sobota 20. srpna 2011

Hot and Hospital.

Přednastavený článek s outfitem ze středy, kdy bylo teplo k padnutí, ovšem jelo se do nemocnice na návštěvy, takže sem si nedovolila vzít něco výstředního. A takto to dopadlo. Oblíkla sem si nové džíny, které sem si vzala ve větší velikosti, protože mám ráda volnější věci a zároveň byly poslední, takže sem neváhala, ovšem zjistila sem, že v pase jsou volnější více než by býti měly, takže k nim bude neodmyslitelně patřit pásek. Tílko sem měla na sobě taky poprvé, slavilo celkem úspěchy, všem se moc líbilo a navíc je mega pohodlné, takže paráda. Do ruky svojí nejoblíbenější velkou kabelu a na nohy pohodlné gladiátorky. Důležitým elementem tohoto outfitu je výrazný náhrdelník, kterej sem si moc oblíbila, takže ho určitě zase brzy uvidíte. Podtrženo sečteno, celkem nezajímavý outfit, ale je to velmi pohodlný, což je pro mě priorita.









Psů v okolí si prosím nevšímejte a blbé kvality fotek taky ne, holt samospoušť je mrcha a dělá si co chce! :-)

9 komentářů:

  1. pěkný outfit, hlavně sandálky:)

    OdpovědětVymazat
  2. ten náhrdelník je super, taky pro ně mám poslední dobou slabost. naši už by se měli vrátit z dovolené, tak zase na blog přibydou fotečky :)

    OdpovědětVymazat
  3. velmi pekná kabelka:P:)aj ten náhrdelník:)

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je pohodový...nejvíce se mi líbí boty! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. super :) moc ti to sluší! :) nedokážu říct, co se mi z toho líbí nejvíc..jestli tričko, džíny, boty, prstýnek, náramek.... je to prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  6. krasny nahrdelnik,ako nechcem rypat ale mozes si dovolit aj normalne pekne nohavice tak sa nenavliekaj do o cilo vacsich rifli!!! :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  7. ta kabelka!

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Jste všichni milí, děkuji! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)