úterý 16. srpna 2011

Flower dress.

Upřímně vám můžu říct, že ještě tak před půl rokem bych v něčem takovém nevystrčila nos z baráku. Ale dnes je můj pohled na módu zcela jiný. Od té doby, co sleduju spoustu fashion blogů a různých webů a časopisů jsem ochotná více experimentovat, být víc extravagantní a výstřední - i když to mi ještě občas dělá problém. Pro vás možná tohle není tak výstřední, ale věřte, že pro mě vcelku dost! A zachytila sem nemálo pohledů, takže sem byla chvílema dosti nesvá. A teďka k těm šatům: před týdnem mi mamka přivezla tenhle "hadr", že ho našla schovanej někde na dně šicího stroje a jestli to nechci. No věřte, že sem původně nechtěla, nechala sem to jen tak ležet a až v neděli sem se rozhodla to vyndat z tašky a podívat se na to. Oblékla sem to a začla se strašně smát, taková šílenost. Ovšem pak má makovice po dlouhé době dostala trochu normální nápad - kus šatů ustřihnout, aby z nich vznikly mini šaty a zabrat je trochu na bocích, aby mi to neplandalo a tohle je výsledek. Nakonec sem vzala vintage pásek, který sem vyhrabala zase pro změnu na dně babiččiny skříně a náramně se mi hodil, myslím, že s ním šaty vypadají hned jinak. Do ruky svojí oblíbenou kabelu, na nohy sandálky a mohli jsme vyrazit.

Omlouvám se, že jsou fotky jenom takhle zdálky a některé až moc světlé, ale fotila sem na rychlo, navíc samospouští.. takže hrůza...!








10 komentářů:

  1. Šatičky ti sluší, akorát já bych k tomu dala nějaký boty na podpatku. ;) Ale to je jen můj názor.

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa tie boty pacia ale k tym satam asi tiez viac padpatky:)

    OdpovědětVymazat
  3. ty šaty jsou opravdu krásné:) já se taky nerada oblékám výstředně. Možná bych se oblékala výstředněji, kdybych bydlela ve větším městě, ale v tom našem městě je to horší. Nemám ráda nechápavé pohledy ostatních lidí;)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné šaty, takové jemné. Sluší ti! :)

    OdpovědětVymazat
  5. a ty lidi se otáčeli protože ti to moc slušelo:)
    Jeden z tvých nej outfitů!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni to je zase milých komentářů :) nepřehánějte holky, zas taková nádhera to není! Ale děkuji za milá slova!
    A k těm podpatkům - holky ráda bych si vzala podpatky, ale to bych nějaké musela mít.. :D nejsem zrovna typ, co by v podpatkách uměl chodit, takže si je ani nepořizuju. Vlastním (čerstvě) jedny černý a ty by se k tomuhle nehodily.. :) :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak trénuj v černých doma a pak šup do obchodu pro nějaké. :) Ségra taky nenosila podpatky a teď objevila jejich kouzlo. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. No snažím se, ale jde to ztuha.. navíc není nikdo, kdo by mi je chtěl financovat... :D :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)