čtvrtek 21. července 2011

Odlakovací polštářky.

Přináším Vám recenzi výrobku, který mě doslova nadchl! Musím říct, že je to dost užitečná a účinná věcička, pokud jste blázen do laků na nehty jako já! O čem je řeč? O odlakovacích polštářcích (či tamponech).
Narazila sem na ně v jednom obchůdku u Hypernovy v Pardubicích a stály pouhých 9 Kč! Byly zlevněné z 89,-!!  Takže sem neváhala a vzala si alespoň dvoje na zkoušku. Teď vím, že dvoje jsou zatraceně málo. Polštářky jsou malé a dosti tenké, ale ničemu to nevadí. Jedním polštářkem sem si odlakovala 3 - 4 nehty, čili sem spotřebovala pouze 3. V balení jich je 32. Takže mi to nějakej pátek vydrží. Kromě toho, že úspěšně zbaví mé nehty zbytků laku také nádherně voní! Koupila sem si s vůní jahody a druhé mám s vůní růže. Zatím sem zkoušela jahodu a nemohla sem se té vůně nabažit, pořád sem k nim čichala. Navíc jsou napuštěny vyživujícím olejíčkem, takže nehty zůstaly lesklé a krásně jemné. No prostě za 9 Kč? Naprostá bomba!!!! Kdybyste na ně někde narazili, tak Vám bezmezně doporučuji! Mimochodem, koukala sem, že něco podobného nabízí i kosmetika E.L.F.! A pro ukázku:

Nehty odlakované polštářky. Na (ne)kvalitu nehtů se nedívejte!




6 komentářů:

  1. Být tebou, tak bych k tomu moc nečuchala ať se neodstaneš deo náladičky:D . Jinak vypadá to zajímavě kdybych to někde vidělat tak si určitě koupím:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jsi mě ale rozesmála :D
    jakoby snad nešel udělat salát bez oliv :D


    a tento tip vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja musím používať jeden určitý typ odlakovačov, pretože po niektorých mám oranžové nechty :-/ a dosť škaredo to vyzerá, keď mám priesvitný lak :-/
    Mimochodom, máš super blog, followujem ;)

    http://angienikollfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm vypadá to zajímavě, ještě jsem o tom neslyšela. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Monika: Když sem si článek zpětně četla, tak to fakt vypadá jak kdybych to fetovala :D ale fakt z toho žádnej odlakovač nebyl cítit, jenom vůně jahod.. hmmm :)
    Angie/Nikoll: Tak to je asi na nic, mě je naštěstí jedno jakej odlakovač použiju, ale po zkušenosti s polštářkama už asi nebudu měnit :D :) A jinak děkujiza follow! :)
    Dasdusha: Je to vážně zajímavý, sama sem nevěřila, že by to mohlo bejt užitečný a ejhle! Úplně mě to ohromilo :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)