neděle 14. srpna 2011

Favourite: Serials

Jsem tady s druhým článkem na téma Favourite. A protože sem filmovej/seriálovej maniak a filmy už sme tu měli, tak přináším seriály. Sleduju každou blbost, ale tady přináším TOP 10:

1. Vampire Diaries

Upíři, upíři a zase upíři. Ale ne ledajací! V tomhle seriálu je jeden krasavec větší než druhý, ale zaručeným králem je Damon Salvatore alias Ian Somerhalder! :-)


2. Gossip Girl

Tenhle seriál je sice pořád o tom samém - intriky, žárlivost, nenávist, hádky, láska a tak dále, ale přitom je každej díl jinej - především úžasnými módními kousky a neokoukanými mladíky! :-)


3. Pretty Little Liars

Krásný  mladý holky v podivném seriálu, kdy se co díl něco přihodí a až do konce člověk neví, komu může věřit a kdo za tím vším stojí.. To tajemství mám na tom ráda! :-)


4. Dexter

Nepotřebuje dlouhý komentář - jeden z nejlépe hodnocených seriálů, který je i pro náročného diváka. Dexter je prostě Dexter!


 5. Prison Break

Miluju nádhernýho Michaela Scofielda! Nejkrásnější chlap na světě s těma nejkrásnějšíma očima! A jeho problémový bratr? Nevede si o mnoho hůř. Drsnej, ale dokonalej seriál, dobře propracovanej (alespoň první dvě řady) a nejsmutnější konec na světě! Nejednou sem u něho brečela!



6. Misfits

Vcelku málo známý seriál, což je škoda, protože na tenhle jen tak něco nemá. Vulgární seriál, u kterého se nebude nikdo nudit!


 7. Sex and The City

"Carrie Bradshaw ví hodně o sexu a nebojí se zeptat". Chytré a vtipné dámy, které jsou vzorem pro mnohé z nás. Navíc jsou krásné a mají styl!


8. House M.D.

Sledovali jsme ho v jeho začátcích všichni. Ano i já. Postupem času mě začal nudit, ale na první řady nedám dopustit!


 9. True Blood

 Seriál o upírech, ale úplně jinej! Sprostej, drsnej, bez servítek! Tak to mám ráda! Ovšem pouze první 3 řady, další už mě jenom zklamala...


10. Two and Half Men

Miluju tenhle seriál, u žádnýho se tolik nezasměju a jinej mi nezaručí odpočinek, jako tenhle! :D


Žebříček neberte doslova.. Je těžké seřadit to podle čísel, vlastně to ani z poloviny nesouhlasí.. každej je jinej a nedají se porovnávat.. Ale je pravda, že prvních 7 je fakt nej, na které nedám dopustit, další už jsou doplňující..

4 komentáře:

  1. 1,2,3,6 na ně se dívám pravidelně,ostatní taky znám,ale neviděla jsem každý díl :)

    OdpovědětVymazat
  2. 2,3,7,8 jsou prostě nejlepší =)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem úplný zaostalec a opice z pralesa, protože znám jen Sex ve městě (a ten je geniální), ostatní seriály mi zatím zůstaly utajeny ;-). Možná je to tím, že nemáme televizi...:-p, ale určitě si tvoje tipy nenechám ujít...však to půjde i bez TV. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj jsem tvá velká fanynka už jsem koukala na tvé video kde jsi odpovídala na otázky .. chtěla bych něco takového také natočit a chtěla jsem se tě zeptat jestli by jsi mi nemohla nějaké otázky také položit moc bych ti byla vděčná ve videu bych uvedla i tvůj blog .. :) jsem totiž nezkušená a malé je mi 13 a nebloguji zas tak dlouho tak jsem se te o to chtela poprosit nemusíš souhlasit ale chtěla jsem se te na to aspon zeptat za zkoušku nic nedáš :DD

    Můj blog - http://fashion-nails.blog.cz/
    Pokud budeš souhlasit otázky mi můžeš psát na email který najdeš v rubrice Kontakt nebu do otázek do videoodpovědi pak pod otázky kdyžtak napiš jméno .. :)) (SKODULKA)/blog

    Mockrtá ti děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)