neděle 6. října 2024

Geniální kvíz, co vám vybere péči na míru!

Krásný den!

Vítám vás u nového článku, kde bych vám dnes ráda představila nejen kosmetiku, ale zejména jednu naprosto úžasnou službu! Znáte e-shop Korean Concept? Pokud ne a máte rádi korejskou kosmetiku, tak určitě zbystřete, protože tady najdete skvělý výběr těch nejlepších značek právě Korei. Ale zbystří také ti, kteří mají potíže třeba s výběrem vhodné péče a nevědí si rady, co bude pro jejich pleť nejlepší a nebo jednoduše nechtějí zdlouhavě vybírat, co by mohlo být to pravé.. Korean Concept to totiž vybere za vás! ;)



KC má totiž k dispozici naprosto skvělou a unikátní službu, kdy si formou kvízu vyberete kosmetiku na míru vaší pleti. Co k tomu potřebujete? Stačí odpovědět na pár otázek týkajících se aktuálních potřeb vaší pleti a vašich preferencí a na závěr kvízu vám vyjede doporučení, jaké produkty zvolit. Je to jednoduché a rychlé - otázka dvou minut a výsledek parádní! 




Já to samozřejmě musela vyzkoušet a za sebe mohu říci, že je to skvělé a skutečně věrohodné, protože ve výsledcích mi vyjelo přesně to, co bych si sama vybrala. Pár věcí už jsem měla nějakou chvíli dokonce i na svém kosmetickém wishlistu. Test se trefil naprosto perfektně přesně pro můj typ pleti a potřeby mé pleti!




Korejská péče je poměrně rozsáhlá a skládá se až z deseti pečujících kroků. Korejky rády používají kromě "základu" také esence, tonery, s velkou pravidelností i masky a samozřejmě nezapomínají na SPF, ale samozřejmě vaše péče nemusí být až tak obsáhlá. Každopádně test vám vybere kompletně vše, co by vaše pleť mohla v pravidelné rutině uvítat - produkty na čištění, následnou péči v podobě séra, krému, očního krému a nechybí vhodné SPF. 




No a co kvíz vybral pro moji pleť?

K čištění pleti mi byl vybraný Odličovací olej od Beauty of Joseon (ten už jsem měla na seznamu) a Čistící pěna Goodal Green s vitaminem C. Tonikum mám potom od Purito DermHA-3. Následuje esence a krém od CosrX se šnečím slizem, což je skvělé kombo k udržení hydratace pleti. Co mě hodně potěšilo je pak SPFko od Round Lab, které už jsem také na svém wishlistu měla. Už ho používám a musím říct, že je to zatím nejlepší SPFko, co jsem měla! Strčilo do kapsy i BoJ a Eucerin, které jsem dosud měla nejraději.. Jako doplňující péče mi potom byl kvízem nabídnutý oční krém od Bidalli Vegan, který mne také hodně baví a zakoupit můžete i spoustu pleťových masek - pro mne byla vybraná jako nejlepší volba Efilow, ale najdete jich na e-shopu samozřejmě mnohem více..




Za mě je tohle parádní možnost, jak snadno a rychle vybrat z nabídky to pravé pro vaši pleť. Obzvlášť pokud tápete, tak by vám mohl kvíz ve výběru pomoci, i když vám samozřejmě nikdo nezaručí, že vám kosmetika stoprocentně sedne.. Ale co mohu soudit dle mého výběru, tak se to vážně povedlo. Několik kousků z toho už jsem déle chtěla vyzkoušet a krém od CosrX už jsem doma dokonce měla :) Takže za sebe rozhodně doporučuji kvíz vyzkoušet, klidně jen tak. K prvnímu nákupu pak dostanete i slevu. Většinu kosmetiky už poctivě testuji a ráda vám časem dám vědět o samotných produktech, zatím můžu říci, že mě nic z toho rozhodně nezklamalo.. Korejská péče patří právem mezi tu nejlepší na světě :)

Co vy? Znáte e-shop či tuto službu? Zaujala vás? Dokážete si s výběrem poradit sami nebo si rádi necháte pomoci?

*barterová spolupráce s Koreanconcept.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)