čtvrtek 14. července 2011

Balení.

Zkoušeli jste někdy narvat do malého zavazadla věci na 3 dny? Achjo, já tím právě teďka procházím. Není to sranda, vážně ne, protože rozhodnout se pro pár věcí, navíc takových, aby se daly využít v přírodě a zároveň abyste vypadali trochu normálně, není vůbec nic jednoduchého! :D Zítra odjíždíme na kolech na chatu, kde bude vysokoškolská sebranka z naší fakulty. A protože sme se rozhodli s přítelem být akční, abychom si to léto trochu užili, rozhodli sme se, že tam dojedem na kolech (momentálně nechápu, jak nás to mohlo vůbec napadnout!). Takže úkol dne: narvat všechny svoje nezbytnosti do dvou malých brašen na kolo, pokud možno tak, abychom brašny i já (po té náročné cestě) přežili! 

A jelikož dneska pro změnu jedeme do Pardubic na Harryho Pottera, ode dneška budu až do neděle bez počítače! Bože, za co  mě trestáš?! Co já, takovej závislák budu bez internetu dělat?! :D Jste na počítači taky závislí? Kolik času denně strávíte na počítači? Snad to přežiju bez újmy na zdraví a Vám přeju pěknej víkend a hlavně, aby nám o víkendu počasí přálo! :) Mějte se krásně!

9 komentářů:

  1. užij/přežij:D:)
    http://mumsaidicould.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. to zvladnes zabali nejak,fandim ti :D
    uzij si to !
    na mem blogu probiha giveaway,zucastni se pokud chces :)
    vanillalipstick.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Na počítači se snažím trávit co nejmíň času, ale někdy to holt nevyjde :D
    Užij si akční dny :D A vím moc dobře, jak je těžký se sbalit do malýho na víc dní...čeká mě to příští týden.

    OdpovědětVymazat
  4. Na počítači trávím max. 3 hodiny denně, tkaže já jsem šŤastná, když nejsem v dosahu internetu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak to musi byt supertezke a myslim, ze pro me temer nemozne! Ja hlasam, ze neni rozdil mezi 3 dny ci tydnem, vzdycky si clovek musi vzit ten stary dobry "zaklad" :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky tak přes vypětí všech sil sem zabalila vše, co sem potřebovala! :D Teď jen aby to brašny přežili bez rozbitého zipu nebo nedej bože prasknutí švů! :D
    Mora e Bionda: No právě, ale jak to mám vysvětlit tomu svýmu chlapoj?! :D Ten pro to moc pochopení nemá.. :) ale povedlo se, takže fajn.
    A děkuji, doufám, že zdárně zvládnu těch 35 km a přežiju aniž bych se utopila nebo si jinak ublížila :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo... mě spíš udivuje to, že jedete na tu chatu na kolech.. je to daleko? :-O

    OdpovědětVymazat
  8. Na kolech? No páni to tě obdivuji :) Já bych neujela ani kilometr :D

    OdpovědětVymazat
  9. Holky jet na kolech byla ta největší chyba.. :D ač se mi cca 50 km nezdálo daleko (jako malá bych to ujela jako prd), přecenila sem se. Sem úplně vyfluslá a to sem nakonec jela jenom půlku trasy.. :) :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)