středa 29. června 2011

Radost.

Tu mám pokaždé, když se vrátím domů, otevřu blogger a tady mě čekají nové komentáře a noví čtenáři! Ani si moji radost nedovedete představit. Blog mám třetí den a už tu mám 8 pravidelných čtenářů. Páni, časem se dočkám třeba i desítky! Možná Vám to přijde směšné, ale já si neskutečně vážím KAŽDÉHO čtenáře!
Nejsem totiž člověk, který by někoho zajímal kvůli vzhledu, neumím ani psát natož vymýšlet nějaké originální nápady, takže skutečně sama nechápu, kdo sem může chodit.. :) Patří Vám jedno velké DÍKY, protože díky Vám si nepřipadám tak zbytečná a opuštěná! :)

Dnešní den byl dlouhý, jak noc. Byla sem v Pardubicích a pozor! Ani sem nezabrousila do AFI či jiného obchodu! :) Neměla sem nárok, neměla sem si za co kupovat odměnu. Pouze sem zamířila do školy, podívat se na výsledky včerejší (neúspěšné) zkoušky, zjistila, že mi chybělo opět pouhých 8 bodů, kvůli tomu se nesmírně naštvala, jaká sem hlava dubová a zase zamířila na vlak, abych byla co nejdříve doma. Šla sem pěšky, abych se trochu opálila, a na sobě sem měla svůj nový květinový overal. Většina lidí na mě koukala jako na blázna, ale začínám si zvykat na pozornost lidí. :-) Zítra Vám přidám fotky, protože před odchodem sem to stihla vyfotit. Ale musím to trochu poupravit a dneska už na to vážně nemám síly..

V podvečer sem jela za Ondínkem, kde jsme s jeho rodinkou opékali buřtíky. Muselo se využít vhodného počasí. Bylo to fajn, byla sranda. A konečně začínám plánovat letní program. Ale o tom už příště. Jdu do hajan, protože sem utahaná jako kotě.

Přeju Vám dobrou noc a sladké sny!

Skodulka

P.S. Přiložená fotka je focená dnes. Neberte to moc vážně, prosím, jsem naprosto nefotogenickej člověk a vypadám vždy jako .....! :D :)

4 komentáře:

  1. ale prosímtě, vypadáš normálně ;) já bych si dala buřtíka, což je známka, že už je mi lépe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadáš dobře :) A taky jásám nad každým čtenářem. 8 bodů...já se jdu zítra podívat, kolik chybělo mně...nemám to...a jsem úplně v prdeli (že to tak musim říct)...

    OdpovědětVymazat
  3. jůů overal... Tak to jsem zvědavá.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bys mít mail, vyhrálas G. ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)