sobota 9. července 2011

Romance.

Nemohu Vás ošidit o jeden kosmetický post, respektive o recenzi laku na nehty. Opět sem po týdnu změnila barvu nehtů a tentokrát sem se rozhodla vyzkoušet další nově zakoupený lak. Jde o lak od Essence, odstín č. 44 - Modern Romance. Podobný odstín laku sem přednedávnem musela vyhodit, protože mi zaschnul a tak výběr nové barvy byla jasná volba, protože tahle barva se mi skutečně líbí. Samozřejmě sem neušla trendu světlých a nude barev. :) Navíc mi přijde tato barva taková jemná a velmi elegantní. A tady pro Vás mám ukázku:




A jak si lak vlastně stojí? Tak musím říct, že barva je přesně to, co sem potřebovala. Konzistence je dobrá. Ovšem na úplné zakrytí nehtů je třeba 3 vrstev. Na fotce mám použité pouze 2, na třetí už se mi nechtělo čekat. Ale jsou minimálně 3 třeba. Trochu mi ještě nehty prosvítají. Lakovalo se dobře, štěteček je dostačující není ani velký, ani malý. Schnul vcelku rychle. Po 2 minutách byl na povrchu suchý, celkově byl do půl hodiny suchý. A co se výdrže týče, tak sem spokojená. Dnes mám nehty nalakované 4. den a drží stále perfektně. Takže za 29,90 Kč sem s kvalitou laku spokojena!

1 komentář:

  1. Jééé, ten mám taky a taky jsme s ním moc spokojená :) Procestoval se mnou na nehtech celou Paříž :)) Mně stačí ty dvě vrstvy, jen o schnutí je teď nějaký delší :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)