středa 10. srpna 2011

I Love.... You..!

Ráda bych Vám dnes napsala ještě pár slov.. Možná to někteří ani nebudete číst, chápu to. Ale musím vyjádřit své momentálně šťastné pocity..! Momentálně mám radost. Opravdu velkou..! A co mi radost dělá?? 

VY!

Už je Vás tu přes 30 pravidelných čtenářů (přesně 31), což mě neuvěřitelně moc těší! Opravdu! Některým to bude připadat málo, ale já i za těch 31 sem neskonale vděčná. Dává mi to opravdu sílu psát, vymýšlet nové nápady na články, fotit a všechno... Dále mě neuvěřitelně moc těší Vaše komentáře! Vždy když přijdu a najdu další nový komentář skáču do stropu radostí (a to bez nadsázky!). Miluju Vaše komentáře, neuvěřitelně ráda je čtu a nikdy mne to nepřestane bavit..! Je moc příjemné přečíst si Vaše názory, Vaši chválu (i když pořád nechápu, co můžete u mě chválit!), Vaše postřehy... Těší mě to, neuvěřitelně moc!

Miluju blogový svět, kde blogařky drží spolu, kde se mám pořád co učit, kde mě pořád a pořád může něco inspirovat.. Je to skvělé. A abych pravdu řekla, momentálně je to jedna z mála věcí, co mě drží nad vodou. Někteří vědí z předešlých článků, že můj život teďka není nijak jednoduchý a je málo věcí, co mě těší. Blog je jednou z nich. Doufám, že se budu moci dál rozvíjet, že budou přibývat další čtenáři a že mě to bude nadále bavit tak, jak teď...!

Vím, že Vám děkuji často, ale myslím to vážně upřímně. Takže ještě jednou moc DĚKUJI!!!!!


A jenom radostná zpráva na konec, která mě před chvílí nadměrně zvedla náladu - vyhrála sem giveaway u Veroniky. Jupíííí..! :)
 

5 komentářů:

  1. Je krásné, že pro tebe blog tolik znamená :) ale pozor, blogerský svět je i plný nástrah, ale to se tě třeba nemusí týkat :). Přeji mnoho dalších úspěchů jak na blogu, tak v životě ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za tvůj krásný komentář :-)
    Je dobře, že svůj blog máš tak ráda :-) Gratuluji k výhře giveaway i ke čtenářům.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ted jsem dočetla starší články a předem musím říct, že moc držím palce babičce,at je vše v pořádku, já ti úplně rozumím, já měla babičku v nemocnici je to asi dva měsíce a taky mi z toho do skoku nebylo.....Jinak musím pochválit profi fotky, hrozně ti a i vám to tam sluší, je teda pravda, že retuše je tam hodně, až je ta plet nepřirozeně dokonalá,ale ty fotky jsou nádherné a proč nemít jednou něco trošku jiného :)! Také jsem ráda, že tě blog baví a chápu tě, mně osobně baví taky, takže přeji jen plno dalších čtenářů ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, naprosto rozumím tomu o čem píšeš, taky mám radost z každého čtenáře a jsem ráda za každičký komentář. Je to skvělý pocit...Proto tě odedneška sleduju :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za Vaše milé komentáře a podporu! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)