmotný štěteček jak s dlouhými, tak s krátkými štětinkami, jinak se mi spodní řasy líčí docela těžko. Ten od ELFu má obyčejný, proto je to pro mě docela problém.


A na závěr, abyste mi věřili, že řasenku vážně potřebuju! :D

11 komentářů:

  1. tak z těhlech jsem nezkoušela ani jednu a za mě můžu doporučit Loreal volume million lashes, s ní mam pocit, že mam řasy pomalu až do nebe a už bych asi nemohla používat jinou :D a pak mi docela vyhovovala Avon Super Shock, asi jako jediná z Avonu a vim, že spousta lidí si jí nemůže vynachválit

    OdpovědětVymazat
  2. mna s tych oriflame palia oci:(
    no a preco si nenad dorobit riasy ano to vydrzi tusim mesiac

    OdpovědětVymazat
  3. Avon Super Shock jsem taky zkusila a funguje. Já teď používám voděodolnou od Essence, jejíž nákup byl z čistě praktického hlediska - za málo peněz, kdybych ji na vodě utopila. A musim říct, že je super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Svon Super Shock mám doma a je super! Viac preferujem L´oreal :-)

    angienikollfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Wonder Lash Mascara Waterproof od Oriflame taky používám, je pravda že nic moc nevytvaruje, ale já ji používám, protože je voděodolná :)
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Když už je řeč o tom, že se "tak možná narodila, možná je to...Maybelline", tak se musím přiznat, že "Mejbelinka" - růžovozelený obal - je moje láska už asi 100 let. Já jsem tak věrná holka! ;-)).
    Poslední fotka - máš krásný kukadla, "s" i "bez" patlátek.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. děkuju za radu.
    snad jo, prý toho má přijít čtyřikrát víc než posledně, takže bych snad měla všechno sehnat. bázi pod make-up zatím díkybohu nechci :D to bych asi neuspěla..

    jinak souhlasím s tebou, já bych bez řasenky nevylezla, jsem na ní zvyklá a bez ní se cítím jako bez ruky..
    tu voděodolnou oriflame jsem měla taky ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za tipy, asi se odhodlám některé z nich zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  9. ani jednu jsem nezkoušela, ale moje nej je z Yves Rocher (má celý růžový obal) :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Jj, s řasenkama je vždycky problém. Taky nemám bůhvíjaké řasy, kupuju si od Avonu, ale zrovna nevím název. Dopoužívala jsem ji a vyhodila, ale tuším, že má žlutý kartáček.

    OdpovědětVymazat
  11. Tú prvá som tiež používala ale už moc teda ju neobjednávam dosť rýchlo vysychá
    Mejbelinka" - růžovozelený obal mám tiež ako Vivi som s ňou spokojná ale používam aj jednu s mojich najobľúbenejších a tou je Dermacol XXL Lash Mascara na tú nedám dopustiť krásne zhustí a predĺži riasy a tiež dlho vydrží ale jedinú vadu má že občas sa z rias trúsi ..no ja ju nanášam na navlhčené riasi vodou ...a to potom drží ako šlak celí deň

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)