sobota 9. července 2011

World premiere.

Začínám si prázdniny užívat plnými doušky... První týden prázdnin mi začal společnými chvílemi se ségrou, kdy chodíme na procházky, užíváme si klidu, koukáme po večerech na filmy, hrajeme šipky a tak dále... :) A hodlám si užít i další týdny. Hned příští týden mě čeká pár věcí. A co? Kromě jiného kino, konečně uvidím závěr Harryho Pottera a příští pátek se chystáme s Ondínkem na třídní akci na Seči.

Včera sem koukala na ukázky světové premiéry Harryho Pottera a div mě to nerozbrečelo. Uvědomila sem si, že sem na Harrym vyrůstala. Možná to někomu přijde divný, či sentimentální, ale je to moje srdcová záležitost. Vlastně když jeho dobrodružství začalo, mě bylo taky 11... jsem stejně stará jako hlavní hrdinové, takže k nim mám blízko. Nemůžu se dočkat příštího týdne, až uvidím konec..! Ale zároveň mě mrzí, že to končí.. Už nebude na co se těšit každý rok.. Knížky mám přečtené stopadesátkrát, filmy shlédnuté tolikrát, že se to ani spočítat nedá! Ovlivnil mě a přiznávám se, že Harryho Pottera prostě miluju! A nestydím se za to. I když myslím, že nejsem zdaleka jediná. Přeci jenom mánii HP se málokdo v naší generaci vyhnul.. A na fotce se můžete podívat na hlavní hrdiny při světové premiéře. Musím říct, že Emmě to strašně sekne! Je z ní krásná dáma!

2 komentáře:

  1. Emma je krásná! A já jdu na půlnoční premiéru, juchůůů! Byla jsem na ní poslední tři díly, tak tu poslední si nesmím nechat ujít, už máme s přítelem lístky. HP jsem se úspěšně docela dlouho vyhýbala, až v nějakých 17 na gymplu mě kamarádky přesvědčily a strašně mě to chytlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, taky jsme si všimla - míň článků = víc čtenářů :D
    Budu té kamarádce psát, jestli mají místo na zahradě na zaparkování auta. Jejího nastávajícího vůbec neznám. Ale tak mně je to celkem jedno, já se vyspim klidně na silnici/zahradě/ v autě :D
    A děkuju, snad už mi teď bude dobře :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)